2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna. Bizimde cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz. Darısı bize olsun

Doya doya gorursun insallah .Ben de 5 haftadir gormuyorum.Dr um ayrıntılıdan sonra gel dedigi icin poff

Ay gördük çok şükür oğluşumuzu her şey yolunda bi sorun yok dedi doktor. Kilosu 537gr olmuş. Top gibi kıvrılmıştı boyunu uyluk kemiği ölçümüne göre tahmin yaptı 28cm filan dedi. Eli ağzındaydı kuzumun ya resimde bile çıkmış :) sonra sakladı kendini biraz. Cumartesi doktor randevum var o zaman da görcez inş iyi olacak bu :) inş herkesin sonuçları iyi olur :)

Oyy minnak minnak çok güzeller hele o beyaz elbise ne yakışır bebeğine güle güle sağlıkla kullanın :) benimde kızıma almam lazım özendim şu an
Teşekkür ederim inşallah... mevlüt takımı aldık :) ben hemen yapmayı planlıyorum nasip olursa... Al sende gönlüne göre rabbim içimizde ne varsa doya doya yaşamayı nasip etsin...
Ayyy cok tatilar masallah. Bebisinde tatli tatli giysin insallah. Sag salim kucagina alarsin insallah.
teşekkür ederim inşallah..aminn

Eki Görüntüle 2120735
Kızlar bizde akşam avmye gitmiştik e bebeğe uğradık dayanamadım bunları aldım :) eşim artık e bebek görünce kaçıyor
Çok tatlılar maşallah... erkekler öyle.. bnmkide az önce anlatıyorum kafa sallıyor gideriz demiyor :)
Teşekkür ederm cnm inşallah...
Erken demek nedir ya yolu yarıladık hatta geçtik çok şükür.. ztn bi ay ramazan karnımız burnumuzda sıcakta kim çıkcak bizle alışverişe oruçlu oruçlu son ayı sayöa ztn napcakmışsın sancın başlayınca hastameye gidekenmi uğrayacaksın tövbe tövbe.. al gitsin boşver...
Çok güzeller canım iyi gğnlerde giysin inş
Teşekkür ederim inşallah

hadess canim nasil oldun. Bi haber cikmadi. Bebekler iyidir insallah. Yazdiysanda gormedim kusura bakma ama aklim kaldi. Allah boyle sey yasatmasin insallah.
İyiym canım fırsat bulamadım yazmaya. Hastaneden çıktım. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Kızlar iyi kanama nedeni bulamadılar. Bu yüzden tekrarlanmaması için yatıcam artık.

Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım yani kanım çok düşük normalde de, gebelikte daha da düştü. Kanama sonrasında 7.3 lere kadar düşmüş. Kan nakli kararı verildi pöff kanımda sıfır negatif. Bir daha kanama olursa benim için tehlikeli olmaması için. Ama kızlar iyi en önemlisi buydu bir kaç ayım stresli geçecek biraz.

İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sıkıntı yapma şakın az kaldı öyle düşün sağ Salim al kucağına

İyi geceler kızlar
Resimdeki gibi Ana dizi alacak olanlarınız var mı ya da kullananlarınız tavsiye alabilir miyim ana kucağı travel sistemde olandan var ayriyeten böyle bişey sağ sola sallanan olması gerekir mi yardım edin bana aklımda deli sorular

Eklentiler

• 7B0AA323-352D-4B88-943B-C2B3A23F0060.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 79
Canım bunu bende çok beğeniyorum ama biraz küçük geliyo bana. Yani çok kullanamaz gibi ama bunların biraz degisigi büyüğü var daha kullanışlı geliyo onlar. Görüntü olarak bende bunu beğeniyorum ama pek kullanışlı olacagini sanmıyorum

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu olsun hanımlar

22 yıllık çalışma hayatı sonrası işten ayrılmaya karar vermiştim ve bir yıldır evdeydim. Yani yaklaşık bir yıl geçtikten sonra bir oğlumuz olacağını öğrendim ve dünyalar benim oldu :) Allah izin verirse tam bir emekli çocuğu olacak :) ( henüz emekli olamadım yaşımı bekliyorum)

Ayrıca evde çocuğunu büyütmüş çalışma şartları olmamış ancak bütün emeğini çocuklarına ve ailesine adamış tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun. Nasılsa bize her gün 8 Mart, fakat bir farkındalık yaratmak ve kadına yönelik bazı olumsuzlukları kaldırmak adına bugün önemsenmeli diye düşünüyorum. Bana göre her bir kadının dünyayı değiştirebileceğine inanıyorum. Çünkü kadın isterse dünya değişir. Çünkü kadın öğrenirse çocuğuna da öğretir. Çünkü kadın çocuğunu iyi yetiştirirse iyi nesiller yetişir. Hepimiz bunun farkında olalım, birlik olalım özgür olalım, hiç bir kısıtlama, ayrımcılık ve dahi şiddet için asla sessiz kalmayalım. Bu sebeple kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan Gazi Mustafa Kemal atamızı da minnetle anıyorum.

Her biriniz eşsizsiniz ve her biriniz iyi ki varsınız. Geleceğe güzel nesiller yetiştirmek dileğiyle hepinize esenlikler diliyorum ve tek tek öpüyorum.

Eklentiler

• kadın.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
  • gül.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
Daha 20. Haftadayız uykusuzluk hat safhada. Allah yardımcımız olsun ilerledikçe zorlaşıyor, ama tekmelerini hissetmekte bir okadar güzelleşiyor

Daha 20. Haftadayız uykusuzluk hat safhada. Allah yardımcımız olsun ilerledikçe zorlaşıyor, ama tekmelerini hissetmekte bir okadar güzelleşiyor
Sol yana yatmak belli bir saatten sonra uyutmuyor, bende böyle ayağa kalkıyorum. Minnaklarim uyuyor ama henüz kıpırtıları başlamadı.

Guzeller hepinizin dunya kdinlar gununuz kutlu olsun. Nice guzel yillara. Kalbinizdeki dilekleriniz gercek olsun. Rabbim saglik uzun omur versin. Kalbinizden sevgi hayatizdan mutluluk yuzunuzden tebessum. Eksik olmasin. Hep guzellikler icinde kalasiniz. Bebislerinize sag salim kavusasiniz amin isallah.

Her ucunuzun iyi olmasina cok sevindim. alllah sagliginiza deymesin.
Ne yapalim hayirlisiyla dogulsunlarda yatarsin. Allah sag salim kavustursun tekarardan gecmis olsun. Allaha emanetli kalin kendine dikkat etcanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…