2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben 3'lü pakette aldım 80*80 cm boyutu. Kurulama vs için iyi fakat puset örtüsü veya altına sermek için 120*120 cm olanlardan alacağım bi sonrakileri. Daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Kundak boyutunda bir tane aldim bir iki tane daha alacagim .Agiz mendili olarak da aldim canim .Fonksiyonel ister bebek kurula ister üstünü ört ister emzirirken kullan ,puset ört vs vs .Ince olduğu icin her sekle giriyor .

Bitane 120×120 aliyim. 2,3 tanede daha ufaklardan ozaman

ayprensesii herkes her konuda mutlaka bir yorum yapar her ağızdan bir laf cıkar boşwer hepsini ivinden geçeni koy. Ben Derin koyucam tabi önüne eşimin genç yaşta vefat eden annesinin adınıda koyucaz eşim çok istiyo

Ben 2 tane 120×120 müslin aldım 3 tane omuz bezi bir tane emzirme örtüsü 20 tane de ağız bezi ikiz olduğu için daha da almam gerekiyor.

Allah yardimcin olsun canim. İnsallah bebeginin bir problemi olmaz.ikinizde sag salim kurtulursunuz insallah. Sg salim kuacgina alirsin. Dualarim seninle canim

arkadaşlar çoğunluğumuz haziran -temmuz gibi doğum yapacak ya,hastaneye kendiniz için kaç takım götüreceksiniz gecelik dışında pijama da alacak mısınız
Ben gecelik yerine iki pijama takımı almayı düşünüyorum. Tecrübeli anneler ne der bilemiyorum.

Canım dilerim güzel sonuçlar alırsın. Dualarım seninle.

Her weyi derin yasamasi kotu bir sey degil ki fikirleri derin olur.daha akilli olur bence.sevgiyi derin yasarsa sevdiyine hep sadik olur anne babasini derinden sever. Kime bakiyon ki sen ikinizin secimi daha guzel kimse karismasin. Zaten onemli karar babasinin karari babalarin evlatlari karsisindaki ilk gorevi onlara guzel ad secmek. Hayirlisi olsun. Gonlunizden ne ad gecerse bebeginize ugur getirsin insallah

Kızlar merhaba,
Eşimin erkek kardeşi 10 ağustosda evlenecek. Düğün Çorumda biz İstanbuldayız. Gidince 1 hafta kalmak lazım.Sizce düğüne gitme ihtimalim olabilir mi ?
Eşim şimdiden götürmeye niyetli gibi ama normal zamanda doğum olursa iki haftalık bebek ve lohusayken gidebilir mi düğün evine?

Ben sadece hastanede giyecek bir sey aparmisdim ilk kizimda bence yine oyle bi sey alirim zaten hastaneden veriyorlardi. Muslin bez ne ise yariyor diye bende anlamadim sormaya utandim sen sorunca yüreklendim. Kurulamak falan altina koymaya falan bi suru bezler var yani kizimdan kalan ama muslinmi degilmi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben gecelik yerine iki pijama takımı almayı düşünüyorum. Tecrübeli anneler ne der bilemiyorum.
Bence sen nasil rahat ede bilecegini dusunuyorsan oyle yap canim. Yani aldigin seyi hem evde de rahat giye bileceğin bir sey olsun hemde emzireceksen kolay bi sey dusun.önü rahat acilan. Fermuarli bi sey ( dogru yazdimmi bilmiyorum fermuar dimi azeri odugum icin uzurlu bil)))

Son düzenleme:
Canim ben lohusayken evden disari cikmak istemiyorum. Hem bebek te cok kucucuk bi sey. Nazara falan gelir Allah korusun )))) senin kararin ama yinede.

iki hafta çok yeni ben olsam gitmem sonuçta bebek ve benim sağlığım önemli tam bilmiyorum ama doğumdan sonra hem anne hem bebek için bazı kontroller, aşılar birşeyler oluyor bunları da takipli doktorum ve hasteneyle yapmak isterim ayrıca emzirmenin rayına oturması, iyi beslenmek gerekir diye düşünüyorum. not:hiç doğum yapmadım

Bende kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum hele o kadar kalabalık bir ortama ve uzun yola. Umarım eşim ısrar etmez. Ona mantıklı sebepler sunmam lazım.

Müslin bez emzirirken örtmede kundaklamada üzerine veya altına sermede anakucağına kapatmada kullanabilirsiniz hava alma özelliği olduğu için özellikle yaz aylarında kullanımı gayet rahat hafif bende alıcam lcw dan aldım ikili 10 tl ama küçük anakucağında taşırken içine sericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…