2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller hepsi öaşallah bebike rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah canım

ne güzel canım hareketlerini hissetmen. Bende oldukca yağlıyımdır aslında ama 3 haftadır o kadar net hissediyorum ki gece sarılırken eşim bile hissetti bide karnım taş gibi oldu büyüdü kilolu olduğumdan o kocaman göbeğimin ortasında bi çıkıntı olunca komik oldum hamile desen hamile gibi değil göbek desen göbek gibi değil tam ortada bi yuvarlak çıktı

Oyy minnak minnak çok güzeller hele o beyaz elbise ne yakışır bebeğine güle güle sağlıkla kullanın :) benimde kızıma almam lazım özendim şu an

Ayyy cok tatilar masallah. Bebisinde tatli tatli giysin insallah. Sag salim kucagina alarsin insallah.

Aman aman bebiwimizin pembis yatagi da varmis,can sagligiyla uyusun iyi uykular uyusun kizimiz. Uyusun da buyusun insallah. Ama olmaz ki boyle siz guzel seyler alip paylasiyosunuz ben 34 haftami bekleyemiyorum ama))))

Kızlar iyi akşamlar herkese detaylı ultrason u da atlattık çok şükür hersey yolunda elhamdülillah oglumuz olucak kesinleşti bebeğim 20+1 ama 22 cıktı bıraz iri babası gibi :) 452 gr olmuş çok şükür darısı bekleyen tum arkadaşlara

Hepsi çok güzeller canım güle güle sağlıkla kullanın inşallah benim kayınvalidem de sürekli daha erken daha erken diyor herşey için. Kafama takmamaya çalışıyorum ama artık moral bozukluğu yapmaya başladı.

Ben 21.haftayım yeni yeni hareketleri süreklileşmeye başladı , daha önceleri anlık bir seyirti gibiydi , bir ay sonra sende iyice hissedeceksin az daha sabret :)

Çok güzeller canım iyi gğnlerde giysin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…