- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.581
Canim daha gobek bagi dusmemis olur veya yeni düşmüş olur yani allah korusun kalabalikta mikrop kapar dugun oluncada her gelen opmesede bi elini degdirirler cocuga dikkat etmezler filan bence imkanin varsa gitme esine de anlatKızlar merhaba,
Eşimin erkek kardeşi 10 ağustosda evlenecek. Düğün Çorumda biz İstanbuldayız. Gidince 1 hafta kalmak lazım.Sizce düğüne gitme ihtimalim olabilir mi ?
Eşim şimdiden götürmeye niyetli gibi ama normal zamanda doğum olursa iki haftalık bebek ve lohusayken gidebilir mi düğün evine?
sağlık durumlarından anlatın daha çok ,emzirmek ,uyku düzeni,beslenmek... düğün evinde bu şartları size kimse sağlayamaz aynı zamanda sizin de bakıma ihtiyaınz var.kırılmaca darılmaca yapılmamalı tabiki en başta.Bende kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum hele o kadar kalabalık bir ortama ve uzun yola. Umarım eşim ısrar etmez. Ona mantıklı sebepler sunmam lazım.
Hayır belli değil.Sezeryan mı olucak doğumun bellimi
Evet mutlaka alırım ben canım ne olur ne olmaz diye sen de tedbirli ol al yanına ise yaramazsa da geri getireceksin nasılsaarkadaşlar çoğunluğumuz haziran -temmuz gibi doğum yapacak ya,hastaneye kendiniz için kaç takım götüreceksiniz gecelik dışında pijama da alacak mısınız
Günaydın kızlar. Gece sırt üstü yatarken uyandım müthiş bir baş dönmesiyle. Yer ayağımın altindan kayıyordu resmen yattigim yerde. Hemen soluma döndüm yarım saatte anca geçti. Çok korktum yani ambulansı çağır dicektim eşime. Aman dikkat edin bebekler büyüdü artık sırt üstü yatmayin mümkün oldugunca
Allah'ım korusun her ikinizi inşallah canım çok geçmiş olsun , peki nolcak şimdi ne dedi doktor ?kizlar merhaba. uzun zamandir giremiyordum cunku 1 haftam cok kotugecti. gecen hafta ayrintili ultrasonu girdim bebegimin kalp damarlarindan biri yanlis yerden olusmus. amniyosentez oldum dun suan yatiyorum. lutfen bana dua edin dualariniza cok ihtiyacim var sonucum iyi ciksin bebegimde bi problem olmasin genetik. sizlerde ayrintili ultasona iyi bir doktora gidin perinatolji uzmani olsun cunku benim bi o fark etti
Merhaba kızlar birde burayı yokliyim dedim. İnşallah bizde ağustos bebeği oluruz okadar dayanabiliriz temmuz bize azıcı kerken ^^ Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?? Sabah 5 te karnımın sağ tarafı semsert oldu bikaç saniye sonra yumuşadı tedirgin oluyorum yaşayan varmı acaba?
doğru diyorsun ne olur ne olmaz:)Evet mutlaka alırım ben canım ne olur ne olmaz diye sen de tedbirli ol al yanına ise yaramazsa da geri getireceksin nasılsa
1 kaç haftadır bendede var yan yatınca oluyor genelde kayıyor sanırım :)) sırt üstü yatınca gidio geriye yavaş yavaş:) anneme sordum da abimde o da yaşamış :)Merhaba kızlar birde burayı yokliyim dedim. İnşallah bizde ağustos bebeği oluruz okadar dayanabiliriz temmuz bize azıcı kerken ^^ Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?? Sabah 5 te karnımın sağ tarafı semsert oldu bikaç saniye sonra yumuşadı tedirgin oluyorum yaşayan varmı acaba?
dönem dönem belli noktalara yerleşiyor bu minikler belki ondan olmuştur canım..
1 kaç haftadır bendede var yan yatınca oluyor genelde kayıyor sanırım :)) sırt üstü yatınca gidio geriye yavaş yavaş:) anneme sordum da abimde o da yaşamış :)
Bir tane de olsa gecelik al yanına canım ilk gün illa gecelik lazım olur ve ya penye elbise de olur günlük , orda insana ne lazım olur hiç belli olmuyor canım tedbirli olmanda fayda varBen gecelik yerine iki pijama takımı almayı düşünüyorum. Tecrübeli anneler ne der bilemiyorum.
