- 18 Ekim 2017
- 6.661
- 40.467
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.601
120x120 muslin bulamadim hep daha kucuk aldiklarim. Sen nerden aldin canim??Ben 2 tane 120×120 müslin aldım 3 tane omuz bezi bir tane emzirme örtüsü 20 tane de ağız beziikiz olduğu için daha da almam gerekiyor.
Mothercare outlet var kozyatağında oradan aldım ben ebebekte de vardi.120x120 muslin bulamadim hep daha kucuk aldiklarim. Sen nerden aldin canim??
Bence ısrar etmemesi gerek canım bebeğiniz söz konusu benim ilk oğlum 15 günlüktü tutturdular pikniğe gidelim diye o zaman durduğumuz yerde daha serin oluyordu Nisa’n ayında göğüslerim şiş süt akıyo o havada bende üşüdüm oğlumda üşümüştü nasıl saracağımı bilemedim çocuğu ilk bide tecrübesizim şimdiki aklım olda ben gitmicem siz gidin derdim.15 günlük lohısayım sütüm akıyo hala kanamam var ben piknikteyim nitekim oğlum üşüttü hasta oldu minnacık çocuğum öksürük hapşırık bırın tıkanıklığı bir hafta sonra gittiler ben uğraştım içim yandı çocuğuma yani demek istediğim onu düşünecek olan sensin canım bir sürü kalabalık ortam bir sürü mikrop sigara içeni vs bence eşini ikna et bak çocuğun bağışıklığı olmicak daha o zaman sürekli emzirmem gerekecek olmadı eşin gitsin canım valla hiç bişey çocuğumdan önemli değilBende kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum hele o kadar kalabalık bir ortama ve uzun yola. Umarım eşim ısrar etmez. Ona mantıklı sebepler sunmam lazım.
Ebebekte hep kucuklere denk geldim ben. Buyukler bitmisti belkide. Kozyataginin neresinde mothercare outlet? Orayi bi didiklemek lazim.Mothercare outlet var kozyatağında oradan aldım ben ebebekte de vardi.
Ben instada mammacoto_tr adresinden aldım n11 de de satış yapıyorlar canım. Çok çeşitleri var.120x120 muslin bulamadim hep daha kucuk aldiklarim. Sen nerden aldin canim??
Canım internetten nerden yaptınHastane çikısı aldm lohusa takimi almadm. Kemer altina gitmek istiyorum ama cok kalabalık oluyoya bana carparlar fln die korkuyorum metrolarda kalabalik oluo. Calisiyorum sakin bir zaman ayarlarsam hici fln gitmek istiyorum. Geneldede internetten yaptim ben alis verisi
Byotel in hemen karşısı dem outlet yazıyor kapısında. Avent emzikleri biberonlarida orada indirimde bulmuştum .Ebebekte hep kucuklere denk geldim ben. Buyukler bitmisti belkide. Kozyataginin neresinde mothercare outlet? Orayi bi didiklemek lazim.
diğer kızların yazdıklarına katılıyorum ne gerek var ki.. zaten okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilk haftalar anneler çok duygusal ve depresyona açık oluyorlarmış düğün gibi kalabalık hareketlerinizi sürekli kontrol etmeniz gereken bir yerde daha fazla gerilirsiniz gibi geliyor bana.Kızlar merhaba,
Eşimin erkek kardeşi 10 ağustosda evlenecek. Düğün Çorumda biz İstanbuldayız. Gidince 1 hafta kalmak lazım.Sizce düğüne gitme ihtimalim olabilir mi ?
Eşim şimdiden götürmeye niyetli gibi ama normal zamanda doğum olursa iki haftalık bebek ve lohusayken gidebilir mi düğün evine?
Bence de riske gerek yok ama eşimin ya da kv nin ısrarları olabilir ki umarım olmaz.diğer kızların yazdıklarına katılıyorum ne gerek var ki.. zaten okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilk haftalar anneler çok duygusal ve depresyona açık oluyorlarmış düğün gibi kalabalık hareketlerinizi sürekli kontrol etmeniz gereken bir yerde daha fazla gerilirsiniz gibi geliyor bana.
