2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Takip ettiğim bir blogger gümüş kapakları önermiş çok iyi gelmiş hatta bir gün birine takmış arada baya fark vardı yazmış ama altında yorumları okudum hiç işine yaramayanda var o kadar para verdikten sonra işe yaramazsa üzülür insan ucuz bir şey değil çünkü. Birde philips avent göğüs kalkanı iyiymiş bu ikisini duydum canım ben pedi pek önermiyorlar

Ayse oner philips aventi oneriyor ama yinede emin olamiyor insan, ben oglumda hic birsey kullanmadim koruyucu merhem disinda ama bu sefer bende almak istiyorum avent daha sicak geliyor biberon vs hep onu kullandigim icin memnundum yani

Evet canım benim kuzenim dedi geç iyileşiyor ve o kesik yerim hala uyuşuk gibi damişti. Genital kasik öyle olmuyo iyileşiyor ve hiç bir izi kalmıyor eskisi gibi oluyo inşş normal doğruruz bizde 1 saate sancı bebek çıkmış olsun :))))

Günaydın herkese,
Düden beri kizim hasta hastanedeyız, cok ağladı cok korktu, bende cok korktum, ateş, ishal kusma, hepsı bi arada ama bu gün iyi cok şükür, umarım bu gün taburcu oluruz.

Canım benim oğlumda hareketli hemde aşırı. Doktor ultrason fotosu çekemiyor tam çekerken bir kayıyo bulanık çıkıyor. Dr um en son bana hazırlıklı ol yandın sen hareket ne kelime içerde koşuyo koşuyo dedi :) bende ddm kimse benden normal bi çocuk beklemiyor zaten dedim benimde iç organlarıma vuruyor bazen hatta şiddetli vurunca nerdeyse idrarımı zor tutuyorum. Dr bana normal daha neler yapacak dedi dur sen dedi

günaydın kızlarr umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremedim yoğunluktan
herşey yolunda çok şükür sadece şekerim yüksek çıktı diyetle kontrol altına almaya çalışılıyorum
bir yandan alışverişlere devam . alışveriş bu işin en zevkli kısmıymış :) inşallah aldıklarımızı kullanmayı nasip eder Rabbim

Öyle olduğunda uzaniyorsan eğer pozisyon değiştir sagdaysan sola dön soldaysan sağa gibi geçmezse biraz gezin sonra tekrar uzan :) maşallah bebişe artık büyüyorlar bundan sonra en ufak hareketlerini bile hissedeceğiz yerleri daralmaya başladı artık hele o hickiriklar yok mu onlar çok komik oluyor ben ilk bebegimde çok gülüyordum :) ha bir de gürültülü ses duyduklarında hafif tırsıp bir kenara toplanacaklar bazen sıkılınca da öyle kendilerine oyun yapıp bir tarafta toplanacaklar karnının bir tarafı düz diğer tarafı dağ gibi olacak :) Allah nasip ederse ömrümüz var da görürsek çok güzel ve eğlenceli günler bizleri bekliyor inşallah

Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesef

Günaydın herkese,
Düden beri kizim hasta hastanedeyız, cok ağladı cok korktu, bende cok korktum, ateş, ishal kusma, hepsı bi arada ama bu gün iyi cok şükür, umarım bu gün taburcu oluruz.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah , korkma canım çocuklar hastalana hastalana vücutları o hastalıklara karşı direnç kazanıyor hiç hastalanmayan çocuk var mı dua et çocuklar çok güçlü çabucak toparlar korkma sakın

Evet canm sekerli bisiy icirdiler acken. 1 saat sonra ilk kan tahlili .1 saat sonra 2. kan tahlili yapildi toplamda 2 kez yapildi bana. Ama 3 kereligide varmis. Bugun kadin dogum doktorumla gdcm diyetisyen ve dahiliyeye. Bakalm nasl bi yol izlenicek ins hersey guzel olur

O 200 dediğin maksimum 185 olmalıydı öyle aşırı da fark yok aslında benim tanıdıklarım var 360 falan çıkmış bence sadece diyet uygulayıp bakacaklar gidişat nasıl diye inşallah her şey güzel olacak canım hiç sorun etme kendine , çıkınca yazarsın buraya neler olduğunu

Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesef
göğüs kalkanı aynı işi görür mü sence, avent göğüs kalkanı inceliyorum bir göğüsle emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş.

ayyy ne guzel anlatmissin cnm heycanla bekliyorum o gunleri :)

ay ayiptr solemesi bende idrar kacirma basladi sanirim gulerken tutamiorum cok utanc vericiii :) hele o sirada bebis hareket halindeyse wc zor kosuyorum :)))

Benimde iki gündür çok hareketliler canım, dışarıdan bile görülecek kadar yani bence her şey yolundadır.

Günaydın herkese,
Çok geçmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah bu ara salgın var sanırım bizim öğrenciler de hep hasta Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…