2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynı Ben.
Bu aralar bende böyle sorunlar yasiyorum

Bizimki ilk erkek ama şımartılmış çok.
Yardimi ön kere söylersem yapar.
Bende umursamaz olmaya çalışıyorum
Çünkü attığını kaldırmıyor..

Normal dmi bu durum o zaman ? Ah bu temmuz gelse de dogursak da diken üstünde oturmuş gibi olmaktan doya doya tadını çıkaramıyoruz hamileliğin

Doktorum büyüme gelişmesi normal olduğu sürece hiçbir seyi kafana takma dedi, normaldir heralde canım

Ben başaramıyorum sonrada bebeğim için üzülüyorum.
Agresif bir çocuk olmasına sebep olurum diye korkuyorum...
Elimden geldiğince sakın olmaz lazımmm
Dogduktan sonra karakterine yansir .Kime sinirlendiysen bulundugun ortamdan uzaklaş. Evdeysen balkona cik 15 dk hic bir sey düşünme. Sadece dua oku rahatlamak icin .Eve girince de normale dönmüş ol .Hic birimizin hayati 4 4 luk degil .Herkesin sorunlari var ailevi .Onemli olan bu hamilelik donemini guzel gecirmek ve dogum sonrasına iyi hazırlanmak psikolojik olarak.

Mamas papas'ın armadillo flip x2 bebek arabası 2590a düşmüş. Bu modelde ana kucağıda varmıydı?

Benim babam öyleydi canım erkek kardeşimi de kendisi gibi alıştırmaya çalılıyordunsen erkeksin diye ben asla onlara da boyun eğmedim. Kavga da çıksa ne olursa olsun dediklerini yapmadım eşim olursa da kendi işimi kendi yapsın bide futbol sevmesin diye diledim hep ve şansıma öyle bir eşe denk geldim. Ama eşime de yapsaydım en başta ütü vs alışırdı kesinlikle. Ben evde ütü falan yapmam herkes kendisinin eşyasını ütüler. Sabah giyeeği gömlek neyse ütüler giyer gider. Salata onun görevi mesela ben hiçbi işim olmasa da salatayı hazırlamam o gelince hazırlar. Sonuçta hayat müşterek ve hepimiz insanız. Onun da eli kolu var aklı var kullansın uzuvlarını. Oğlum olacak ve inş onu da erkek değil insan olarak yetiştirmek istiyorum.

Ay kızlar ben az önce reklamlarda bi burger bi mc donalds reklamı çıkıp durunca dayanamadım eşime ddm bana bunlardan bul gece yarısı gittim ve yedim üstelik kola içmem ama kola aldım yanında. Pişmanımsı mutlumsu arası bir ruh halindeyim şuan

Canım benim oldu iki gün önce koca gün hiç hissetmedim. Allah’a emanet dedim uyudum, sabah uyandım yine tık Yok ister istemez stres oldum. Hafif üzerine meğillenerek yattım biraz sıkışınca tepki verdi. Sanırım normal bunlar. Bazen hareketli bazen daha sakin yediklerimizin verdiği enerjiyle ve pozisyonla ilgili diye düşünüyorum. Ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor insanın. Endişelenme hiç.

Afiyet olsun canım :) arada oluyor öyle kaçamaklar

Canim ya dimi yani, off ayni seyleri tekrar edicem ama bir de bu sinav off her sey ustumuzde etrafdaki insanlar da cabasi

Ama men 23.cü heftedeyem evveller olsaydı o qeder de problem elemezdim ama indi hereketleri coxalmaqdan daha da azalır ele bil
Canim ureyini sixma,o qeder narahatsansa hekiminle elaqe saxla meslehet olani o sene deyecek. Bos narahatciliqlardi ))) narahat olmaher sey yolundadi mence

Dr um 6 cm acilma olmadan epidural olmuyor dedi .6 cm den sonrasi daha kolay değil mi zaten

Bebegimin karnimda hissedip stres topu oldugunu ve korktugunu düşünüp La havle ...okuyorum
Bende 6 cm de aldım epudural cok bi sancım yokdu sadıce uykum vardı uyumama izin vermiyordu. Yapdırdım uyudum 8 oksıtosın yardımıyla ıkınma hısım geldi ve doğdu. Yanı güc toplamak için yapdırdım.

Fast food tarzi seyler hic yemem kola asla icmem genel olarak ama beni bile etkiliyor reklamlar o nedenle reklam çıkınca hemen değiştiriyoruz. Neyse kucuk kacamak bisey olmaz agzinda fos fos sigara icen hamilelerin yaninda seninki cok masum kalir.

Çok teşekkür ederim canım bu sabah kipirdadi bizim yaramaz :) kurban olurum onun tekmeleyen ayaklarına

Canim ureyini sixma,o qeder narahatsansa hekiminle elaqe saxla meslehet olani o sene deyecek. Bos narahatciliqlardi ))) narahat olmaher sey yolundadi mence
He xalasi cox sağol bu seher terpendi şükür :) üreyim ele rahatladı ki dünyaları versen bu qeder xoşbext olmazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…