2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gece kolum cam su sisesine carpti cok sert düştü .Oyle bi ses çıkardi ki bebegim tekme atti .Once tesadüftür diye düşündüm ama bu haftadan itibaren yuksek sesleri daha net algiliyormus .

İstediğin yerden rapor alabilirsin canım çalıştığın ile gitmene gerek yok

kızlar 10 gündür beşik bakıyorum 60x120 yada 70x130 ama iki yaşına kadar kullanabileceği birşeyede bin küsür lira vermek istemiyorum. siz nerelerden aldınız beşiklerinizi

ben Lansinoh kullanmıştım çok faydasını görmüştüm hem bebekte emse problem değil ama ciddi yarık olursa antibiyotik krem almak gerekiyor inşallah o derece olmaz
Merhaba canım bişey sorcam sana. Ben de bugün lansinoh kremden aldım. Ne kadar zaman önceden kullanmak gerek acaba? Sen faydasını görmüşsün nasıl kullandın acaba?

Sen yeni nesil bir dr bul .Tecrübesi paha biçilemez olabilir ama gebelik anne ve bebek sağlığınin ,huzurunun birlikte yürütülmesi gereken bir süreç.
Şuan altı aylık oldum karar vermem lazım artık sülale bu doktorda doğumyaptı inşş iyi bi karar vericem canım teşekkürler

Canım hafta olarak senden gerideyiz ama üç dört gündür çok minik tepreşmelerle dışardan bende görüyorum hareketlerini. Hatta dün videoya alıp anneme eşime yolladım çok şaşırdılar. Senin haftan ileri dönmüş olabilir tabi

Herkese iyi akşamlar, ben de bugün kontrolden geldim, bebeğimiz büyümüş maşallah... nezlem de geçti çok şükür artık. Annemi de önceki gün yolculadım oturdum ağladım gerçekten çok zor aileden kardeşlerden uzakta yaşamak, bu zamanlarda zorluğu daha çok hissediliyormuş.

Canım okuduklarını beğenirsen aktarır mısın. Ben de önümüzdeki ay bir kaç kitap alıp okumaya başlayacağım. Tavsiyelere ihtiyacım var.

canım benimde ellerim ayaklarım çok şişiyor bende ellerimi yumruk yaptığımda gerginlik oluyor. sık sık idrara çıkma ve kasık ağrılarımda cabası

Sol elimi zor yumruk yapıyorum canım ben de, ama geçen hafta 2 tane lif yaptım ellerim çalışınca ağrısı da azalıyor. Elleri çalıştırmak öneriliyor... yormadan tabiki.

Şuan altı aylık oldum karar vermem lazım artık sülale bu doktorda doğumyaptı inşş iyi bi karar vericem canım teşekkürler
Ben de bu hafta yeni bir doktora basladim.Hic düşünmedim acaba mi diye .Hastane sartlari uygun değildi. Secim yapmak zorundaydim iyi doktor +kötü hastane ya da iyi dr +iyi hastane

Nasıl yani canı anlayamadıl göğüs ucunu mu uyarmamak gerek ben sabah aksam göğüseme yağ sürüyorum ucunada acaba ne gibi sıkıntı olur
Canim kasilmalari tetikliyormus .Hem de benimki gibi süt geliyorsa daha olumsuz olabilir .Bastirmadan yuzeysel masaj yapilmali.

:) inşallah dönmüştür niyeyse bu arada buna taktım

Selamlar senin sekerin kaç çıkmıştı.seker yükleme testi yaptirmadim ben sadece açlık tokluk bakıyorum.kontrol altında.bugun doktoruma dondurma yiyebilir miyim die sordum.insulin direncim var çünkü.yedikten 1 saat sonra ölçtüm 151 cıktı : ( insülin kullanmak istemiyorum ben de.

Olur mu öyle saçmalık.her hafta bazen.iki günde bir girdim ultrasona.zararlı olsa doktor sokmaz.kaldı ki 15 gün yakin bir zaman degil ki

Bu arada bu ayki alışverişime mei tai slingi dahil ettim kızlar , bebeğimle birebir çarşı pazar gezmek istiyorum, evde de bir kaç işimi kolayca yapabilirsem oldukça işime yarayacağını düşünüyorum. Yenidoğandan 15 kg kadar taşınabiliyormuş..

Nasıl yani canı anlayamadıl göğüs ucunu mu uyarmamak gerek ben sabah aksam göğüseme yağ sürüyorum ucunada acaba ne gibi sıkıntı olur
Canım gebe okuluna gidiyorum orda söylediler doktor da kremi sürerken masaj yapmadan sür dedi. Kahverengi bölgeyi çok uyarınca rahimdeki kasılmaları tetikliyormuş. Özellikle 8. Aydan sonra dikkat etmek gerekiyormuş . Erken doğuma bile neden olur dedi ebeler.

Paylaştığın için teşekkürler cnm, uygulayacağım bunu

Yukarda hissediyorsan belki dönmüştür.benimki hala kasiklarimda. Sanki çıkacak gibi.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…