2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim daha gobek bagi dusmemis olur veya yeni düşmüş olur yani allah korusun kalabalikta mikrop kapar dugun oluncada her gelen opmesede bi elini degdirirler cocuga dikkat etmezler filan bence imkanin varsa gitme esine de anlat

Bende kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum hele o kadar kalabalık bir ortama ve uzun yola. Umarım eşim ısrar etmez. Ona mantıklı sebepler sunmam lazım.
sağlık durumlarından anlatın daha çok ,emzirmek ,uyku düzeni,beslenmek... düğün evinde bu şartları size kimse sağlayamaz aynı zamanda sizin de bakıma ihtiyaınz var.kırılmaca darılmaca yapılmamalı tabiki en başta.

arkadaşlar çoğunluğumuz haziran -temmuz gibi doğum yapacak ya,hastaneye kendiniz için kaç takım götüreceksiniz gecelik dışında pijama da alacak mısınız
Evet mutlaka alırım ben canım ne olur ne olmaz diye sen de tedbirli ol al yanına ise yaramazsa da geri getireceksin nasılsa

benimde böyle şikayetlerim vardı demir eksikliğim varmış çok düşmüş demirim dr serum verdi 5 tane onları takıyorlar 3 günde 1 çabuk toparlarsın dedi ,aklınızda olsun belki sizinde demir eksiktir.

Allah'ım korusun her ikinizi inşallah canım çok geçmiş olsun , peki nolcak şimdi ne dedi doktor ?

dönem dönem belli noktalara yerleşiyor bu minikler belki ondan olmuştur canım..

1 kaç haftadır bendede var yan yatınca oluyor genelde kayıyor sanırım :)) sırt üstü yatınca gidio geriye yavaş yavaş:) anneme sordum da abimde o da yaşamış :)

dönem dönem belli noktalara yerleşiyor bu minikler belki ondan olmuştur canım..

1 kaç haftadır bendede var yan yatınca oluyor genelde kayıyor sanırım :)) sırt üstü yatınca gidio geriye yavaş yavaş:) anneme sordum da abimde o da yaşamış :)

Teşekkür ederim kızlar arkadaşa sordum çukulata ye anlarsın neden olduğunu dedi. Yedim kasığımda oldu gene sanırım bebişlerden dolayı oluyormuş. Karnım öyle yamuk yumuk olunca korktum ne yalan diyim :)) hareketlerini hala aman aman hissetmiyorum gerçi tekme falan yok daha ^^

Ben gecelik yerine iki pijama takımı almayı düşünüyorum. Tecrübeli anneler ne der bilemiyorum.
Bir tane de olsa gecelik al yanına canım ilk gün illa gecelik lazım olur ve ya penye elbise de olur günlük , orda insana ne lazım olur hiç belli olmuyor canım tedbirli olmanda fayda var

yok doğru yazdın canım. Tamam öyle yapayım. Gecelik giymiyorum normal zamanda da. Bu yüzden pijama bakıcam. Sezeryan olunca da gecelik çok kullanışlı diyorlar.. İnşallah hayırlısıyla normal doğum olur.

Küçücük bebekle düğün evinde rahat edebilir misin bilemiyorum.

canım 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar, kalbe geri dönen en büyük damara (aort) baskı oluyormuş hem annenin tansiyonu düşüyormuş hemde bebeğe giden kan damarına baskı olduğu için bebek beslenemiyormuş en çok büyümede bebek uyku halindeyken oluyormuş.

Bilmiyorum canım şahsen ben olsam gitmemek için uğraşırdım.mesela eltim sğnnet yapacak ona bile gitmeyeceğiz tam bir ay sonra yapacak yol zaten 15 saat bide uçak almıyo dedim yollarda perişan olurum yani sen bideminnacık bebekle nasıl gideceksin daha lohusa olucaksın sürekli bebeği emzirmen gerekecek gitsende bi odada oturup oturup gelirsin düğün telaşı içinde kalırsın yani tabi yinede siz bilirsiniz yarı 40 ı çıksa neyse bi derece ama lohusa çok nazara gelirsin bebeğinde öle üstelik tanıdık çok olacak gelen giden sevmek isticek kucağına almak isteyen olucak valla iyi düşün bence bağışıklığı ne ki daha bebeğin

izmirde oturanlar alışverişlerinizi yaptınız mı
Hangi mağazaları tercih ettiniz
Kemer altına giden varmı
Hastane çıkışı ve lohusa takımı alan varmı
Hastane çikısı aldm lohusa takimi almadm. Kemer altina gitmek istiyorum ama cok kalabalık oluyoya bana carparlar fln die korkuyorum metrolarda kalabalik oluo. Calisiyorum sakin bir zaman ayarlarsam hici fln gitmek istiyorum. Geneldede internetten yaptim ben alis verisi

benimde böyle şikayetlerim vardı demir eksikliğim varmış çok düşmüş demirim dr serum verdi 5 tane onları takıyorlar 3 günde 1 çabuk toparlarsın dedi ,aklınızda olsun belki sizinde demir eksiktir.
Demirim eksik biraz daha doğrusu alt sınırda ama hap da kullanıyorum. Yattigim yerde basım döndüğü için direk bebeğe rahme bağladım yani ilk başta çok korktum kanama falan mı var acaba diye çok şükür olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…