- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.321
Baba acisi nedir 2 sene once anladim, oglum daha 6 aylikti, kolu kanadi kirilir ya insanin, arkasinda hep yaslandigi cinar kesilmis sokulup gitmis gibiydi halada eksikligini ilk gunki gibi hissederim zaman zaman keske torununa doysaydi derim daha neler neler ama takdiri ilahi diyorum, sizede Allahtan sabir babaniza da rahmet diliyorum, dogacak yavrunuzla aciniz biraz olsun hafifler umarim..Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Henuz hamile giyimden sadece pantolon aldim .Normal kiyafetlerim salaş cok is görüyor .Foto atayım normal reyondan aldim mesela 7 8 .ayimda bile olur arkasi da bolTunikler cok güzel fiyatıda uygun. Ben iki tunige 270 tl verdim. Burda hamile giyim baya pahali.
Allah yardimcimiz olsun bas agrisi demesinler bana da ne derlerse desinler .Bende öyleyim malesef canım migrenim var. Baş agrisindan korkuyorum. Şuan hertürlü dogumdan korkuyorum açıkçası :)
Maşallah canim ne güzel yaa. Keşke bende öyle olabilsem. Şimdiden başladı doğum korkularımCanim valla zaten 6 aya kadar sezeryan dikis yerimi hissetmedim yani agri sizimda olmadi bel agrimda olmadi hafif bas agrim oldu oda neskafeyle filan geciodu yani skntı yaratan bi agri olmadi hic kalktim islerimi yapiodum yani bebgime gece gunduz kendim bktim canim
Çok güzelmiş canım. Bende böyle bir iki tunik daha bakacam hamile giyimler gerçekten çok pahalı
Ayy okurken bile sinir oldum ben ya nedir bu minnacık bebeğin ağzına parmak sokup el gezdirmeleri hiç gelemem öyle şeylere sinir olurum o eli de kırarımEğer odada olsam o zaman sorun değil zaten benim öyle huylarimi bildikleri için kimse almaya cesaret edemeyecek ama ben odada olmazsam bebek benden önce giderse fırsattan istifade hemen kucaklayıp minciklamaya başliycaklar , hele ilk çocuğumda görümcem elini çocuğun ağzına soktu eve gelmiştik güya emme refleksini acikip acikmadigini kontrol ediyor bir baktım hop diye parmağını çocuğun ağzına soktu başimdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlendim , eltim elini apartman duvarından tuta tuta çıkar hep içeri girer elini yikamadan bebeği severken hep parmağını bebeğin dudağına sürer ben de çok sinir olurum öyle şeylerde bir şey dediğimde de her kes bir tarafta surat asiyor ben bunlardan bebeğimi kıskandım oluyor , daha benim yanımdayken bunları yapan ben yokken benim inadıma neler yapar o muhteşem üçlü
Bir de sonrasi hamile kiyafetlerini kullanamayiz ozellikle arkadan ayarlamali olanlar .Ama bu tunigi hamile olmayan herkes giyiyor .Sonrasinda giyince abes durmayacak ustelik karnimi iyi sakliyor.Fotoda elim karnimda olmasa hic yapisik degil .Çok güzelmiş canım. Bende böyle bir iki tunik daha bakacam hamile giyimler gerçekten çok pahalı
Hangi sayfaydi bilmiyorum ama ayni elbiseye bir cok olumlu yorum yapmislar.insallah sen de memnun kalirsin .Kizlar elbisemin siparisini verdim ins istedigim gibi cikar..
Eki Görüntüle 2132609 Eki Görüntüle 2132610
Aman neyse boş ver beni ben hallederim eşimi tembihlerim kimseye vermez :) sen illa sezeryan düşünüyordun dmi normalden korkuyordun dmi gerçi ameliyattan da korkuyorsun ama ameliyat zamanı arkadaşlar çok anlatır önünde kalkan perde gibi bir şey oluyor sen doktorların ne yaptığını görmüyorsun zaten hiç bir şey konuşmuyorlarmış doktor hemşirelerle pense cımbız falan gibi şeyler soylemiyormuşlar arkadaş diyor ki ben daha ne zaman başliycaklar acaba diye düşünürken bir baktım üstten bebeği gösteriyorlar bana şok oldum diyor o kadar kısa sürdüğünü bilseydim o kadar korkmazdım diyor :)RYSA Allah yardimcin olsun valla icim daraldi .
