2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman aman bebiwimizin pembis yatagi da varmis,can sagligiyla uyusun iyi uykular uyusun kizimiz. Uyusun da buyusun insallah. Ama olmaz ki boyle siz guzel seyler alip paylasiyosunuz ben 34 haftami bekleyemiyorum ama))))

Canım çok güzel olmuş güzel gülinlerde kullanın

D dehaaa canım güle güle kullan inşallah yatağınızı çok güzel

Teşekkür ederimm kızlarrr. Sağlıcakla gelsinler bebişlerimizde aldıklarimizi saglicakla kullansnlar

Hepsi çok güzel güle güle giysin inşallah miniş kızın. Ben kız kıyafetlerine bayılıyorum zaten ya. Çok çeşitli şeyler oluyo insan bakmaya da almaya da doyamıyor. Ayyy doğsalar da cici cici giydirsek

Sağlıkla gelsinlerde yatmaya da ağrılara da razı olduk artık canım napalım. Çok şükür sende bebişler de iyisiniz. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almak da nasip etsin inşallah.

19. Haftadan sonra ben daha sık hissediyorum. Benimde ikiz ama daha öncesinde sürekli hissetmedim.
Valla dünden beri telaşlıydım gruba yazdım ordanda dönen olmadı teşekkür ederim. Karnım sağa doğru yamulup sertleşince kafası denk gelmiştir falan dediler ama içim bi huzursuz oldu neden hissetmiyorum diye biraz olsun rahatladım

8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun

ayprensesii canım bayıldım kıyafetlere fındık güzel günlerde kullansın hepsini inşallah
Teşekkür ederim cnm amin inşallah
Bn alamdım ama ablam biz hamak aldık nerdeysehiç kullanmadık sana verelim dedi.. nasıl bişy görmedim ama onu kullanıcam tahminimce fotodaki gibidir

Eklentiler

• 20180308_101232.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
Teşekkür ederim inşallah.. kızların kıyafetleri gerçekten öyle oluyo çeşitte çok oluyo... biran önce alsak kucağımıza....

Eki Görüntüle 2120735
Kızlar bizde akşam avmye gitmiştik e bebeğe uğradık dayanamadım bunları aldım :) eşim artık e bebek görünce kaçıyor

Hepsi çok güzelmiş güzel günlerde kullanılsın ben mavi renk çok severim ama kız bebekler için heryer pembişlerle dolu almıyorum bende yeşil -mavi-sarı bulana kadar

Ben de hamak almayi düşünüyorum her yere tasinacak bir sey olmali ki bebek yatili gittigimiz yerlerde rezil olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…