- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.821
Evet yaÇok fazla söylemiş ne kadar kumaş gidecek ki zaten ona
Bu sayfayi da takip ediyorum ama sormadim fiyat.Tesekkur ederim canim .Annen dikis biliyorsa ne güzel .Eki Görüntüle 2127705
Afilim92 bu sayfada 50 liraydı bak istersen. Birde bu kumaşlar diğerlerinden biraz daha pahalı. Annem bana bundan set dikti ama puset örtüsünü dikmiyor yeter artık dedi kadın
Bende hep görüyorum instagramda hoşuma gidiyor örtüler ama fiyatı görünce vazgeçtimEl kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Fiyat sorup kumas alip terziye diktirsem diyorum
Eki Görüntüle 2127660
Her sey firsata dönüşüyor su dönemde .Allah yardimcimiz olsun.Bende hep görüyorum instagramda hoşuma gidiyor örtüler ama fiyatı görünce vazgeçtimbebek giyim tekstil sektörü almış başını gitmiş
Canım benim bir akrabam instagramdan satış yapıyor. İstersen bir de ona fiyat sor. Ne kadarı yapıyor bilmiyorum ama en azından karşılaştırmış olursun. Sorarım dersen adını özelden yazarım.El kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Eki Görüntüle 2127660
Yaz canim araştırıyorum neden sormayim.Canım benim bir akrabam instagramdan satış yapıyor. İstersen bir de ona fiyat sor. Ne kadarı yapıyor bilmiyorum ama en azından karşılaştırmış olursun. Sorarım dersen adını özelden yazarım.
Valla vermek surda dursun almasam oda yeter aslında :) :) kızımda da 20 kiloya yakın almıştım 6 ayda hepsi gitti yinede dikkat edıcem artık ne kadar az alırsak o kadar ıyı Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallahBendensin canım sende benim evde tartım yok doktordan doktora tartılıyorum en son 2 hafta önce gittim toplam 5 kilo almıştım 2 hafta sonra yine gidicem yine 1 1.5 kilo almışımdır diyordum bugün sağlık ocağına gittim 2 haftada 3 kilo almışım şok oldum bende dikkat edicem bugünden sonra doktora gidene kadar biraz versem iyi olacak
Ekran resmî yükleyeyim canınYaz canim araştırıyorum neden sormayim.
Sagol canimEkran resmî yükleyeyim canın
Atin bakalim gobusleri kizlarrrr :) ben kendime bakinca diorum ne kiloluyum ayna bakinca bacaklarim kollarim hep ayni sadece gobek var
Bende canim grubun en once doguran anneleri olcazbu arada 3 haneli sayılarda son günüm ya.... yarın çift haneye düşüyorum kızlar
Canım tansiyonun kaç çıkıyor peki?Canım 31 ocakta gitmiştim.
O zaman 54 tüm
16 martta gittiğimde 59 kilo çıktım.ondan çok kızdı.
Iki gün önce tartıldım 63 çıktım bilmiyorum niye böyle hızlı gidiyor
Oyyyy çok tatlılar güle güle giysin inşallah:)Yeni siparislerimiz geldi
Hiç korkmayın canım ben ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım 27 den 38 e kadar da 10 kg toplam 30 hepsini 5 ay gibi kısa bir sürede verdim dikkat ederek tabiCanım bu haftalar gerçekten nasıl olduğunu bilmeden alıyosun. Hızlı alınan hızlı verilir ekmeği tatlıyı kesip meyveyi kontrollü tüketirsen iki haftaya o üç kilo gider. Birde 27 ye kadar aldığımızın yüzde 90 ınını kendimize alıyomuşuz
Ben park yatak kullanıyorum canım kızım çok seviyor 3 yaşında oldu görüntüsü de çok hoş kötü değil benceKızlar ben daha park yatak mı alsam ahşap mı alsam ona karar bile veremedim hangisi daha kullanışlıdır sizce? Park yatakların görüntüsü çok hoşuma gitmiyor aslında ama daha kullanışlı diye duydum hep doğrumudur bilemedim
Maşallah canım çok fit duruyorsun:)
Biz boyleyiz
saçmalıolar ya abartı kumaşın metresi 12 13 lira.kes biç terziye diktir en güzeli canım ben babynestini kendim yapcam videoları var zaten kolayEl kadar puset ortusune 60 tl diyorlar ponpon +10 tl fiyonk +5 tl ben şok .
Eki Görüntüle 2127660
Canım tansiyonun kaç çıkıyor peki?
Oyyyy çok tatlılar güle güle giysin inşallah:)
Hiç korkmayın canım ben ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım 27 den 38 e kadar da 10 kg toplam 30 hepsini 5 ay gibi kısa bir sürede verdim dikkat ederek tabi
O kadar kilo almak sağlıklı değil ama aldiysak da vermicez diye korkmayalım gidiyor hepsi:)
Ben park yatak kullanıyorum canım kızım çok seviyor 3 yaşında oldu görüntüsü de çok hoş kötü değil bence
Katlanması çok iyi tatile gittiğimizde bizimle alıyorum katlayıp hiç yer kaplamiyor odadan odaya taşıması da kolay oluyor
İyiymiş canımTansiyonum 54 kilo ikenhep düşük çıkardı.
Şimdilerde 10 7
10 5 çıkıyor
Yok yok canım olmazsın dikkat edersen. Canın çok tatlı isterse protein bar tüket şekersiz ve katkısız olanlardan hem kalorisi çok düşük hemde inanılmaz tok tutuyor. Ekmek pilav makarnada olmadı mı hiçbişey olmazİnşallah canım ekmek makarna pilav tatlı hepsini kesicem bakalım umarım veririm. Yandık ozaman desene sonra birde vermeye uğraş işimde masabaşı harekette yok zaten kiloluda hamile kaldımbakalım dikkat edicem artık mecburen yoksa 100 ünbulurum ben
Sagol canim .At gitsin bisey olmaz icimizde can taşıyoruz.Maşallah canım çok fit duruyorsun:)
Ben yandan foto atsam korkarsınız:)))
Aynen oyle .Yapabiliyorsan ne güzel .Ben su an efe yelegi ve renk gecisli hirkayi bitirmeye calisiyorum .Aksamlari birer saat ordugumle bitmiyor gercekten. Bunlari yapınca bebek sekeri vs tarzi seyleri arastircam belki minik hediyeler kendim yaparim.saçmalıolar ya abartı kumaşın metresi 12 13 lira.kes biç terziye diktir en güzeli canım ben babynestini kendim yapcam videoları var zaten kolay
Yarın atarım canım çok şükür varliklarinaSagol canim .At gitsin bisey olmaz icimizde can taşıyoruz.
Aynen oyle .Yapabiliyorsan ne güzel .Ben su an efe yelegi ve renk gecisli hirkayi bitirmeye calisiyorum .Aksamlari birer saat ordugumle bitmiyor gercekten. Bunlari yapınca bebek sekeri vs tarzi seyleri arastircam belki minik hediyeler kendim yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?