2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benim elzem olan pardesü ihtiyacım var...
Yazlık pardeuslerim olmuyor
muhtemelen doğumdan sonra olmayacak.

Etek desen bi tane var sadece..
Hangi şehirdesin? Ben beli lastikli etek ve pantolon aldım birer tane çok rahat ediyorum diğer eşyalarımı da arada fermuarı açarak giyiyordum ama artık olmuyor :) bence çok fazla parça da almamak lazım uzun süre giyilmeyecek ne de olsa

Maşallah canım. Benim de aklımı o kurcalıyordu. Belki iğneyi yapan kişiyle de alakalı olabilir ama rahatladım sen deyince

Maşallah canım. Benim de aklımı o kurcalıyordu. Belki iğneyi yapan kişiyle de alakalı olabilir ama rahatladım sen deyince
O da olabilir cnm bir de bana iğne vurulurken de çok acıyor dediler onu da hissetmedim inan ki ne ara vurdu ne ara bitti yapan kişiye bağlı dediğin gibi.

Canim pardesu filan giyiyorsan bence salas bir ferace seni doguma kadar götürür.Hep aynı bunalirim diyordan etek pantolon tunik kombin yapabilirsin. Ya da boydan tunikler var ben sana foto atayim.

Ferace olsa da canım kaymnaamlara babannenlere gidiyorum mecbur ic kiyafette gerekiyor

Bugün işte boydan elbise aldım 44 beden. Sırf doğuma kadar giyeyim diye

Yine tunik baktim düğmeli ama işte kadın 1 ay giyersin en fazla dedi
Çok hoş ve uygunduda..

Bunaldim açıkçası
Gorumceme geldi bu arada. Kaynanmla alışverişe falan gidiyorlar çok özeniyorum. Bugün kendim gittim tek başıma. Ne yol gösteren vardı ne bişey. Keşke benimde annem yanımda olsaydı

Sitelerin adreslerini paylaşır mısın cnm,ben de kolonya düşünüyorum

Peki ya sonrası ağrın oldumu bel ağrısı baş ağrısı. Benim cevremde olanlar pek memnun değillerde de

Ben pozitif değilim 0 negatifim cnm

benim 10.gün iğne nin etkisi geçmiş oluyordu yine 14. Gün kan testi kesin sonuç verir rabbim aratmadan versin inşallah

Ben pozitif değilim 0 negatifim cnm
anladım canım o zaman aksatmamak lazım iğne olacaksa

Peki ya sonrası ağrın oldumu bel ağrısı baş ağrısı. Benim cevremde olanlar pek memnun değillerde de
Canim epidural de de bas agrisi oluyormus .Ama bünyeye gore değişiyor. Benim kesin agrir simdi bile haftada 3 kez agriyor düşün .

Canim valla zaten 6 aya kadar sezeryan dikis yerimi hissetmedim yani agri sizimda olmadi bel agrimda olmadi hafif bas agrim oldu oda neskafeyle filan geciodu yani skntı yaratan bi agri olmadi hic kalktim islerimi yapiodum yani bebgime gece gunduz kendim bktim canim

Eğer odada olsam o zaman sorun değil zaten benim öyle huylarimi bildikleri için kimse almaya cesaret edemeyecek ama ben odada olmazsam bebek benden önce giderse fırsattan istifade hemen kucaklayıp minciklamaya başliycaklar , hele ilk çocuğumda görümcem elini çocuğun ağzına soktu eve gelmiştik güya emme refleksini acikip acikmadigini kontrol ediyor bir baktım hop diye parmağını çocuğun ağzına soktu başimdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlendim , eltim elini apartman duvarından tuta tuta çıkar hep içeri girer elini yikamadan bebeği severken hep parmağını bebeğin dudağına sürer ben de çok sinir olurum öyle şeylerde bir şey dediğimde de her kes bir tarafta surat asiyor ben bunlardan bebeğimi kıskandım oluyor , daha benim yanımdayken bunları yapan ben yokken benim inadıma neler yapar o muhteşem üçlü

Ben 8 9 saatt suni sancidan kivranmadan sora o ameliyathane cennt gibi geldi cunku melegime kavuscaktim gule oynaya gittim yani zaten bebisin sana destek verir annesi o hep yaninda senin birlikte yasiycaksiniz herseyi

Canim epidural de de bas agrisi oluyormus .Ama bünyeye gore değişiyor. Benim kesin agrir simdi bile haftada 3 kez agriyor düşün .
Bende öyleyim malesef canım migrenim var. Baş agrisindan korkuyorum. Şuan hertürlü dogumdan korkuyorum açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…