2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ne zaman gideceksin doktora yani bu ölçüm geçen hafta mı yapılmıştı? Biraz tatlı diyeti yapıp gitsen ben 2 haftada bir gidiyorum doktora.

Ben 8 martta özelde recep hocaya gittim, o söyledi. Ama diğer arkadaş gibi dudak damak ve parmaklarını ayrıntılı göstermedi, kendisi söylemeden baktıysa bilmiyorum. Bu pazarteside devlette kontrolüm var. 2 haftasonrada özeldeki doktorumda, ozaman tekrar ölçtürcem

Tahmini olan

Eklentiler

• F3BC884A-31EF-4CAB-96D1-DE3AA20B0E76.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar cok gerginim. Her kucuk seye sinir oluyorum. Kizim yemeye mizmizlaniyor deliriyorum. Kardesim ders soruyor sinir oluyorum. Kocamin her haraketi bazen cildirtiyor. Her seye deli oluyorum. Cok sinirliyim. Biktim ya her sey ustume ustume geliyor. Bigazimda dugunlenip kaliyor.

Kızlar 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı sanki ya da ben mi öyle anlıyorum bilmiyorum bugün öğleden beri hiç kıpırdamadı hatta sadece bir defa öğlen kipirdadi koca gün içerisinde biraz endişelenmeye başladım artık , sizde nasıl benim gibi olan var mı ?

Dr um 6 cm acilma olmadan epidural olmuyor dedi .6 cm den sonrasi daha kolay değil mi zaten

Bebegimin karnimda hissedip stres topu oldugunu ve korktugunu düşünüp La havle ...okuyorum
Aynen 6 cm ye kadar gelince zaten gerisi çok daha kolay, ozamana kadar sancı çekip epidural yaptırmak gereksiz bence, tabi herkesin şahsi düşüncesi =) saygı duyarım

2 hafta sonra belki düzelir canım, benimde ayrıntılıda doktorum uzun uzun baktı ama her noktayı bizimle paylaşmadı .

Aynen 6 cm ye kadar gelince zaten gerisi çok daha kolay, ozamana kadar sancı çekip epidural yaptırmak gereksiz bence, tabi herkesin şahsi düşüncesi =) saygı duyarım
Ben normal düşünmüyorum yeni dr a da söyleyeceğim. Aci eşigim zaten düşük.Bir de rahmimde perde vardi ameliyat sonrası vajinusmus oldum. Normal dogumla tekrarlama riski var dedi danışmanım. Allah korusun.

Canim duzeler,mende de olur. Narahat olma. Bir ara mendr narahat oldum. Burda da yzmisdim. Men tam uc gun hiss elemedim
Belke de dord idi. Ama evvelkinde de olurdu arada.

Canim duzeler,mende de olur. Narahat olma. Bir ara mendr narahat oldum. Burda da yzmisdim. Men tam uc gun hiss elemedim
Belke de dord idi. Ama evvelkinde de olurdu arada.
Ama men 23.cü heftedeyem evveller olsaydı o qeder de problem elemezdim ama indi hereketleri coxalmaqdan daha da azalır ele bil

Bende çok gerginim, çünkü eskisi gibi gücümüz yok. Herşeyi kendi başımıza yapmaya alışmışız, yoruluyoruz eski performansımız olmuyor. Birde başkaları bize yük olunca bende çok sinirleniyorum. Eşimin pantolonunu kaldırmasan 1 ay bıraktığı yerde kalır. Gebeyiz azıcık vicdanlı olda bi işe yara, bende çok sinirliyim valla. İki can taşıyorum at gibi koşturuyorum, eve gelen arkadaşlar amman napıyorsun sen ya yaptığın çok yanlış ağır kaldırma biz yaparız diyor, eşim oturmuş yemeğimi versene, su getirsene.. siz siz olun evib şımartılmış tek erkeğini almayın. Annemin yanıma gitmeyi 4 gözle bekliyorum.

Canım benimde çok azaldı hareketleri ama şekeri kestim ben. Yemeklerden sonra kıpır kıpırdı dıştan bile hissediyordum hatta çikolata yediğimde dakikalarca hareket ediyorlardı şimdi 2 gündür çok nadir hissediyorum

Normal dmi bu durum o zaman ? Ah bu temmuz gelse de dogursak da diken üstünde oturmuş gibi olmaktan doya doya tadını çıkaramıyoruz hamileliğin

Dr um 6 cm acilma olmadan epidural olmuyor dedi .6 cm den sonrasi daha kolay değil mi zaten

Bebegimin karnimda hissedip stres topu oldugunu ve korktugunu düşünüp La havle ...okuyorum

Ben başaramıyorum sonrada bebeğim için üzülüyorum.
Agresif bir çocuk olmasına sebep olurum diye korkuyorum...
Elimden geldiğince sakın olmaz lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…