2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

El kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Fiyat sorup kumas alip terziye diktirsem diyorum
Eki Görüntüle 2127660
Canım benim bir akrabam instagramdan satış yapıyor. İstersen bir de ona fiyat sor. Ne kadarı yapıyor bilmiyorum ama en azından karşılaştırmış olursun. Sorarım dersen adını özelden yazarım.

Canım benim bir akrabam instagramdan satış yapıyor. İstersen bir de ona fiyat sor. Ne kadarı yapıyor bilmiyorum ama en azından karşılaştırmış olursun. Sorarım dersen adını özelden yazarım.
Yaz canim araştırıyorum neden sormayim.

Valla vermek surda dursun almasam oda yeter aslında :) :) kızımda da 20 kiloya yakın almıştım 6 ayda hepsi gitti yinede dikkat edıcem artık ne kadar az alırsak o kadar ıyı Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah

Canım 31 ocakta gitmiştim.
O zaman 54 tüm

16 martta gittiğimde 59 kilo çıktım.ondan çok kızdı.
Iki gün önce tartıldım 63 çıktım bilmiyorum niye böyle hızlı gidiyor
Canım tansiyonun kaç çıkıyor peki?
Yeni siparislerimiz geldi
Oyyyy çok tatlılar güle güle giysin inşallah:)
Hiç korkmayın canım ben ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım 27 den 38 e kadar da 10 kg toplam 30 hepsini 5 ay gibi kısa bir sürede verdim dikkat ederek tabi
O kadar kilo almak sağlıklı değil ama aldiysak da vermicez diye korkmayalım gidiyor hepsi:)
Ben park yatak kullanıyorum canım kızım çok seviyor 3 yaşında oldu görüntüsü de çok hoş kötü değil bence
Katlanması çok iyi tatile gittiğimizde bizimle alıyorum katlayıp hiç yer kaplamiyor odadan odaya taşıması da kolay oluyor

El kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Fiyat sorup kumas alip terziye diktirsem diyorum
Eki Görüntüle 2127660
saçmalıolar ya abartı kumaşın metresi 12 13 lira.kes biç terziye diktir en güzeli canım ben babynestini kendim yapcam videoları var zaten kolay

Tansiyonum 54 kilo ikenhep düşük çıkardı.
Şimdilerde 10 7
10 5 çıkıyor

Yok yok canım olmazsın dikkat edersen. Canın çok tatlı isterse protein bar tüket şekersiz ve katkısız olanlardan hem kalorisi çok düşük hemde inanılmaz tok tutuyor. Ekmek pilav makarnada olmadı mı hiçbişey olmaz

Maşallah canım çok fit duruyorsun:)
Ben yandan foto atsam korkarsınız:)))
Sagol canim .At gitsin bisey olmaz icimizde can taşıyoruz.
saçmalıolar ya abartı kumaşın metresi 12 13 lira.kes biç terziye diktir en güzeli canım ben babynestini kendim yapcam videoları var zaten kolay
Aynen oyle .Yapabiliyorsan ne güzel .Ben su an efe yelegi ve renk gecisli hirkayi bitirmeye calisiyorum .Aksamlari birer saat ordugumle bitmiyor gercekten. Bunlari yapınca bebek sekeri vs tarzi seyleri arastircam belki minik hediyeler kendim yaparim.

Yarın atarım canım çok şükür varliklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…