2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kina yaka bilirsin canim. Simdi renkli kinalar var. Anneme kimyasal boya olmaz. Onun icin siyah kina kullaniyor. Yani qayet guzel tutuyor.saclar icinde faydali hemde.

Kina yaka bilirsin canim. Simdi renkli kinalar var. Anneme kimyasal boya olmaz. Onun icin siyah kina kullaniyor. Yani qayet guzel tutuyor.saclar icinde faydali hemde.
saçlarım röfleli canım kına olmaz ki ... mecburen bitkisel boyatıcam zaten 3-4 ayda o gider sonra doğumdan sonra komple boyatırım diye düşünüyorum... artık kendimi çok çirkin hissediyorum ya

Evet bende Şeyda ismini de beğeniyorum. Çevremdeki çoğu kişi hamileliği boyunca bir sürü isim düşünüp doğduğunda bambaşka bişey koyuyor genelde :)
Evet genelde öyle oluyor. Ama artık değişsin istemiyorum. Zaten çok eledik. Çocukta alışsın artık ismine.

arkadaşlar çoğunluğumuz haziran -temmuz gibi doğum yapacak ya,hastaneye kendiniz için kaç takım götüreceksiniz gecelik dışında pijama da alacak mısınız

saçlarım röfleli canım kına olmaz ki ... mecburen bitkisel boyatıcam zaten 3-4 ayda o gider sonra doğumdan sonra komple boyatırım diye düşünüyorum... artık kendimi çok çirkin hissediyorum ya
Ha anladim yokya ne cirkini oyle soyleme bak bebis kuser sana. Zaten hamilelik kadinin en guzel hali eminim sen de cok guzelsin

arkadaşlar çoğunluğumuz haziran -temmuz gibi doğum yapacak ya,hastaneye kendiniz için kaç takım götüreceksiniz gecelik dışında pijama da alacak mısınız

walla benim doğum haziranda olucak gibi.. daha önceki doğumlarımda gecelikte aldım alt üst takımda.... geceliği hiç giymedim normal doğum yaptığım için alt üst olanı kullandım... bunda kararsızım ne alsam bende bilmiyorum

Kızlar müslin bez aldınızmı ölcülerini kaça kaç almak daha iyi ve kullanışlı olur?

müslin bezi bende araştırıyorum hiç kullanmadım ne işe yarıyo anlamadım.... her türlü kullanılıyormuş kullanan varmı acaba

Kızlar müslin bez aldınızmı ölcülerini kaça kaç almak daha iyi ve kullanışlı olur?

ben 3'lü pakette aldım 80*80 cm boyutu. Kurulama vs için iyi fakat puset örtüsü veya altına sermek için 120*120 cm olanlardan alacağım bi sonrakileri. Daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

kizlar merhaba. uzun zamandir giremiyordum cunku 1 haftam cok kotugecti. gecen hafta ayrintili ultrasonu girdim bebegimin kalp damarlarindan biri yanlis yerden olusmus. amniyosentez oldum dun suan yatiyorum. lutfen bana dua edin dualariniza cok ihtiyacim var sonucum iyi ciksin bebegimde bi problem olmasin genetik. sizlerde ayrintili ultasona iyi bir doktora gidin perinatolji uzmani olsun cunku benim bi o fark etti

Kundak boyutunda bir tane aldim bir iki tane daha alacagim .Agiz mendili olarak da aldim canim .Fonksiyonel ister bebek kurula ister üstünü ört ister emzirirken kullan ,puset ört vs vs .Ince olduğu icin her sekle giriyor .

çok geçmiş olsun canım... umarım güzel haberler alırsın... sağlıcakla doğar minik kuzu

Insallah guzel haberler alirsin canim Allah yardimcin olsun .

bence Derin ve Defne ismi cok güzel eşinle içinize hangisi sinecekse onu koyun kulakarını yorumlara karşı kapa bence ablamın kızı Defne yakın arkadaşımın da Derin o kadar tatlı kızlar ki akıllı bilmiş :) iki isimde cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…