- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.301
hakklisin cnmda ayni durum 6 aydir kendj ailemi gormuyorim bu sefer benim icim festlaniyor :)bakalim aksam yinede bi ikna etmeye caliscam benim 4. gebeligim bu 3 dusuk yasadim cok sukur 5.5 aylik olduk ama hep korku varBizde nisanda kocamin ailesini gormeye koye gidicegiz . Hemde bes saatlik yol ustelik iki ya uc gunluk ve 17 aylik bebegim ustelik hamilelik. Kocam anlayis gosteriyorda. Koyden kusuyorlar. Torunlarini ayri tutuyoruz saniyorlar. Acikcasi hic gonlumce degil. Hem haile olmasam bile yol gitmekten hicmi hic hoslanmam ve ustune hamilelikde olunca yolculuk nasil cekilecek bilmiyorum. Ama Allah rizasi icin gidicem. Ustumuzde hakklari var nede olmasa anne baba. Biz nasil kendi anne babamizi ozluyorsak yasadigimiz yeri ozluyorsak kocalarimizda ozluyor. Yine de senin kararin canim.
Kızlar tatlıyla ilgili bi sorunum yok yanı pasta çikolata tatlı filan 40 yıl yemesem hatırlamam. Ama meyveye dayanamıyorum günde abartmıyorum 1 kilodan fazla mandalina yediğim oluyor. Özellikle sulu meyveler. 6 kg almışım ve doktorum çok kızıyor. Aldığım kiloyu meyveden aldığımı biliyorum çünkü diğer türlü böreğim kızartmam dışarda yediğim bişey yok.
Başı ben gibi meyve ile dertte olan varmı. Varsa önlem olarak ne yaptınız
Park yataklara 5cm lik fln yataklar oluyor onlardn yokmu cnm şilte dedğin nasl bişey.. çok yumusak zemin olmamalı sanrm bebekler için ilerde dönmeye fln başlayıncada sıkıntı olabilirmişBende o sert aparattan var ama sünger yok. Üstüne yorgancidan şilte diktircem galiba.
Evet canim benim kizim 38 haftadinda cevrilmisdi korkma bol bolnyiryuyus et. Ozelliklede 30 dan sonra sıkılasdir yuryusuBugün doktordan geliyorum. Bebeğin ters durduğunu söyledi.acaba doğuma kadar düzelir mi allahin izniyle
A evet oyleyse tabiki de anlatmalisin. Gcmis olsun insallah her sey yolunda gider ve sag salim kavusursun bebise. Senin durumunu o kadar guzel anliyorum ki. Bende ilk hamileligim riskliydi kanamayla gecirdim bir kac kez de burda paylasmistim kanama yasayanlara moral olsun diye. Zaten doktorum her seye dikkat et diyor. Kayinvalide kayinpeder surat asik trilerde. Gelmiyorsunuz. Torunumuza bizde ilgi gozsterelim( hamileyim ve karnimdaki bebekden soz gidiyor) bizde istedigin seyleri alalim bizi sevsin dogunca falam filan ama doktor olmaz biliyorsun anne iki kez kanamam oldu riskli gelmem. Allah korusun bir sey olur. Tamam ya ne yapalim tripler tansiyonlar falan filanhakklisin cnmda ayni durum 6 aydir kendj ailemi gormuyorim bu sefer benim icim festlaniyor :)bakalim aksam yinede bi ikna etmeye caliscam benim 4. gebeligim bu 3 dusuk yasadim cok sukur 5.5 aylik olduk ama hep korku var
Ay meyveye bende cok bayiliyorum. Cok tuketiyorum ben her weyi bol tuketerim de kilom yine de cok sukur oyle bi aryis yapmadi. Bu hafta kontrol var bakalim doktor ne diyecek. Ama zaten karnim bile belirgim degil sadece yemekten sonra birazcik sisiyor o kadaar yani)))Kızlar tatlıyla ilgili bi sorunum yok yanı pasta çikolata tatlı filan 40 yıl yemesem hatırlamam. Ama meyveye dayanamıyorum günde abartmıyorum 1 kilodan fazla mandalina yediğim oluyor. Özellikle sulu meyveler. 6 kg almışım ve doktorum çok kızıyor. Aldığım kiloyu meyveden aldığımı biliyorum çünkü diğer türlü böreğim kızartmam dışarda yediğim bişey yok.
Belki ellerini hiss ediyorsun canim)))Kızlar bebek ne zaman baş aşağı dönecek? Ve biz bunu nasıl hissedeceğiz?
Ben hep bebeğin kafası yukarıda, ayakları aşağıda zannediyordum çünkü hep rahime doğru hareket hissediyordum. Bu kontrolde doktoruma sordum, bebeğimin başı sol karında, ayakları da yine başının yanında u şeklinde duruyor yani. E o zaman ben aşağıda nasıl hissediyorum:)
Pardon alt alta yazılmış yorumlar sana yazmışım yanlışlıkla.Ben ona gitmiyorum
600 lira canım Recep has. Ama öyle bir iki hafta sonraya randevu bulunmuyor. Bizim acil durum diye kardeşimin hocası rica etmişti.Pardon alt alta yazılmış yorumlar sana yazmışım yanlışlıkla.