Ebebek ten çok aldım. Civilden bir iki bisey aldm. Instagramda da var guzel seyler ama ordan almadm bitane melek kanatlı tulum alıcam. ha bitek instagramdan bi yerden bebişime bandalar aldım daha gelmedi ama bugün kargoya verilcek. Bugünde mothercare nin internet sitesinden yüzde elli indirime girmiş ürünlerden birkaç bişey aldım. Carters in sitesinden indirime giren ürünlerinden aldm. 1V1Y den park yatak aldım bugün geldi akşam eve götürüp kurucam. Şaun aklıma gelenler bunlar:)Canım internetten nerden yaptın
Instagtamda mammacoto_tr de cok guzel muslinler varTmm cnm tesekkur ederm
İnsallah canim hayirlisi olsun senin icin. Her insanin farkli kullanimi vardir. Ben iki adet elbise goturdum. Biri gece giymek icin biri de gunduzleri ha bi de cikisa guzel bi sey gotur ki cikisda guzel giyesin.aldiklarinda da azca karnin olacagini ve simdiki yani hamilelikdeki kadarda olmayacagini goz onunde tut. Makyaj setini de unutma)))) kadin her zaman bakimli olmali degilmi?)))yok doğru yazdın canım. Tamam öyle yapayım. Gecelik giymiyorum normal zamanda da. Bu yüzden pijama bakıcam. Sezeryan olunca da gecelik çok kullanışlı diyorlar.. İnşallah hayırlısıyla normal doğum olur.
Bilmiyorum canım şahsen ben olsam gitmemek için uğraşırdım.mesela eltim sğnnet yapacak ona bile gitmeyeceğiz tam bir ay sonra yapacak yol zaten 15 saat bide uçak almıyo dedim yollarda perişan olurum yani sen bideminnacık bebekle nasıl gideceksin daha lohusa olucaksın sürekli bebeği emzirmen gerekecek gitsende bi odada oturup oturup gelirsin düğün telaşı içinde kalırsın yani tabi yinede siz bilirsiniz yarı 40 ı çıksa neyse bi derece ama lohusa çok nazara gelirsin bebeğinde öle üstelik tanıdık çok olacak gelen giden sevmek isticek kucağına almak isteyen olucak valla iyi düşün bence bağışıklığı ne ki daha bebeğin
Tmm cnm sağol bakcam mutlakaInstagtamda mammacoto_tr de cok guzel muslinler var
bende aynıyım aynaya bakamıyorum doktorum da boyatma dedi kaldım böylekızlar öğleden sonra kuaföre gidicem... doktorum saçlarım için diplerini boyamadığın sürece bitkisel boya ile bu ay boyatabilirsin demişti.. bende bugün gidicem artık beyazlardan saçımı açamıyorum yaşlı nenelere döndüm valla
inşallah sonuçlar iyi çıkar canım geçmiş olsunkizlar merhaba. uzun zamandir giremiyordum cunku 1 haftam cok kotugecti. gecen hafta ayrintili ultrasonu girdim bebegimin kalp damarlarindan biri yanlis yerden olusmus. amniyosentez oldum dun suan yatiyorum. lutfen bana dua edin dualariniza cok ihtiyacim var sonucum iyi ciksin bebegimde bi problem olmasin genetik. sizlerde ayrintili ultasona iyi bir doktora gidin perinatolji uzmani olsun cunku benim bi o fark etti
Güle güle kullan canımKızçeler can arkadaşım kardeşim bebeğimin teyzesi bize bunları almış kendisi kocaelide cinsiyeti netleşsin bişeyler ekleyip göndericem dedi canım arkadaşım.okadar mutlu oldum ki zaten hormonlar tavan başladım ağlamaya bazen el sizin en yakınınız olabiliyo kan bağı her zaman önemli değil allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın inşallahhhh aminnn
Ooo bitmiş bile bebeğin eşyaları maşallahEbebek ten çok aldım. Civilden bir iki bisey aldm. Instagramda da var guzel seyler ama ordan almadm bitane melek kanatlı tulum alıcam. ha bitek instagramdan bi yerden bebişime bandalar aldım daha gelmedi ama bugün kargoya verilcek. Bugünde mothercare nin internet sitesinden yüzde elli indirime girmiş ürünlerden birkaç bişey aldım. Carters in sitesinden indirime giren ürünlerinden aldm. 1V1Y den park yatak aldım bugün geldi akşam eve götürüp kurucam. Şaun aklıma gelenler bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?