2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baba acisi nedir 2 sene once anladim, oglum daha 6 aylikti, kolu kanadi kirilir ya insanin, arkasinda hep yaslandigi cinar kesilmis sokulup gitmis gibiydi halada eksikligini ilk gunki gibi hissederim zaman zaman keske torununa doysaydi derim daha neler neler ama takdiri ilahi diyorum, sizede Allahtan sabir babaniza da rahmet diliyorum, dogacak yavrunuzla aciniz biraz olsun hafifler umarim..

Tunikler cok güzel fiyatıda uygun. Ben iki tunige 270 tl verdim. Burda hamile giyim baya pahali.
Henuz hamile giyimden sadece pantolon aldim .Normal kiyafetlerim salaş cok is görüyor .Foto atayım normal reyondan aldim mesela 7 8 .ayimda bile olur arkasi da bol
Bende öyleyim malesef canım migrenim var. Baş agrisindan korkuyorum. Şuan hertürlü dogumdan korkuyorum açıkçası :)
Allah yardimcimiz olsun bas agrisi demesinler bana da ne derlerse desinler .

Maşallah canim ne güzel yaa. Keşke bende öyle olabilsem. Şimdiden başladı doğum korkularım

Ayy okurken bile sinir oldum ben ya nedir bu minnacık bebeğin ağzına parmak sokup el gezdirmeleri hiç gelemem öyle şeylere sinir olurum o eli de kırarım

Çok güzelmiş canım. Bende böyle bir iki tunik daha bakacam hamile giyimler gerçekten çok pahalı
Bir de sonrasi hamile kiyafetlerini kullanamayiz ozellikle arkadan ayarlamali olanlar .Ama bu tunigi hamile olmayan herkes giyiyor .Sonrasinda giyince abes durmayacak ustelik karnimi iyi sakliyor.Fotoda elim karnimda olmasa hic yapisik degil .

RYSA Allah yardimcin olsun valla icim daraldi .
Aman neyse boş ver beni ben hallederim eşimi tembihlerim kimseye vermez :) sen illa sezeryan düşünüyordun dmi normalden korkuyordun dmi gerçi ameliyattan da korkuyorsun ama ameliyat zamanı arkadaşlar çok anlatır önünde kalkan perde gibi bir şey oluyor sen doktorların ne yaptığını görmüyorsun zaten hiç bir şey konuşmuyorlarmış doktor hemşirelerle pense cımbız falan gibi şeyler soylemiyormuşlar arkadaş diyor ki ben daha ne zaman başliycaklar acaba diye düşünürken bir baktım üstten bebeği gösteriyorlar bana şok oldum diyor o kadar kısa sürdüğünü bilseydim o kadar korkmazdım diyor :)

Evet evet sezeryan istiyorum hayirlisiyla .Insallah bizim de guzel dogum hikayelerimiz olur .Gormek degil de ortam beni gerer .Mesela kan verirken bayilan bi tipim gerisini sen düşün .Ama güçlü olmak zorundayım. Artik anneyim .

Ayy okurken bile sinir oldum ben ya nedir bu minnacık bebeğin ağzına parmak sokup el gezdirmeleri hiç gelemem öyle şeylere sinir olurum o eli de kırarım
Bir de benden çekiniyorlar bunları yapıyorlar daha çekinmeseler neler yapacaklar kim bilir

Evet evet sezeryan istiyorum hayirlisiyla .Insallah bizim de guzel dogum hikayelerimiz olur .Gormek degil de ortam beni gerer .Mesela kan verirken bayilan bi tipim gerisini sen düşün .Ama güçlü olmak zorundayım. Artik anneyim .
İnşallah canım sen güçlü bir annesin ben biliyorum doğumun da üstesinden geleceksin inşallah zaten bir yolla dünyaya gelmek zorundalar kavuşmak zorundayız mecbur iki yoldan birini seçecegiz yeter ki sağlıklı şekilde doğsunlar inşallah

Ben hem sezeryandan hem normal doğumdan korkuyorum kızlar aslında normal doğum istiyorum ama acısına katlanabilir miyim hiç bilmiorum

Hangi sayfaydi bilmiyorum ama ayni elbiseye bir cok olumlu yorum yapmislar.insallah sen de memnun kalirsin .
Moda labio cnm, melek model ve bunun arasinda kaldim, bu agir basti lastikli olusu sebebiyle tercih ettim dogum sonrasida giyilebilir olusu hosuma gitti, ins hepimizin gonlune gore olsun hersey

Ben hem sezeryandan hem normal doğumdan korkuyorum kızlar aslında normal doğum istiyorum ama acısına katlanabilir miyim hiç bilmiorum
Normal dogum düşünüyorsan oncesi egzersizlerle kendini hazırla canim .Hantal bir sekilde girme doğuma .Bu tamamen şans kimisinin açılması hizli olur kimisininki yavas .Gözünde buyutmezsen saglam bir psikoloji ve iradeyle girersen yapabilirsin .Ben manevi olarak hazirliga da cok inaniyorum .Arkadasimin 3 cm den fazla açılmadı dr sabahi bekleyeceksin cekeceksin sanciyi dedi 1 saat sonra doguma hazirdi .Allah kolaylastiriyor.

Maşallah canim ne güzel yaa. Keşke bende öyle olabilsem. Şimdiden başladı doğum korkularım
Olur insallah canim zaten dogumdan sora insana bir enerji gelio ki anlatamam rahat ol bende son aylarimda ruyalarimda bile goruodum nasil doguracam die ama Hersey cok guzel gelisio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…