Aslında sorumunmetmat a gitmesi gerekiyordu. Recep Has ayrıntılıyı ne kadara yapıyor canım ?
bende şu an neresi nerede hiç bilmiyorum ama dediğin gibi sanki ayakları hep aşağıdaymış gibi geliyor... hareket yerleri geniş olduğu için hala net değil yerleri aslında sürekli değiştiriyorlarKızlar bebek ne zaman baş aşağı dönecek? Ve biz bunu nasıl hissedeceğiz?
Ben hep bebeğin kafası yukarıda, ayakları aşağıda zannediyordum çünkü hep rahime doğru hareket hissediyordum. Bu kontrolde doktoruma sordum, bebeğimin başı sol karında, ayakları da yine başının yanında u şeklinde duruyor yani. E o zaman ben aşağıda nasıl hissediyorum:)
of yinede gttin yani canm valla ailesi cokda umrumda deil tripleri ben kendimi zor cekiorim ama kocam degerlim iste uzuldsunde istemiorum aslinda niyeti belli onun annesi daha 2 hafta once bzdeydi 1 hafta kaldi gtti. onun amaci koy havasi almak ava gtmek vs :) bakalm insallah tatlilikla vazgecer gonul koymazA evet oyleyse tabiki de anlatmalisin. Gcmis olsun insallah her sey yolunda gider ve sag salim kavusursun bebise. Senin durumunu o kadar guzel anliyorum ki. Bende ilk hamileligim riskliydi kanamayla gecirdim bir kac kez de burda paylasmistim kanama yasayanlara moral olsun diye. Zaten doktorum her seye dikkat et diyor. Kayinvalide kayinpeder surat asik trilerde. Gelmiyorsunuz. Torunumuza bizde ilgi gozsterelim( hamileyim ve karnimdaki bebekden soz gidiyor) bizde istedigin seyleri alalim bizi sevsin dogunca falam filan ama doktor olmaz biliyorsun anne iki kez kanamam oldu riskli gelmem. Allah korusun bir sey olur. Tamam ya ne yapalim tripler tansiyonlar falan filanbu arada kocam ben nasil istersem oyle yapmayi diyorda ama bunu annelerine benim anlatmam lazim. E boyle olunca ne yapayim. Gittim canim. Bir ay da kalmali oldum mecburen. Bes saatlik yol ve doktorum kesinlikle ard arda uzun yola izin vermedi . İste boyle asagisi sakal yukarisi biyik.
Yok benimki ikinci el atmıştır ilk sahipleri heralde. İnternette 50-60 a ince oyun parkı yatakları var sünger onlardan mi almam lazim üst kat için?Park yataklara 5cm lik fln yataklar oluyor onlardn yokmu cnm şilte dedğin nasl bişey.. çok yumusak zemin olmamalı sanrm bebekler için ilerde dönmeye fln başlayıncada sıkıntı olabilirmiş
Ay bu sadece üst kat için miEki Görüntüle 2122327
Kızlar bebeğimin yatağını da buldum nihayet. Araştırmalarım sonucu bebek sağlığı için en iyi yatağın 32-36 dns arası sert sünger yaysız yatak olduğunu öğrendim. Ama park yatağımıza uygun ölçülerde bulamıyordum. Pukka diye bi marka varmış, 32 dns sünger, 11 cm kalınlık, bambu kılıf, 70*110 ölçüde, fiyatı da 300 tl. İlgilenenlere duyurulur :)
Travel sistem yazanlarda var. Ama dikkat et bazı yerler o fiyata sadece arabayı veriyor, bazıları hem arabayı hem anakucağını veriyor.Mamas papas'ın armadillo flip x2 bebek arabası 2590a düşmüş. Bu modelde ana kucağıda varmıydı?
Ama bu mantıkla git-gel 4 yerine 8 saat yol yapacaksınız. Çok fazla bencegunaydin kizlar onumuzdeki hafta ayrintili ultrason yaptirdigim doktor tekrar cagirmisti bi sıkıntı yok ama ven 25.haftada gormeyi tercih ediyorum tekrar diye. bizim bulundugumuz yere 2 saat mesafede . esimde oraya kadar gitmisken 2 saat daha yol cek annemlere gidelim koye diyor napsam ya içim hic atmiyor acikcasi onuda kirmak istemiyorum puf
Ben varım hele kızımda hamileliğim boyunca 1-2 tondan fazla elma yedim dıye bilirim. O yüzden cok kılo aldımKızlar tatlıyla ilgili bi sorunum yok yanı pasta çikolata tatlı filan 40 yıl yemesem hatırlamam. Ama meyveye dayanamıyorum günde abartmıyorum 1 kilodan fazla mandalina yediğim oluyor. Özellikle sulu meyveler. 6 kg almışım ve doktorum çok kızıyor. Aldığım kiloyu meyveden aldığımı biliyorum çünkü diğer türlü böreğim kızartmam dışarda yediğim bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?