2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar güzel mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum bahar gibi hayatınız reklensin inşallah ki renklendi hepimizin hayatı içimizde küçücük bir can taşıyoruz ben uyaninca oda uyanıyor hareket ediyor onu hissetmek çok güzel Rabbim tüm bebislerimizi korusun sağlıkla kucagimiza almayi nasip eylesin inşallah yolu yariladik hazirandan itibaren doğum haberleri almaya başlarız

Yamaç:)

Güzel günlerde kullansın bebis canm. Benmde aklimda bulunsun. Internettenmi aldın yatagı. Bide ne sorucam park yatagin icinde sert bisey alti sert ustu süngerimsi bisey bunuda ust kademeye ayarlayinca oraya koyucaz dimi hayır ben oyle yaptm ama eminde olamadmda

gyno lemoxini kullandinmi canm ya kusuura bakma ne olur bn cok korktum kullanmadim valla
Yok canım onu kullanmadım miko penotran benim kulladığım tek fitil 1200 mg bir kere kullandım 2 hafta sonra tekrar başladı sonra yine aynısındn kullandım. Tek enfeksiyon mu var akıntında var mı canım. Tehlikeli bir şey olsa doktor riske atıp vermez zaten fitili enfeksiyon daha risk oluşturabilir belkide korkma kullan bence

gunaydin kizlar onumuzdeki hafta ayrintili ultrason yaptirdigim doktor tekrar cagirmisti bi sıkıntı yok ama ven 25.haftada gormeyi tercih ediyorum tekrar diye. bizim bulundugumuz yere 2 saat mesafede . esimde oraya kadar gitmisken 2 saat daha yol cek annemlere gidelim koye diyor napsam ya içim hic atmiyor acikcasi onuda kirmak istemiyorum puf

Canim ben haftasonu sirf esimin hatri icin babaannesine gittik 2.saat .Giderken ve gelirken cok zorlandım. Bebegi dusunmek zorundayız adamlar pek anlamıyor.

2 saat basit gibi ama hamileler için öyle değil malesef ben 3saat mesafedeki kendi druma gidemiyorum yol mahvediyoeşine yolcugun seni ve bebeği rahatsız ettiğini anlat anlayış gösterecektir bence çünkü o +2 saat daha gitmek yerine evine gel dinlen daha iyi hem akrabaların meraklı sorularından doğumla ilgili olumsuz hikayelerdende kurtulmuş olursun

Bence büyükleri ziyaret iyidir

Belki annesini özlemiştir :) analar evlat yolu bekler ama yaşlanınca biz de bekliycez

Ben henüz almadım cnm, sünger olduğu için boşuna 4 ay odada durmasın dedim, ezilir, büzülür. son 1 ay kala alacağım, zaten mağaza ankaradaymış, ama karar verdim buna, ince bi şey almayacağım.

Ben park yatak üst katta da dediğin gibi, üst katın demirleri, kendi süngeri, üzerine yatağı koyarım diye tahmin ediyorum. Zaten yatağın eni 11-12 cm falan daha da altına bi şey konulmaz :)

Anlatamadm heralde. Benm yatagın normal sungeri haric bir aparati daha var alti sert üstü yumuşak bi parça onudamı üst kısma koydun demek istemstmde sizlerin park yataklarlarda yok belkide o parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…