2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Ay kuzum benimde ikiz ve gobegim aynen boyle. herkez 7 aylik saniyor. Dogum iznine cikmiyormusun diye soruyorlar is yerinde yok diyorum daha 5.5 ayligiz biz :) bizi 36 haftada dusunemiyorum

Bende birde astım var o yüzden de nefes problemi yüzünden normal doğuma mesafeliyim. Rahim ağzını dün kontrol etti doktorum kapalı dedi. Benim korkumda ağrı eşiğim yüksek ve ağrıları hissetmem diye korkuyorum.

Ben 2 haftadır hastanedeyim çok fazla ikiz hamile ile karşılaştım. 30. Haftadan sonra çantayı hazırlayıp hazır olmakta fayda var. Ama tabi 38 leri görende var.
Sorma canım yaa bende ondan evhamliyim biraz, inşallah seninde düzene girer artık hastanede kalmak senide yormustur.

Selam kızlar nasılsınız?bugün bizim ufaklıkları gördük yineiki gün önce sırt sırtaydılar.bugün biri baş aşağı dönmüş .23.hafta daha tekrar ters döner mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…