Bence sen nasil rahat ede bilecegini dusunuyorsan oyle yap canim. Yani aldigin seyi hem evde de rahat giye bileceğin bir sey olsun hemde emzireceksen kolay bi sey dusun.önü rahat acilan. Fermuarli bi sey ( dogru yazdimmi bilmiyorum fermuar dimi azeri odugum icin uzurlu bil)))
Tamam canım haklısınBir tane de olsa gecelik al yanına canım ilk gün illa gecelik lazım olur ve ya penye elbise de olur günlük , orda insana ne lazım olur hiç belli olmuyor canım tedbirli olmanda fayda var
Küçücük bebekle düğün evinde rahat edebilir misin bilemiyorum.Kızlar merhaba,
Eşimin erkek kardeşi 10 ağustosda evlenecek. Düğün Çorumda biz İstanbuldayız. Gidince 1 hafta kalmak lazım.Sizce düğüne gitme ihtimalim olabilir mi ?
Eşim şimdiden götürmeye niyetli gibi ama normal zamanda doğum olursa iki haftalık bebek ve lohusayken gidebilir mi düğün evine?
Henuz almadım ama Meltem Mondo modelini beğendim, kalitesi güzeldi. 120x60 cm anneyanı da olan bir beşik. 3 yaşına kadar yatabilir deniyor. Ben önce kendi yanıma sonra odasına taşımayı planlıyorum. Sonrasında ise montessori tarzı doğal ahşap alacağız. Büyüyen yatakları satıcı kendisi tavsiye etmedi elinde olmasına rağmen.
canım 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar, kalbe geri dönen en büyük damara (aort) baskı oluyormuş hem annenin tansiyonu düşüyormuş hemde bebeğe giden kan damarına baskı olduğu için bebek beslenemiyormuş en çok büyümede bebek uyku halindeyken oluyormuş.Günaydın kızlar. Gece sırt üstü yatarken uyandım müthiş bir baş dönmesiyle. Yer ayağımın altindan kayıyordu resmen yattigim yerde. Hemen soluma döndüm yarım saatte anca geçti. Çok korktum yani ambulansı çağır dicektim eşime. Aman dikkat edin bebekler büyüdü artık sırt üstü yatmayin mümkün oldugunca
Bilmiyorum canım şahsen ben olsam gitmemek için uğraşırdım.mesela eltim sğnnet yapacak ona bile gitmeyeceğiz tam bir ay sonra yapacak yol zaten 15 saat bide uçak almıyo dedim yollarda perişan olurum yani sen bideminnacık bebekle nasıl gideceksin daha lohusa olucaksın sürekli bebeği emzirmen gerekecek gitsende bi odada oturup oturup gelirsin düğün telaşı içinde kalırsın yani tabi yinede siz bilirsiniz yarı 40 ı çıksa neyse bi derece ama lohusa çok nazara gelirsin bebeğinde öle üstelik tanıdık çok olacak gelen giden sevmek isticek kucağına almak isteyen olucak valla iyi düşün bence bağışıklığı ne ki daha bebeğinKızlar merhaba,
Hastane çikısı aldm lohusa takimi almadm. Kemer altina gitmek istiyorum ama cok kalabalık oluyoya bana carparlar fln die korkuyorum metrolarda kalabalik oluo. Calisiyorum sakin bir zaman ayarlarsam hici fln gitmek istiyorum. Geneldede internetten yaptim ben alis verisiizmirde oturanlar alışverişlerinizi yaptınız mı
Hangi mağazaları tercih ettiniz
Kemer altına giden varmı
Hastane çıkışı ve lohusa takımı alan varmı
Demirim eksik biraz daha doğrusu alt sınırda ama hap da kullanıyorum. Yattigim yerde basım döndüğü için direk bebeğe rahme bağladım yani ilk başta çok korktum kanama falan mı var acaba diye çok şükür olmadı.benimde böyle şikayetlerim vardı demir eksikliğim varmış çok düşmüş demirim dr serum verdi 5 tane onları takıyorlar 3 günde 1 çabuk toparlarsın dedi ,aklınızda olsun belki sizinde demir eksiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?