2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun bende her fırsatta düz yatarken buluyorum kendimi. Şimdilik bir rahatsızlık hissetmiyorum ama sol tarafıma yatınca her tarafım ağrıyor .

Günaydın kızlar , benimde hala bulantılarım var yoğun kokularda veya sabahları uyandığımda midem bulanıyor öğürme geliyor. Birde ağzımda hiç tat yok. Yediklerimden zevk alamıyorum var mı hala böyle olan

canım kiminin bulantı hali 9 ay surermis bende 4.ayda bitti bu şikayetler agizdaki tatsizlik çok kötü sadece tatlı yiyince agzimin tadı öyle oluyor onun dışında şikayetim yok

Gecmis olsun canim. Ben de hic rahat etmedigim halde sola dogru yatiyorum ama sabah uyandigimda gene sirtustuyum.

Ben de bazi yemeklere karsi ozellikle tandir ekmegine karsi oluyor yani once seve seve yiyorum sonra agzimda oyle bi tat oluyorki anlatsam alatilmaz. Bulanma faan oluyor. Ama genelde 4 ayimda hepsine elveda dedim istahim cok iyi ama bol yiyince midemi yakiyoyor bir saat sonra

Günaydın kızlar
dün eşim ilk kez bebeğin hareketlerini hissetti denk geldi ama gözleri parladı resmen :) ne kadar güçlü minicik daha şimdiden böyleyse ilerde çok hareketli olacak sanırım falan dedi ben uyuduktan sonra elini karnımda bi o tarafa bi bu tarafa değdirip bakıyormuş uyandım bi an sen uyurken de hareket ediyor dedi çok mutlu oldu biraz da şaşkın :) bi cinsiyette böyle gözleri parlamıştı bide dün gece, babalığı yeni yeni keşfediyor sanırım

Ben varım canım ama eskisi gibi hergün bulantı ve kusmam olmuyo. İki gün bulanıyo o iki gün cehennem gibi sonra 8-10 gün bişeyim kalmıyo normale dönüyorum. Dün akşam çok kötüydüm mesela ama bu sabah iyiyim. Bi 10 gün kadar böyle sürer sonra yine başlar

Hadi hayirlisi olsun canim. ))))

kizlar hic KUTAY isminde tanidiginiz cocyk buyuk yetiskin dede vs varmi :) kisilikleri nasil oluyor bizim kutay ismi kesinlesti esim cok istiyor kiramadim

Merhaba kızlar birde burayı yokliyim dedim. İnşallah bizde ağustos bebeği oluruz okadar dayanabiliriz temmuz bize azıcı kerken ^^ Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?? Sabah 5 te karnımın sağ tarafı semsert oldu bikaç saniye sonra yumuşadı tedirgin oluyorum yaşayan varmı acaba?

kizlar hic KUTAY isminde tanidiginiz cocyk buyuk yetiskin dede vs varmi :) kisilikleri nasil oluyor bizim kutay ismi kesinlesti esim cok istiyor kiramadim
isim olarak değil de soyisimi olan tadınığım var çok efendi düzgün insanlardır.isim olarak da gğzel bence

Aminn canım Rabbim herkese rahat gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…