2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum hele o kadar kalabalık bir ortama ve uzun yola. Umarım eşim ısrar etmez. Ona mantıklı sebepler sunmam lazım.
Bence ısrar etmemesi gerek canım bebeğiniz söz konusu benim ilk oğlum 15 günlüktü tutturdular pikniğe gidelim diye o zaman durduğumuz yerde daha serin oluyordu Nisa’n ayında göğüslerim şiş süt akıyo o havada bende üşüdüm oğlumda üşümüştü nasıl saracağımı bilemedim çocuğu ilk bide tecrübesizim şimdiki aklım olda ben gitmicem siz gidin derdim.15 günlük lohısayım sütüm akıyo hala kanamam var ben piknikteyim nitekim oğlum üşüttü hasta oldu minnacık çocuğum öksürük hapşırık bırın tıkanıklığı bir hafta sonra gittiler ben uğraştım içim yandı çocuğuma yani demek istediğim onu düşünecek olan sensin canım bir sürü kalabalık ortam bir sürü mikrop sigara içeni vs bence eşini ikna et bak çocuğun bağışıklığı olmicak daha o zaman sürekli emzirmem gerekecek olmadı eşin gitsin canım valla hiç bişey çocuğumdan önemli değil

Canım internetten nerden yaptın

Ebebekte hep kucuklere denk geldim ben. Buyukler bitmisti belkide. Kozyataginin neresinde mothercare outlet? Orayi bi didiklemek lazim.
Byotel in hemen karşısı dem outlet yazıyor kapısında. Avent emzikleri biberonlarida orada indirimde bulmuştum .

diğer kızların yazdıklarına katılıyorum ne gerek var ki.. zaten okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilk haftalar anneler çok duygusal ve depresyona açık oluyorlarmış düğün gibi kalabalık hareketlerinizi sürekli kontrol etmeniz gereken bir yerde daha fazla gerilirsiniz gibi geliyor bana.

Bence de riske gerek yok ama eşimin ya da kv nin ısrarları olabilir ki umarım olmaz.

Canım internetten nerden yaptın
Ebebek ten çok aldım. Civilden bir iki bisey aldm. Instagramda da var guzel seyler ama ordan almadm bitane melek kanatlı tulum alıcam. ha bitek instagramdan bi yerden bebişime bandalar aldım daha gelmedi ama bugün kargoya verilcek. Bugünde mothercare nin internet sitesinden yüzde elli indirime girmiş ürünlerden birkaç bişey aldım. Carters in sitesinden indirime giren ürünlerinden aldm. 1V1Y den park yatak aldım bugün geldi akşam eve götürüp kurucam. Şaun aklıma gelenler bunlar:)

İnsallah canim hayirlisi olsun senin icin. Her insanin farkli kullanimi vardir. Ben iki adet elbise goturdum. Biri gece giymek icin biri de gunduzleri ha bi de cikisa guzel bi sey gotur ki cikisda guzel giyesin.aldiklarinda da azca karnin olacagini ve simdiki yani hamilelikdeki kadarda olmayacagini goz onunde tut. Makyaj setini de unutma)))) kadin her zaman bakimli olmali degilmi?)))

Canım uçak 1 haftalıkken almıyor, bizkısmetse yurtdışı doğum olanladığımız için 20 günlük olduktan sonra 13 saat uçup ülkeye döneceğiz. Ama düğün için gidilmez çocuğu o ortamda perişan etmeye değmez.

hadess canim nasil oldun. Bi haber cikmadi. Bebekler iyidir insallah. Yazdiysanda gormedim kusura bakma ama aklim kaldi. Allah boyle sey yasatmasin insallah.

bende aynıyım aynaya bakamıyorum doktorum da boyatma dedi kaldım böyle

inşallah sonuçlar iyi çıkar canım geçmiş olsun

Kızçeler can arkadaşım kardeşim bebeğimin teyzesi bize bunları almış kendisi kocaelide cinsiyeti netleşsin bişeyler ekleyip göndericem dedi canım arkadaşım.okadar mutlu oldum ki zaten hormonlar tavan başladım ağlamaya bazen el sizin en yakınınız olabiliyo kan bağı her zaman önemli değil allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın inşallahhhh aminnn

Eklentiler

• 72166485-9FFE-4513-8D71-60AC63A72008.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 101
  • EB10117B-CF0E-451A-BD32-81BF44188B49.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 112
  • 6BC1D3DC-B233-4C6C-850F-B7198C4E0E12.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 105
  • 938C16C7-E467-41CC-A6C2-9B699791827C.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 136D0C61-7D7E-4B37-9D3A-FC5869ED0BE3.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 112
Güle güle kullan canım

Ooo bitmiş bile bebeğin eşyaları maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…