2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bebeğimin başı 1 hafta daha büyük. Doktor bir şey demedi. Şimdi burda okuyunca çok şaşırdım. Anormal olsa söylerdi herhalde
Bence de herhangi bir sorun olsa doktorlar illaki bir şey der

Herkese merhabaaa. Çok riskli bir 15 gün geçirdim. Şükür kanamam durdu. Allah kısmet ederse yarın işe başlıyorum. Ama yine de dikkat etmem gerekiyor. Böyle bir aksilik yaşadığımız için eşim isim bile araştırmak istemiyor. Doğsun sağlıkla sonra koyarız diyor.. haklı belki de ama ben heyecanımdan birşey kaybetmedim. Oğlumun ismi Yaman. İkinci de erkek. Yaman ismine uygun modern bir isim önerirseniz sevinirim

Allah birdaha yaşatmasın canim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim Yaman a uygun Yalın olabilir beğenirsen

Yagiz yağan yazgan

Kızlar bebeğimin yatağını da buldum nihayet. Araştırmalarım sonucu bebek sağlığı için en iyi yatağın 32-36 dns arası sert sünger yaysız yatak olduğunu öğrendim. Ama park yatağımıza uygun ölçülerde bulamıyordum. Pukka diye bi marka varmış, 32 dns sünger, 11 cm kalınlık, bambu kılıf, 70*110 ölçüde, fiyatı da 300 tl. İlgilenenlere duyurulur :)

Herkese mrb sevgili hamişler kaç kilo aldınız? Ben 50 ile hamile kaldım. Bulantı kusmadan dolayi 47ye düştüm. Şimdi de 56 kiloyum 9 kilo almışım

Ben cep uzunluğu nedir bilmiyorum doktor öyle birşey söylememişti ama cuma akşam suları normale dönmüş dedi ne yaptın 2 haftada dedi bende meyve ve tatlı yemiyorum artık direk çikolata yiyorum dedim . Meyve yiyebilirsin artık dedi.

Çok iyi. İşbir yatağa göre fiyatı da daha uygun.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yamaç ismide olabilir benim düşündüğüm isimdi

Kızlar Ben cook agresiflestim bugün eşime karşı.
Siz sinirlendiginizde kendinizi nasıl sakinlestiriyorsunuz
O olmuyor soylüyorsun sonra pişman oluyorsun. Bu yüzden evliliğim biticek diye cok korkuyorum. Artik ağzıma acmama musade etmiyor yanliz kaldığmızda benden uzaklaşmak için elinden gelenı yapıyor. Bende pişman olduğumla kalıyorum.

Banada sadece suyu fazla demişti ayrıntılıda verdikleri kağıttan okudum. Cep uzunluğu diye bi ölçüm varmış 250ml üstüne çıkmaması gerekiyormuş, benim 390ml. Doktor bebeklerden bile daha fazla suyun var dedi. Bebeklerimiz 330 ve365 gr çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…