2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hakklisin cnmda ayni durum 6 aydir kendj ailemi gormuyorim bu sefer benim icim festlaniyor :)bakalim aksam yinede bi ikna etmeye caliscam benim 4. gebeligim bu 3 dusuk yasadim cok sukur 5.5 aylik olduk ama hep korku var

Bende normalde şekeri hayatından uzak tutan bir kadınken, hamilelikten sonra tatlıya baya düştüm cnm. Kötü bi şey yemeyeyim diye meyve ve dondurma ile nefsimi köreltiyorum. Ama tabi bi kilo olmasa da akşamları karışık bi tabak yiyorum :) ye tatlıyı, doğur hakkıyı olmuş bizimki :)

Bende o sert aparattan var ama sünger yok. Üstüne yorgancidan şilte diktircem galiba.
Park yataklara 5cm lik fln yataklar oluyor onlardn yokmu cnm şilte dedğin nasl bişey.. çok yumusak zemin olmamalı sanrm bebekler için ilerde dönmeye fln başlayıncada sıkıntı olabilirmiş

hakklisin cnmda ayni durum 6 aydir kendj ailemi gormuyorim bu sefer benim icim festlaniyor :)bakalim aksam yinede bi ikna etmeye caliscam benim 4. gebeligim bu 3 dusuk yasadim cok sukur 5.5 aylik olduk ama hep korku var
A evet oyleyse tabiki de anlatmalisin. Gcmis olsun insallah her sey yolunda gider ve sag salim kavusursun bebise. Senin durumunu o kadar guzel anliyorum ki. Bende ilk hamileligim riskliydi kanamayla gecirdim bir kac kez de burda paylasmistim kanama yasayanlara moral olsun diye. Zaten doktorum her seye dikkat et diyor. Kayinvalide kayinpeder surat asik trilerde. Gelmiyorsunuz. Torunumuza bizde ilgi gozsterelim( hamileyim ve karnimdaki bebekden soz gidiyor) bizde istedigin seyleri alalim bizi sevsin dogunca falam filan ama doktor olmaz biliyorsun anne iki kez kanamam oldu riskli gelmem. Allah korusun bir sey olur. Tamam ya ne yapalim tripler tansiyonlar falan filanbu arada kocam ben nasil istersem oyle yapmayi diyorda ama bunu annelerine benim anlatmam lazim. E boyle olunca ne yapayim. Gittim canim. Bir ay da kalmali oldum mecburen. Bes saatlik yol ve doktorum kesinlikle ard arda uzun yola izin vermedi . İste boyle asagisi sakal yukarisi biyik.

Ay meyveye bende cok bayiliyorum. Cok tuketiyorum ben her weyi bol tuketerim de kilom yine de cok sukur oyle bi aryis yapmadi. Bu hafta kontrol var bakalim doktor ne diyecek. Ama zaten karnim bile belirgim degil sadece yemekten sonra birazcik sisiyor o kadaar yani)))

Kızlar bebek ne zaman baş aşağı dönecek? Ve biz bunu nasıl hissedeceğiz?

Ben hep bebeğin kafası yukarıda, ayakları aşağıda zannediyordum çünkü hep rahime doğru hareket hissediyordum. Bu kontrolde doktoruma sordum, bebeğimin başı sol karında, ayakları da yine başının yanında u şeklinde duruyor yani. E o zaman ben aşağıda nasıl hissediyorum:)

Belki ellerini hiss ediyorsun canim)))

Pardon alt alta yazılmış yorumlar sana yazmışım yanlışlıkla.
Aslında sorumun metmat a gitmesi gerekiyordu. Recep Has ayrıntılıyı ne kadara yapıyor canım ?
600 lira canım Recep has. Ama öyle bir iki hafta sonraya randevu bulunmuyor. Bizim acil durum diye kardeşimin hocası rica etmişti.

bende şu an neresi nerede hiç bilmiyorum ama dediğin gibi sanki ayakları hep aşağıdaymış gibi geliyor... hareket yerleri geniş olduğu için hala net değil yerleri aslında sürekli değiştiriyorlar

of yinede gttin yani canm valla ailesi cokda umrumda deil tripleri ben kendimi zor cekiorim ama kocam degerlim iste uzuldsunde istemiorum aslinda niyeti belli onun annesi daha 2 hafta once bzdeydi 1 hafta kaldi gtti. onun amaci koy havasi almak ava gtmek vs :) bakalm insallah tatlilikla vazgecer gonul koymaz

Park yataklara 5cm lik fln yataklar oluyor onlardn yokmu cnm şilte dedğin nasl bişey.. çok yumusak zemin olmamalı sanrm bebekler için ilerde dönmeye fln başlayıncada sıkıntı olabilirmiş
Yok benimki ikinci el atmıştır ilk sahipleri heralde. İnternette 50-60 a ince oyun parkı yatakları var sünger onlardan mi almam lazim üst kat için?

Ay bu sadece üst kat için mi nerdeyse park yatak fiyatına.

Ama bu mantıkla git-gel 4 yerine 8 saat yol yapacaksınız. Çok fazla bence

Kızlar masraf bitmiyor cildiriciiiimmmm... Çocuğun odasını şöyle güzel bir duvar kağıdı yaptırayım dedim küçücük odaya bin lira çekiyorlar ya. Doğum sonrası da yarım gün çalışma hakkım oluyo iki ay kadar, anneme bir aycik bakarsın yarım gün dedim. Yok ben babanı yalnız bırakamam dedi gitti iki aylık güzelim maaş. 3-4 aylık bebeği başka kimseye bırakamam ki sıfır tanıdık bu şehirde.

Ben varım hele kızımda hamileliğim boyunca 1-2 tondan fazla elma yedim dıye bilirim. O yüzden cok kılo aldım. Gün içerisinde sadıce meyve yesem başka bişey yemiye bilırım. Ben cozum olarak bişey bulmama gerek kalmadı. Cunkı fazla meyve almıyorlar Cok yediğim için sadice sınırlı sayıda, bulamıyınca bende yiyemiyorum. Ama yaz geliyor bahcede güzel güzel meyveler olucak elimin altinda. En fazla mayısa kadar tuta bililer beni.ondan sonra gelsin erikler kırazlar cılekler. Ondan sonra napıcaklar nasıl engel olucaklar bakalım bana.

Bu arada çatı ağrısı yaşayan var mı? Yani en aşağıdaki kemiklerin ağrısı... Gece sağa sola dönerken ve kalkarken çok açıyordu artık yürürken de ağrıyor bacaklarımin birleşim yeriyle birlikte. Paytaklastim iyice. Çarşamba doktora şikayet edecek cook şeyim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…