2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İndi gordum hele. Sonunda cinsi melum oldu oglumuzun))) ay sag salamat gelsin basa kimi olsun. Ayagi duserli olsun. Ana atasinin gozune isiq olsun,xeyirli ovlad olsun. Bacisinin arxa dayagi olsun insallah. Gozun aydin canim.)))

Arkadasimiz cook sabirsiz hep cinsiyet soruyor .Ama inan ki Allah bilir su an gercekten erken Svgnnn cinsiyetten daha onemli seyler var sureci yasadikca goreceksin su an sadece tadini çıkarmaya bak canim .
Öyle canım gerçekten o kadar şey yaşadık ki hepimiz şimdiye kadar cinsiyet en son düşünülecek şeymiş meğer, arkadaşın da gönlündeki olur inşallah ama en başlıcası sağlıklı olsun

İndi gordum hele. Sonunda cinsi melum oldu oglumuzun))) ay sag salamat gelsin basa kimi olsun. Ayagi duserli olsun. Ana atasinin gozune isiq olsun,xeyirli ovlad olsun. Bacisinin arxa dayagi olsun insallah. Gozun aydin canim.)))
Sağol canım menim he şükür Allah'a melum oldu cinsiyet mövzusu da bağlandı belece :) amin inşallah hamımızın balası xeyirli övlad olsun hamısı sağ salamat gelsin inşallah

Arkadasimiz cook sabirsiz hep cinsiyet soruyor .Ama inan ki Allah bilir su an gercekten erken Svgnnn cinsiyetten daha onemli seyler var sureci yasadikca goreceksin su an sadece tadini çıkarmaya bak canim .
Canım:) bu benim zaten 2. Gebeliğim süreci çok iyi biliyorum merak etme. Sorunsuz bi hamilelik geçirdiğim için ki çok şükür o yüzden bunun için meraklıyım ve sabırsızım sadece. Benimde gebeliğimle ilgili sorunlarım olsa herşeyi bırakıp bununla uğraşmam herhalde. Allah hepinize iyilik versin

İçinden geleni yapmak en güzeli dimi :)
O da haklı yasemin lale oluyorsa çilek de olur demiş :)
Valla bi daha birisi bişey derse bn kimseye karışmadm dicem sizde karışmayın dicem susarlar artık.. inşallah

iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere.

bu arada bedef bugün hiç yoktun kuzum merak ettim seni
Evdeyim kuzum iş güç uğraştım bugün eşim Ankara’ya gitti işle ilgili değişiklik olabilir bakalım olursa iyi olucak bizim için tabi allah bilir mülakata girecek yarın hayırlısıyla geçer inşallahhhh valla yoruluyorum artık konuşurken bile sağ sağlim atlatsak bebiklerimiz sağlıcakla gelsin inşallahhhh

Allahim kotusun ikinizide sona kadar da sorunsuz bir gebelik yasayasin canim. Zaten o da belli olacak ya. İnsanin aklindan cikmiyor dogru. Cinsini bilmek istiyosun,tekmelerini duymak istiyosun,usm de yuzunu net gormek istiyosun. Elbiseler almak istiyosun. Ozlemdesin yani hep. Onun da bu yani guzel. Sag salim kovusasin bebisine de gerisi hikaye)))

Hakkinizda hayirlisis olsun canim insallah.

Günaydın kızlar. Gece sırt üstü yatarken uyandım müthiş bir baş dönmesiyle. Yer ayağımın altindan kayıyordu resmen yattigim yerde. Hemen soluma döndüm yarım saatte anca geçti. Çok korktum yani ambulansı çağır dicektim eşime. Aman dikkat edin bebekler büyüdü artık sırt üstü yatmayin mümkün oldugunca

hamileliğin başında bendede olmuştu canım sola donunce geçiyordu sırtüstü yatınca basliyordu birkaç saat sürdü sonra geçti

Aminnn canım inşallah. Gözün aydın canım darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…