2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kesin demiş işte daha ne desin, sana daha önce de erkek demişlerdi niye emin olamıyor ki cnm, kız mı istiyordu inanmak istemiyor?
Yok canim erkek istior neymiss fotosunu cekip vermemis erkek erkkek dememis sadece erkek demis birakmisss teee allahm yaaa

Yok canim erkek istior neymiss fotosunu cekip vermemis erkek erkkek dememis sadece erkek demis birakmisss teee allahm yaaa
Aman salla .Dr bize verdi noldu koyduk dosyaya duruyor .Bu erkeklere de akil erdirmek cok zor .He de gec :))

Kizlar burdaki bir magazada mart ayi boyunca bebek odasi alana cibinlik uyku seti ev tipi ana kucagi ve yatak hediyeymis .Hediye diye oda fiyatina bindirme yaptilar mi bilmiyorum ama cazip gelirse ordan alacağım. Gidip bakmalıyım.

:)) pipi fotosu vermişti bana doktorum, keşke sizinki de verseydi, komik oluyor. Alsın bi özel hastaneye randevu, istesin pipiş fotosu :)
Aynn canim ilk oglumda vermisti hep vericek mi zannetti anlamadim ki :) ozele gidiorum 10 gun icinde kontrolum var soleyimde versin alsin cuzdanina koysun tovbe tovbee yaaa

Teşekkür ederim inşallah bnmde akıllı bıdık bi kızım olucak öyle hayal ediyorum :)
Karar verdik beğenmedm fln dienlere yapcak bişy yok diorum :)
Önüne konsun boşver gerisi senin istedğin olsun da :))
İlk adaşı senin kızınmı olucak yani :))
Teşekkür ederim öyle artk kararlıyımm :) takmıyorum kimseyi

Kızlar nasılsınızz bn çok yorgunum... çarşıdaydık annem kayınvalidem görümcem... nerdeyse herşeyi aldık... perde halı ve emzik biberon fln kaldı.. birkaç şey paylaşmak istiyorum sizinle :)
Not birkaç şey dedim ama nerdeyse bugun aldıklarımızın hepsini paylaştım.. bebek arabasınıda aldık :)

Eklentiler

• 20180307_161351.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_20180307-194942.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 138
  • Screenshot_20180307-195100.webp
    19 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_20180307-195215.webp
    45 KB · Görüntüleme: 134
  • 20180307_162214.webp
    31 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
maşallah çok güzel şeyler çok tatlı :) Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Güzel günlerde kullansın bebişlerimizin isimleri hariç hastane çıkışlarıda aynı buarada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…