Evet evet sezeryan istiyorum hayirlisiyla .Insallah bizim de guzel dogum hikayelerimiz olur .Gormek degil de ortam beni gerer .Mesela kan verirken bayilan bi tipim gerisini sen düşün .Ama güçlü olmak zorundayım. Artik anneyim .Aman neyse boş ver beni ben hallederim eşimi tembihlerim kimseye vermez :) sen illa sezeryan düşünüyordun dmi normalden korkuyordun dmi gerçi ameliyattan da korkuyorsun ama ameliyat zamanı arkadaşlar çok anlatır önünde kalkan perde gibi bir şey oluyor sen doktorların ne yaptığını görmüyorsun zaten hiç bir şey konuşmuyorlarmış doktor hemşirelerle pense cımbız falan gibi şeyler soylemiyormuşlar arkadaş diyor ki ben daha ne zaman başliycaklar acaba diye düşünürken bir baktım üstten bebeği gösteriyorlar bana şok oldum diyor o kadar kısa sürdüğünü bilseydim o kadar korkmazdım diyor :)
Bir de benden çekiniyorlar bunları yapıyorlar daha çekinmeseler neler yapacaklar kim bilirAyy okurken bile sinir oldum ben ya nedir bu minnacık bebeğin ağzına parmak sokup el gezdirmeleri hiç gelemem öyle şeylere sinir olurum o eli de kırarım
Canım bu sayfanın sitesine göz attım da birşey beğendim. Güvenilir midir sence sipariş etsem mi?
İnşallah canım sen güçlü bir annesin ben biliyorum doğumun da üstesinden geleceksin inşallahEvet evet sezeryan istiyorum hayirlisiyla .Insallah bizim de guzel dogum hikayelerimiz olur .Gormek degil de ortam beni gerer .Mesela kan verirken bayilan bi tipim gerisini sen düşün .Ama güçlü olmak zorundayım. Artik anneyim .
Canim kullanici yorumlarını incele paylasmislardir .Ben takip ediyorum ama dediğim gibi ordan degil hic bi yerden hamile giyim almadim henuz.Canım bu sayfanın sitesine göz attım da birşey beğendim. Güvenilir midir sence sipariş etsem mi?
Moda labio cnm, melek model ve bunun arasinda kaldim, bu agir basti lastikli olusu sebebiyle tercih ettim dogum sonrasida giyilebilir olusu hosuma gitti, ins hepimizin gonlune gore olsun herseyHangi sayfaydi bilmiyorum ama ayni elbiseye bir cok olumlu yorum yapmislar.insallah sen de memnun kalirsin .
Normal dogum düşünüyorsan oncesi egzersizlerle kendini hazırla canim .Hantal bir sekilde girme doğuma .Bu tamamen şans kimisinin açılması hizli olur kimisininki yavas .Gözünde buyutmezsen saglam bir psikoloji ve iradeyle girersen yapabilirsin .Ben manevi olarak hazirliga da cok inaniyorum .Arkadasimin 3 cm den fazla açılmadı dr sabahi bekleyeceksin cekeceksin sanciyi dedi 1 saat sonra doguma hazirdi .Allah kolaylastiriyor.Ben hem sezeryandan hem normal doğumdan korkuyorum kızlar aslında normal doğum istiyorum ama acısına katlanabilir miyim hiç bilmiorum
benim 10.gün iğne nin etkisi geçmiş oluyordu yine 14. Gün kan testi kesin sonuç verir rabbim aratmadan versin inşallah
canım cevapbın için çok teşekkürle
anladım canım o zaman aksatmamak lazım iğne olacaksa
Olur insallah canim zaten dogumdan sora insana bir enerji gelio ki anlatamam rahat ol bende son aylarimda ruyalarimda bile goruodum nasil doguracam die ama Hersey cok guzel gelisioMaşallah canim ne güzel yaa. Keşke bende öyle olabilsem. Şimdiden başladı doğum korkularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?