2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa o toplanmalari cok komik :) yamuk yumuk oluo karnin :)

göğüs kalkanı aynı işi görür mü sence, avent göğüs kalkanı inceliyorum bir göğüsle emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş.
Hiç kullanmadım canım ama süt toplama niyetiyle kullanıla bilir tabi ben de araştırıyorum bakalım doğuma kadar kesin karar veririz inşallah

Aaa öyle mi cnm hiç o açıdan bakmadım o zaman diğer modelden getiriyim ben de benim baktığım kanatsız melek modeli öyle yazmış yani hatta dur foto atıyım eğer bahsettiğinse bunu seçenekten sileyim çünkü doğuma kadar göğüsler de buyur

40 canim . Ust kismi duğmeli al sen yine de emzirirken sorun yasarsin diğerlerinde.

manikserce buna cokkk benzer bir seti belki de aynıdır 7 bin TL civarında görmüştüm. Kapakları falan MDF idi. Bana çok gelmese fiyatı alırdım çok hoş cunku

Ben de bi kac haftalikken yaptirmayi dusunuyorum. 40 mevludu ve sunnet mevludu bir arada olur. Daha donmeye yerde kipirdanmaya baslamadan hallolsun gibi geliyo

Evet cnm bu ama iste kimisinde cok guzel duruyor kimisinde bu resimdeki gibi baksana potluk hosuma gitmedi utuden mi kaynakli onuda anlamadim istersen saticiya bir sor
Evet cnm bayağı potluk olmuş
Ütü den olabilir fotodaki kadın zayıf sanırım dolduramamis olabilir
Sen yorumlara falan nerden bakıyorsun

Evet cnm bayağı potluk olmuş
Ütü den olabilir fotodaki kadın zayıf sanırım dolduramamis olabilir
Sen yorumlara falan nerden bakıyorsun
Evet zayiflarda boyle, goguslu olanlardada komple acilmis on kismi boyle, alisveris sitesi varya n 11 ordan baktm cnm yorumlara geneli olumlu olunca almaya karar verdim

Canım ben hem şişelerimi hem de pleksilerimi çınarçık kolonyalarından aldım. Fiyat olarak baya uygun

Ben nikahim icin kolonya sise tul fln alip yapmistim. O kadar sarip sarmalamislardi ki zor kesmistik 1 tane bile kirik yoktu. Saticilar dikkat ediyo boyle seylere.

Canım bence çokzgüzel duruyo unisex bi takım gibi zaten bu sene gri modası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…