2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beni kan tutuyor ve ameliyathane kokusu beni panik yapiyor .Burun ameliyatimda masadan kalkmisligim var
Ama Allah nasip ederse oyle olsun istiyorum oglusumu ilk ben görmeliyim odamiza birlikte geçmeliyiz .Oteki türlü çok yaşanmıyor o atmosfer.

Ben gittigim hastanenin sistemini biliyorum .Icim rahat o konuda .Arkadaşım dogum yapti normal ama kanamasi coktu dogumhaneden hemen cikmadi 1 bucuk saat kaldi bebek dogduktan sonra .Bu surecte esi ve bebegi yandaydi odaya beraber geldiler yatağına gecti .Ama elden ele olayina maalesef engel olamadi .Babaanne ve dede hoppala
Ben bu konuda katıyım. Ayip olmasin diye sessiz kalmam

Kızlar lokal anastezi olmakta fayda var. Genel anestesi etkisi ayılınca geçiyor ve dikiş yerlerinin ağrısıyla bebekle ilgilenmek çok zor olur. Lokal anestezi de uyuşuk kısımların açılması 4 saati buluyor ve ağrı hissetmeyince bebekle rahatça hasret gideririz :) resmen içimizde ama özlemekten ölebilirim dokunamıyorum diye
Elden ele gezmesini bende istemem ama zaten kayınvalidemler benden çekinir onay almadan yapmaz ki 7. Torunları ama benim kendi babam çok değişik bir insan ve ilk torunu olacak. Komşunun oğlunu bile doğduğundan beri torunu gibi büyüttü çocuk babasını takmıyor. Ben küçüklen dedemlerle aynı evdeydik ve benim dedemle aram çok iyiydi çok özel bir bağımız vardı ve beni şimdi tehdit ediyor bende torunumu büyütcem sen dedeni daha çok seviyordun o da beni sevcek falan diyor Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama kesinlikle ben ve babası ikimiz büyütelim istiyorum.

C cisse0932 aileler yakinsa buyuk sorun .Benim annemler uzak kv ayni şehirde. Hayalleri var amcasi (daha cocuk ) parka götürecekmiş filan diye .Içimden diyorum güvenmem kimseye .Ben de sınırları çizerim. Onceden mudahale etmek istediler her seye ben musade etmedim .Yine oyle olcak.

Benim annemler aydında 10 saatlik yol ama babam bu yaz emekli olursa torununu bırakmaz kalır burda diye korkuyorum. Kayınvalidemler bursada 2 saat mesafe ama öyle gelmezler pek biz haftasonu gideriz arada ki çok sık gitmeyiz. Karışmazlar pek. Ben zaten katı bir insanım biliyorlar huyumu. Ama kendi babamla zaten ezelden anlaşamıyoruz bakalım neler olacak. Hayalleri var yazın köydeki eve götürcekmiş 3 ay okul kapanınca kanguruyla sırtına bağlayıp dolaşcakmış ahh ah sorma.

En azindan kendi baban rahatsiz oldugun bir seyi soylemek daha kolay olur .Esim tarafın ilk torun normalde abartmayi severler .Karnimi bagira bağıra seviyor . Tekme atinca bana da goster diyor ki en nefret ettigim sey esim dışında birinin dokunmasi .

kızlar merhaba ben çatlatma iğnesi 11 gün önce yapmıştım bugün iki kere evde test yaptım silik çıkıyor geçen ay da iğne olmuştum 11. günü negatif çıkmıştı bu ay ikinci çizgi çıkıyor ne dersiniz acaba gecelik varmı??

Bence hiç sorun etme .keşke benim annem babamda olsaydı torunlarını gorebilselerdi.annem torunları hiç görmedi.babamla teselli buluyordum.torunlarini sürekli arar sorardı.Ama şimdi babamında yokluğu bizi çok üzdü.cocuklarim soruyor.anne dedemi hergün arardık şimdi neden aramıyoruz diyorlar.cevap veremiyorum.annelerin babaların varlıkları şükür kaynağıdır.rabbim sizlerin annesine babasına sağlıklı huzurlu torunlarıyla güzel vakit geçireceği zaman versin

Günaydın kızlar
Bu sabah uyandım bir tartilaym dedim tartıda ki rakam şok etti beni 2 günde 1 kg almış olabilir miyim? sinirlerim zıpladı

Inan bende sinirden oluyorum şu kilo konusunda.
Bugu alisveris yapayim dedim. Ne begensem satici en fazla bir ay giyersiniz dedi.
Istediğim hiçbişey alamadım

Eve gelip sinirden ağladım.
Yazlık pardesulerim olmuyor.
Insan icine çıkcak çok az kıyafetim var olan.
Etekler desen olmuyor.
Kalem etek sordum 100 lira dedi beline bir penye yerleştirmişler.

