2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek anneleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? kucukken yaptirmayi dusunuyorum ama hemen doğunca mi yoksa 40 i çıkınca falan mı yaptırmak hangisi daha rahat olur acaba hem bebiş için hem bizim için.
Eğer acil yapılması gereken bir durum yoksa ben 2 aylıkken falan yapılmasından yanayım , hemen doğunca bana mantıklı gelmiyor zaten yavrucak daha dünyaya gözünü yeni açmış anında canı yansın istemem, hem biraz anneye alışsın ki canı yandığında anne kucağında rahatlasın

Evet bende bi 5 aylik filan olunca dusunuorum ilk oglumda yaptirmadim suanda yaptrsam bayiltip yapiolar onuda ben istemiorum biraz daha anlasin istiorum

Şeker yüklemesinden sonra şekeri çıkan arkadaşlar bir belirtiniz var mıydı acaba benimde cumartesi olcak yükleme yüksej çıkar diye korkuyorum çok kilo aldım bu ara çünkü

Moda labio cnm, melek model ve bunun arasinda kaldim, bu agir basti lastikli olusu sebebiyle tercih ettim dogum sonrasida giyilebilir olusu hosuma gitti, ins hepimizin gonlune gore olsun hersey
Aynı sayfadan bende sipariş vericem ürün gelince yorumunu paylaşırmsn?

Evet bende bi 5 aylik filan olunca dusunuorum ilk oglumda yaptirmadim suanda yaptrsam bayiltip yapiolar onuda ben istemiorum biraz daha anlasin istiorum
Canım pek bir bilgim yok ama 5 aylık geç olabilir ozamanlar kıpır kıpır olcak zaten hem yarasınında iyileşmesi gecikebilir belki. Ben oğlum olsaydı hemen düşünüyordum zaten belli zamanları var sanki onunda ilk yaptırmazsan sonra belli bir ayda yapılıyodu sanki oğlu olan bir arkadaşım anlatıyordu ama hatırlamıyorum pek.

Doğumdan konuşulmuş, sünnetten konuşulmuş...

doğumdan korkmayın iki normal doğum yaptım Rabbim nasip ederse bunu da normal düşünüyorum... elbette ağrı sancı oluyo ama canından can çıkartıyorsun kolay değil tabii ki

sünnete gelirsek ilk oğlumu 5 yaşında sünnet ettirdim ikinci 3 yaşında hala olmadı ne zaman olacak bende bilmiyorum :)

Kizlar elbisemin siparisini verdim ins istedigim gibi cikar..
Eki Görüntüle 2132609 Eki Görüntüle 2132610
Hayırlı olsun canım güle güle giyersin inşallah:)
Ben de sarı renginin melek kanadı modelini sipariş vermek istiyorum ama nasıl durur emin olamıyorum geldikten sonra foto paylaşır mısın sana zahmet
Önümde kızımın doğum günü var hem o zaman giyerim dedim hem de çekim yaparız belki :)
Bir de benden çekiniyorlar bunları yapıyorlar daha çekinmeseler neler yapacaklar kim bilir
Allah yardımcın olsun cnm

Saol cnm paylasicam gelince, melek modelini iyice arastirdiktan sonra almak istemedim, cunku yorumlarda omuz kismi ayarlanmiyor kayiyor vs diye okudum birde fermuarli melek modeli, tam gogus kisminda pilesi var pot duruyor amator resimlerde gordum tercih etmedim, buyuk goguslu bayanlarda pek hos durmamis sende iyice bak gonderenlerin resimlerinde var story de

Kızlar ben şimdi göğüs ucu koruyucu alacağım ama sizce göğüs pedi mi alayım, avent göğüs ucu koruyucu mu alayım yoksa silverette gümüş kapakları alsam hiçbirine gerek kalmaz mı? Yine bir kararsızlık yaşıyorum. Silverette çok iyiymiş göğüs ucunda emzirme yarasıda yapmıyormuş akan sütte ziyan olmuyormuş ama sizin bir bilginiz var mı bu konuda?

Benimde iki gündür çok hareketliler canım, dışarıdan bile görülecek kadar yani bence her şey yolundadır.

benimde öyle canım... hem göbeğimin üstüne hemde aşağıya vuruyo ve bazen canımı acıtıyor ama iyi bişi tabii ki hareketli olsunlar...

Doğumdan konuşulmuş
Ben de sezeryan istemiyorum acikcasi
Okuduğum bölümle ilgili olarak doğum çeşitlerini incelerken zararinin çok olduğunu gördüm.
Ama doktor mecbur derse o zaman yapacak bişey yok..
Normal doğumdan da korkuyorum.
Onun için ekstra bir egzersiz yapmıyorum ama telefonumda adım sayıcı var. Günlük rutin olarak en az 2 km yürüyormuşum.
Dün 5 km yürümüşüm mesela

Doktor zaten şuan için yürüyüşten baska bir egzersiz önermedi..

Umarım hepimizin doğumu çok güzel olur..
Sağ salim bebeciklerimizi kucağımiza alırız.
Benim oğlan hareket etmiyor iki gündür.
Yorgunum diye mi bilmiyorum.

Sünnet konusu için de şunu diyebilirim. Çocuk ya yenidoğan döneminde yapilmali ya da 3-6 yas arasi es geçilerek yapilmali .
Çünkü erkek bebeklerde bu dönemde freuda göre bir kompleks var. Annesine aşık olarak görülen ve bu yolla babayi taklit eden çocuk
Eğer sünnet edilirse babası tarafından iğdiş edildiğini düşünerek gizli bir travma yaşayabilir. Psikolojik boyutu böyle yani arkadaşlae ..
Bende yeni doğan dönemindeyken yaptırmayı düşünüyorum.

Sizde de aşırı duygusallık var mı annem uzakta mesela cevremde anne kız ilişkisi olarak en yakın kv ile gorumceyi görüyorum hamile halimle özeniyorum
Esimle paylaştım
O da yeni mi buna ihtiyaç duydun dedi bende evet dedim çünkü ilk hamileliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…