2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arada oluyor öyle canım bazen sabaha kadar uyutmuyor bazen nerdeyse akşam ilk defa hissediyorum. 28 e kadar düzensiz olur diyorlar

Evet canım çok şükür bugün kipirdiyor :) aslına bakarsan o gün sabah erkenden kötü rüya görmüştüm bebegimle alakalı sanırım o rüya daha çok etkiledi beni ama neyse geçti gitti çok şükür
Arada oluyor öyle canım bazen sabaha kadar uyutmuyor bazen nerdeyse akşam ilk defa hissediyorum. 28 e kadar düzensiz olur diyorlar

Anlatamadm heralde. Benm yatagın normal sungeri haric bir aparati daha var alti sert üstü yumuşak bi parça onudamı üst kısma koydun demek istemstmde sizlerin park yataklarlarda yok belkide o parça
Bende o sert aparattan var ama sünger yok. Üstüne yorgancidan şilte diktircem galiba.

He xalasi cox sağol bu seher terpendi şükür :) üreyim ele rahatladı ki dünyaları versen bu qeder xoşbext olmazdim :)
Caaan Allah hemise xosbext elesin. Olan seylerdi. Bu cuppulular dunyaya gelenecen bir cur bizi intizarda qoyurlar,dunyaya gelenden sonra da bir bir cur bizi ele salirlar))))

Bizde nisanda kocamin ailesini gormeye koye gidicegiz . Hemde bes saatlik yol ustelik iki ya uc gunluk ve 17 aylik bebegim ustelik hamilelik. Kocam anlayis gosteriyorda. Koyden kusuyorlar. Torunlarini ayri tutuyoruz saniyorlar. Acikcasi hic gonlumce degil. Hem haile olmasam bile yol gitmekten hicmi hic hoslanmam ve ustune hamilelikde olunca yolculuk nasil cekilecek bilmiyorum. Ama Allah rizasi icin gidicem. Ustumuzde hakklari var nede olmasa anne baba. Biz nasil kendi anne babamizi ozluyorsak yasadigimiz yeri ozluyorsak kocalarimizda ozluyor. Yine de senin kararin canim.

Caaan Allah hemise xosbext elesin. Olan seylerdi. Bu cuppulular dunyaya gelenecen bir cur bizi intizarda qoyurlar,dunyaya gelenden sonra da bir bir cur bizi ele salirlar))))
Bahem inşallah canım :) he deme day emelli başlı qul kölesi olmuşuq bunların :)

bu aksam kalbini kirmadan anlatacagim bakalim insallah huysuzluk yapmaz bu aralar zaten biri uzerime hapsursa stres yapip aliniyorum

Kızlar tatlıyla ilgili bi sorunum yok yanı pasta çikolata tatlı filan 40 yıl yemesem hatırlamam. Ama meyveye dayanamıyorum günde abartmıyorum 1 kilodan fazla mandalina yediğim oluyor. Özellikle sulu meyveler. 6 kg almışım ve doktorum çok kızıyor. Aldığım kiloyu meyveden aldığımı biliyorum çünkü diğer türlü böreğim kızartmam dışarda yediğim bişey yok.

Başı ben gibi meyve ile dertte olan varmı. Varsa önlem olarak ne yaptınız

Bence büyükleri ziyaret iyidir
2 hafta oldu gideli annesj cnm ben ailemi gormeyeli 6 ay oluyor bebiş riskli gebelik diye ben gidelim demiyorum ama onlarin taraf hrm cagriyor hem esim gitmek istiyor bu sefer benimkilerde kusecek biz adam degilmiyiz die bi suru trip arada kalmak berbat

Anlatamadm heralde. Benm yatagın normal sungeri haric bir aparati daha var alti sert üstü yumuşak bi parça onudamı üst kısma koydun demek istemstmde sizlerin park yataklarlarda yok belkide o parça

Evet yok benim aldığım park yatakta süngerli bi aparat, sadece üst katı oluşturmak için sert bir yüzey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…