- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.681
Gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna. Bizimde cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz. Darısı bize olsunKızlar iyi akşamlar herkese detaylı ultrason u da atlattık çok şükür hersey yolunda elhamdülillah oglumuz olucak kesinleşti bebeğim 20+1 ama 22 cıktı bıraz iri babası gibi :) 452 gr olmuş çok şükür darısı bekleyen tum arkadaşlara
Doya doya gorursun insallah .Ben de 5 haftadir gormuyorum.Dr um ayrıntılıdan sonra gel dedigi icin poff
İnşallah cnm Rabbim sağlıkla nasıp etsin sizede çok şükür darısı bekleyen herkese :)Gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna. Bizimde cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz. Darısı bize olsun
Teşekkür ederim inşallah... mevlüt takımı aldık :) ben hemen yapmayı planlıyorum nasip olursa... Al sende gönlüne göre rabbim içimizde ne varsa doya doya yaşamayı nasip etsin...Oyy minnak minnak çok güzeller hele o beyaz elbise ne yakışır bebeğine güle güle sağlıkla kullanın :) benimde kızıma almam lazım özendim şu an
teşekkür ederim inşallah..aminnAyyy cok tatilar masallah. Bebisinde tatli tatli giysin insallah. Sag salim kucagina alarsin insallah.
Çok tatlılar maşallah... erkekler öyle.. bnmkide az önce anlatıyorum kafa sallıyor gideriz demiyor :)Eki Görüntüle 2120735
Kızlar bizde akşam avmye gitmiştik e bebeğe uğradık dayanamadım bunları aldım :) eşim artık e bebek görünce kaçıyor
Teşekkür ederm cnm inşallah...Hepsi çok güzeller canım güle güle sağlıkla kullanın inşallahbenim kayınvalidem de sürekli daha erken daha erken diyor herşey için. Kafama takmamaya çalışıyorum ama artık moral bozukluğu yapmaya başladı.
Teşekkür ederim inşallahÇok güzeller canım iyi gğnlerde giysin inş
İyiym canım fırsat bulamadım yazmaya. Hastaneden çıktım. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Kızlar iyi kanama nedeni bulamadılar. Bu yüzden tekrarlanmaması için yatıcam artık.hadess canim nasil oldun. Bi haber cikmadi. Bebekler iyidir insallah. Yazdiysanda gormedim kusura bakma ama aklim kaldi. Allah boyle sey yasatmasin insallah.
İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sıkıntı yapma şakın az kaldı öyle düşün sağ Salim al kucağınaİyiym canım fırsat bulamadım yazmaya. Hastaneden çıktım. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Kızlar iyi kanama nedeni bulamadılar. Bu yüzden tekrarlanmaması için yatıcam artık.
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım yani kanım çok düşük normalde de, gebelikte daha da düştü. Kanama sonrasında 7.3 lere kadar düşmüş. Kan nakli kararı verildi pöff kanımda sıfır negatif. Bir daha kanama olursa benim için tehlikeli olmaması için. Ama kızlar iyi en önemlisi buydu bir kaç ayım stresli geçecek biraz.
Çok saol :) Evet cnm biliyorum yoksa geçmek bilmez vakit.İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sıkıntı yapma şakın az kaldı öyle düşün sağ Salim al kucağına
Sagol cnm allah razı olsun inşallah
Canım bunu bende çok beğeniyorum ama biraz küçük geliyo bana. Yani çok kullanamaz gibi ama bunların biraz degisigi büyüğü var daha kullanışlı geliyo onlar. Görüntü olarak bende bunu beğeniyorum ama pek kullanışlı olacagini sanmıyorumİyi geceler kızlar
Resimdeki gibi Ana dizi alacak olanlarınız var mı ya da kullananlarınız tavsiye alabilir miyimana kucağı travel sistemde olandan var ayriyeten böyle bişey sağ sola sallanan olması gerekir mi yardım edin bana aklımda deli sorular
Sol yana yatmak belli bir saatten sonra uyutmuyor, bende böyle ayağa kalkıyorum. Minnaklarim uyuyor ama henüz kıpırtıları başlamadı.Daha 20. Haftadayız uykusuzluk hat safhada. Allah yardımcımız olsun ilerledikçe zorlaşıyor, ama tekmelerini hissetmekte bir okadar güzelleşiyor
Tekrardan geçmiş olsun, kızçeler sağlıklı ya çok şükürÇok saol :) Evet cnm biliyorum yoksa geçmek bilmez vakit.
Her ucunuzun iyi olmasina cok sevindim. alllah sagliginiza deymesin.İyiym canım fırsat bulamadım yazmaya. Hastaneden çıktım. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Kızlar iyi kanama nedeni bulamadılar. Bu yüzden tekrarlanmaması için yatıcam artık.
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım yani kanım çok düşük normalde de, gebelikte daha da düştü. Kanama sonrasında 7.3 lere kadar düşmüş. Kan nakli kararı verildi pöff kanımda sıfır negatif. Bir daha kanama olursa benim için tehlikeli olmaması için. Ama kızlar iyi en önemlisi buydu bir kaç ayım stresli geçecek biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?