2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel masallah her zaman karsina boyle guzel insanlar cikarsin rabbim saglikla giysin bebisin.

Geçmiş olsun canım. İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu günleri

2 haftalık bebek çok küçük ve düğün ortamı kalabalık olacak. İnsanlardan koruman biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Henüz bedenleri korumasız oluyor bu yüzden fazla kalabalık ortamlardan kaçınmak lazım bence.

Çok şükür kızlar ultrasondan çıktım hersey yolunda oğlum sağlıklı haftasina uyumlu problem yok mideme çıkmış ben kasiklarimda saniyorrdum ana çok hareketli yaramaz bir oğlum olacak sanırım çok güzel görüntüler izletti dr eli bi kulağında bi ağzında kıpır kıpır

Geçmiş olsun canım, maşallah minişe
Saol canim ufff esim canimi sktı ilk basta bacak bacak ustuneydi goremiorum biraz yuru gel dedi ciktim tekrar girdim o zaman acikti erkek dedi kesin mi dedim ewet dedi yok neymis net dememis baska yerede muane ol sanki doktor buna anons gecicek bagira bagiraaa moralimi bozdu yaaa

Önceden 40i cikmadan evden bile cikarmazlarmis bebegi .Ki dogru yapiyorlarmis bağışıklık sistemleri oturmamis daha dunyaya yeni alisiyor .Lohusa psikolojisi bs .Katilacagin ortamda iyi niyetli insanlar kotu niyetli insan var .Dikkat etmek lazim cok hassas bir dönem. Isterlerse küssünler kimse icin bebegimi riske atamam.

Kiz mi istiyor acaba .Takilma sakin sırf onun keyfi icin zirt pirt usg ye mi gireceksin inanmiyorsa dogunca görür

Oyyy guzel gunlerde kullanin. Ozellikle arili olana bayildim. Daha hayirli olsun diye aramamis akrabalarim varken boyle candan arkadaslarin yeri apayri oluyo.

güle güle kullansın inşallah miniş

Öyle tabi şimdiden almalı aslında. Çanta işini de çok sonraya bırakmamalı.

Ay sanki ben elimi kasıklarıma koyduğumda hareketlerini hissediyorum. Benim hamile kalmadan önce hiç karın yağlanmam yoktu şimdi karnım taş gibi ve gergin. Ablam ise karnı hamile kalmadan yağlıydı göbekli, bebeği olduğunda karnı yumuşacıktı pek hareket hissetmezdi. Bende elimin altında titreşim hissedince psikolojikmi acaba dedim

kesin demiş işte daha ne desin, sana daha önce de erkek demişlerdi niye emin olamıyor ki cnm, kız mı istiyordu inanmak istemiyor?

Kızlar benim karnım yumuşadı sanki eskiden alt tarafı taş gibiydi, niye ola ki? Bebek hareketlerini hissetmede bi sıkıntı yok, maşallah pek tepişik oğlum ama karnım niye yumuşuyor?

Kızlar benim karnım yumuşadı sanki eskiden alt tarafı taş gibiydi, niye ola ki? Bebek hareketlerini hissetmede bi sıkıntı yok, maşallah pek tepişik oğlum ama karnım niye yumuşuyor?
Yer değiştirip yukariya cikmis olabilir .Karnimiz büyüyor belki daha rahattir aklima bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…