- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.381
Takip ettiğim bir blogger gümüş kapakları önermiş çok iyi gelmiş hatta bir gün birine takmış arada baya fark vardı yazmış ama altında yorumları okudum hiç işine yaramayanda var o kadar para verdikten sonra işe yaramazsa üzülür insan ucuz bir şey değil çünkü. Birde philips avent göğüs kalkanı iyiymiş bu ikisini duydum canım ben pedi pek önermiyorlarKızlar ben şimdi göğüs ucu koruyucu alacağım ama sizce göğüs pedi mi alayım, avent göğüs ucu koruyucu mu alayım yoksa silverette gümüş kapakları alsam hiçbirine gerek kalmaz mı? Yine bir kararsızlık yaşıyorum. Silverette çok iyiymiş göğüs ucunda emzirme yarasıda yapmıyormuş akan sütte ziyan olmuyormuş ama sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
Ayse oner philips aventi oneriyor ama yinede emin olamiyor insan, ben oglumda hic birsey kullanmadim koruyucu merhem disinda ama bu sefer bende almak istiyorum avent daha sicak geliyor biberon vs hep onu kullandigim icin memnundum yaniKızlar ben şimdi göğüs ucu koruyucu alacağım ama sizce göğüs pedi mi alayım, avent göğüs ucu koruyucu mu alayım yoksa silverette gümüş kapakları alsam hiçbirine gerek kalmaz mı? Yine bir kararsızlık yaşıyorum. Silverette çok iyiymiş göğüs ucunda emzirme yarasıda yapmıyormuş akan sütte ziyan olmuyormuş ama sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
Evet canım benim kuzenim dedi geç iyileşiyor ve o kesik yerim hala uyuşuk gibi damişti. Genital kasik öyle olmuyo iyileşiyor ve hiç bir izi kalmıyor eskisi gibi oluyo inşş normal doğruruz bizde 1 saate sancı bebek çıkmış olsun :))))ağrılar regl agrısı gibiymiş açılma olduktan sonrada bi kaç ıkınmada çıkıyormuş zaten kasılmalar yardımcı oluyor kısa süreli acı olucak:) sezenyanın acısı dikişler vs uzun sürüyormuş sanırım birde üstünden zaman geçsede hafif ağrı gelip gidiyormuş kesik kısma
Canım benim oğlumda hareketli hemde aşırı. Doktor ultrason fotosu çekemiyor tam çekerken bir kayıyo bulanık çıkıyor. Dr um en son bana hazırlıklı ol yandın sen hareket ne kelime içerde koşuyo koşuyo dedi :) bende ddm kimse benden normal bi çocuk beklemiyor zaten dedim benimde iç organlarıma vuruyor bazen hatta şiddetli vurunca nerdeyse idrarımı zor tutuyorum. Dr bana normal daha neler yapacak dedi dur sen dedigubagdin kizlar bugun sabaha karsi benim pasa costu icerde resmen dalak bibrek ne varsa boks torbasi yapiyor gibiydi suandada yiorum tekmeleri masallah. bu aralar cok hareketli ah biz anneler hareket etmese dert etse dert esim biseymi var rahatszmi surekli vuruo bu cocuk dio benide korktuttu nornalmi acaba ya :)
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyileşsin inşGünaydın herkese,
Düden beri kizim hasta hastanedeyız, cok ağladı cok korktu, bende cok korktum, ateş, ishal kusma, hepsı bi arada ama bu gün iyi cok şükür, umarım bu gün taburcu oluruz.
Öyle olduğunda uzaniyorsan eğer pozisyon değiştir sagdaysan sola dön soldaysan sağa gibi geçmezse biraz gezin sonra tekrar uzan :) maşallah bebişe artık büyüyorlar bundan sonra en ufak hareketlerini bile hissedeceğiz yerleri daralmaya başladı artık hele o hickiriklar yok mu onlar çok komik oluyor ben ilk bebegimde çok gülüyordum :) ha bir de gürültülü ses duyduklarında hafif tırsıp bir kenara toplanacaklar bazen sıkılınca da öyle kendilerine oyun yapıp bir tarafta toplanacaklar karnının bir tarafı düz diğer tarafı dağ gibi olacak :) Allah nasip ederse ömrümüz var da görürsek çok güzel ve eğlenceli günler bizleri bekliyor inşallahgubagdin kizlar bugun sabaha karsi benim pasa costu icerde resmen dalak bibrek ne varsa boks torbasi yapiyor gibiydi suandada yiorum tekmeleri masallah. bu aralar cok hareketli ah biz anneler hareket etmese dert etse dert esim biseymi var rahatszmi surekli vuruo bu cocuk dio benide korktuttu nornalmi acaba ya :)
Günaydın herkese,
Düden beri kizim hasta hastanedeyız, cok ağladı cok korktu, bende cok korktum, ateş, ishal kusma, hepsı bi arada ama bu gün iyi cok şükür, umarım bu gün taburcu oluruz.
Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesefTakip ettiğim bir blogger gümüş kapakları önermiş çok iyi gelmiş hatta bir gün birine takmış arada baya fark vardı yazmış ama altında yorumları okudum hiç işine yaramayanda var o kadar para verdikten sonra işe yaramazsa üzülür insan ucuz bir şey değil çünkü. Birde philips avent göğüs kalkanı iyiymiş bu ikisini duydum canım ben pedi pek önermiyorlar
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah , korkma canım çocuklar hastalana hastalana vücutları o hastalıklara karşı direnç kazanıyor hiç hastalanmayan çocuk var mı dua et çocuklar çok güçlü çabucak toparlar korkma sakınGünaydın herkese,
Bu açlık şekeri mi ? Hani açken ölçülen şeker yuklemesinden 1saat sonra ölçülen ve ikinci 1saat sonra ölçülen olmak üzere toplamda 3 defa kan alınıyor ya onları da yazar misin canım , bebeğe zararı derken eğer müdahale edilmezse zararı olur yani diyet ve ya insülin hangisi gerekliyse o yapılmalı onları uyguladığımız sürece bir zararı olmaz ama uygulamazsak eğer bebek çok iri olur normal doğum yasaklanır normal doğumda bebeğin omzu takılır da çıkması zorlanır falan gibi Allah korusun , sonra bebeğin suyu fazla olur , annede karşısı alınamaz idrar yolu enfeksiyonları oluşur, doğum sonrası bebekte sarılık olursa diğer sarilikli bebekler 1 günde iyileşirken seninki biraz daha uzun süre bilir Allah korusun , yani bu gibi tehlikeleri var canım yani doktor ne derse harfiyen uygula o zaman hiç bir sorun olmaz inşallah
O 200 dediğin maksimum 185 olmalıydı öyle aşırı da fark yok aslında benim tanıdıklarım var 360 falan çıkmış bence sadece diyet uygulayıp bakacaklar gidişat nasıl diye inşallah her şey güzel olacak canım hiç sorun etme kendine , çıkınca yazarsın buraya neler olduğunuEvet canm sekerli bisiy icirdiler acken. 1 saat sonra ilk kan tahlili .1 saat sonra 2. kan tahlili yapildi toplamda 2 kez yapildi bana. Ama 3 kereligide varmis. Bugun kadin dogum doktorumla gdcm diyetisyen ve dahiliyeye. Bakalm nasl bi yol izlenicek ins hersey guzel olur
göğüs kalkanı aynı işi görür mü sence, avent göğüs kalkanı inceliyorum bir göğüsle emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş.Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesef
ayyy ne guzel anlatmissin cnm heycanla bekliyorum o gunleri :)Öyle olduğunda uzaniyorsan eğer pozisyon değiştir sagdaysan sola dön soldaysan sağa gibi geçmezse biraz gezin sonra tekrar uzan :) maşallah bebişe artık büyüyorlar bundan sonra en ufak hareketlerini bile hissedeceğiz yerleri daralmaya başladı artık hele o hickiriklar yok mu onlar çok komik oluyor ben ilk bebegimde çok gülüyordum :) ha bir de gürültülü ses duyduklarında hafif tırsıp bir kenara toplanacaklar bazen sıkılınca da öyle kendilerine oyun yapıp bir tarafta toplanacaklar karnının bir tarafı düz diğer tarafı dağ gibi olacak :) Allah nasip ederse ömrümüz var da görürsek çok güzel ve eğlenceli günler bizleri bekliyor inşallah
ay ayiptr solemesi bende idrar kacirma basladi sanirim gulerken tutamiorum cok utanc vericiii :) hele o sirada bebis hareket halindeyse wc zor kosuyorum :)))Canım benim oğlumda hareketli hemde aşırı. Doktor ultrason fotosu çekemiyor tam çekerken bir kayıyo bulanık çıkıyor. Dr um en son bana hazırlıklı ol yandın sen hareket ne kelime içerde koşuyo koşuyo dedi :) bende ddm kimse benden normal bi çocuk beklemiyor zaten dedim benimde iç organlarıma vuruyor bazen hatta şiddetli vurunca nerdeyse idrarımı zor tutuyorum. Dr bana normal daha neler yapacak dedi dur sen dedi
Benimde iki gündür çok hareketliler canım, dışarıdan bile görülecek kadar yani bence her şey yolundadır.
benimde öyle canım... hem göbeğimin üstüne hemde aşağıya vuruyo ve bazen canımı acıtıyor ama iyi bişi tabii ki hareketli olsunlar...[/QUOTE
aman iyi ye isaret olsunda ben simdiden o guzel tekmeleri bol bol yemeye raziyim :)
Çok geçmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah bu ara salgın var sanırım bizim öğrenciler de hep hasta Rabbim korusun hepsiniGünaydın herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?