Diktireyim dedim dikimine kadın 25 istedi.
20 lira kumaş
10 lira daha kumaş.

Acaba hazır sefamerveden 20 liraya bir etek alıp onun beline mi penye geçirttirsem

Canım benim tabi orası öyle. İnsan yokluklarını görünce kıymetlerini anlarmış. Allah rahmet eylesin annene de babana da. Sizin ömrünüz uzun mutlu geçsin inş. Bazı şeylere katlanamıyoruz ama herşeyin beteri var tabi. İdare etmek lazım. Haklısın.

Kıyafet konusuna hiç değinmiyirum ben de cnm hiç bir yerde yok lcw dışında onda da hep beden sıkıntısı var ve hep aynı şeyler geçen gün bir elbise Deniyim dedim o kadar ince ki içi gösteriyor zaten kilo almışız göbek popo ayrı oynuyor sinir oldum almadan çıktım
Bir de ben çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dün biraz bisküvi yedim canım çekti hoppp hemen kilo
Hiç istediğim gibi gitmiyor bu hamilelik çok hızlı kilo alıyorum gönlümce yiyip içemedim şöyle ilk 3 ay hep kustum zaten ona rağmen 2 3 kg aldım 3 ay geçti rahatladım derken vucudum çıldırdı hızlı kilo almaya başlayınca tuttum diyetisyenin yolunu o da tatlı türü her şey yasakladı aserme olayı dışında ye dedi..
Sonra diyetisyenden canıma tak etti çok uyamadim bugün tartıda 77 yi görünce sinirlerim zıpladı resmen hayattan soğudum
Diktirmek çok mantıklı o zaman cnm hem uygun hem de ölçülerin ile daha güzel üstüne oturtur

Bende ilk aylarda 56 idim.
Sonra kilo verdim 4. Aya kadar 54 tüm.
Sonra birden 59 62 63 oldum.

Diktirmek güzelde diken terzi yok öyle.
Dikenlerde gözü tok müdür nedir bilmem.
Binbir niyazla dikcekler normalden pahaliya

Bende ilk aylarda 56 idim.
Sonra kilo verdim 4. Aya kadar 54 tüm.
Sonra birden 59 62 63 oldum.

Diktirmek güzelde diken terzi yok öyle.
Dikenlerde gözü tok müdür nedir bilmem.
Binbir niyazla dikcekler normalden pahaliya
Ne güzel kilon az cnm alsan da çok farketmez
Ben 5 kg fazlalıkla hamile kaldım zaten
Evet burdaki terziler de öyle ne yazık ki zorla yapmıyorlar yapacam deyip 1. 2 oyalıyorlar doğum a ne kaldı ki zaten evdekilerle idare edelim artık

Kuzum benim elzem olan pardesü ihtiyacım var...
Yazlık pardeuslerim olmuyor
muhtemelen doğumdan sonra olmayacak.

Etek desen bi tane var sadece..

Peki bel ağrısı vs yaşadın mı canım lokal anestezi de? Genelde doğumdan sonra bel ağrısını buna bağlıyorlar

Canim pardesu filan giyiyorsan bence salas bir ferace seni doguma kadar götürür.Hep aynı bunalirim diyordan etek pantolon tunik kombin yapabilirsin. Ya da boydan tunikler var ben sana foto atayim.

Peki bel ağrısı vs yaşadın mı canım lokal anestezi de? Genelde doğumdan sonra bel ağrısını buna bağlıyorlar
Canim ben 3 yıldır doğum yapmışım hiç yaşamadım hissetmedim bile varlığı
Bana hep yasayacaksin yarın bir hamile kal da görürsün ağrıyı dediler çok şükür daha ağrım olmadı olacağını da sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…