2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim onuda okumak isterim alıcam mutlaka. Bencede bağırmayan anneler şart ilk eğitim evde anneyle başlıyor inşş bizde hakkıyla eğitim veririz evlatlarımıza

Benimde kız hep popodan aldım hafifde bacaklardan üstte bişe yok :))4 kg aldım şuana kadar

Kizlar benimde oglumun beyaz ahsap buyuyen besigi var bebek dogunca oglumun ayri odasi var suan besiginde yatior normal yataga cevirdik esim park yatak alalim dio bende ne gerek var diorum zaten saglam besik e oglumunda bebis dogunca odasi var sizce napalim besigin parmakliklarini oglum vurup kirmisti plastikti cunku simdi sadece o parmakliklari alicam o kadar yani

Herkese hayırlı günler uzun zamandır okuyup çıkıyorum yazamadım hasta olanlar cok gecmiş olsun
Bebeğini gorenler gözünüz aydın :) :)
Kilo konusuluyor ben birden bire çok kilo aldım iştahım hep açıktı dahada arttı doymak bilmeyen biri oldum birde tartımız bozukmuş kiloyu eksik gösteriyordu nasıl olsa almıyorum diye yedım de yedım taki 8 martta saglık ocağına gidene kadar Bı tartıldım şok 7 kilo almışım toplamda bır ayda 6 kilo neredeyse ekmeği azalttım hamur işi yok ınş dikkat ediyorum artık

Kızlar birde detaylı ultrason da bebeğin üç damarı olması gerekirken bır ven bır arter çıktı doktorum önemli değil bu haftalarda oluyor falan dedı ama var mı başına gelen acaba bebeğin gelişimi falan gayet iyi ıkı hafta önden gidiyor ne kadar rahat olmak istesem de olmuyor

El kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Fiyat sorup kumas alip terziye diktirsem diyorum

Teşekkür ederim onuda okumak isterim alıcam mutlaka. Bencede bağırmayan anneler şart ilk eğitim evde anneyle başlıyor inşş bizde hakkıyla eğitim veririz evlatlarımıza
Rica ederim canim. İnsallah. İyi bir anne olmayi hedeflemek, kendimizi gelistirmek, çabalamak çok guzel =)

yok park yatak da yanlarına bi sey lazım olmuyor bez o zaten standart oluyor bebek carsaf takımı evde bakmam lazım kaça kaç ikisi de aynı cunkü
Arkadaş baktı canım ölçüp yazdı o zaman yanları olanlardan hiç almaya gerek yok birkaç tane o şekilde gördüm de. Hayırlısıyla park yatağımı bir alsamda baksam nevresimler 23 nisan indirimini bekliyorum
Benimde kız hep popodan aldım hafifde bacaklardan üstte bişe yok :))4 kg aldım şuana kadar
Kız annesi olduğumuzu belli ediyoruz yani yan dueup aynadan kendime baktığımda çok komik oluyor ya popo ileri göbek ileri bende 5 kilo almıştım bu hafta 2 haftada 3 kilo almışım 8 kilo oldu artık yediklerime dikkat etmem gerekiyor

Bendensin canım sende benim evde tartım yok doktordan doktora tartılıyorum en son 2 hafta önce gittim toplam 5 kilo almıştım 2 hafta sonra yine gidicem yine 1 1.5 kilo almışımdır diyordum bugün sağlık ocağına gittim 2 haftada 3 kilo almışım şok oldum bende dikkat edicem bugünden sonra doktora gidene kadar biraz versem iyi olacak

Slm kızlar. Herkes iyidir inş.
Ben de artık yorgunluklar başladı. Gece 2buçukta uyandım birden. İki kolum da omuzlarımdan itibaren nasıl ağrıyor anlatamam sanki 10ar kilo yük taşımış gibiyim. Sağa döndüm sola döndüm sırt üstü yattım olmadı sırtını dayayıp oturdum filan. Kaç saat uyuyamadım. Kollarım dayak yemiş gibi kalkmıyor resmen yaa..
Böyle kol ağrısı çeken oldu mu hiç?sırt bel bacak ağrısı anlarım da kol ne alaka ya??

Afilim92 bu sayfada 50 liraydı bak istersen. Birde bu kumaşlar diğerlerinden biraz daha pahalı. Annem bana bundan set dikti ama puset örtüsünü dikmiyor yeter artık dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…