2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesef

bende baktım ama işe yaramaz
manikserce buna cokkk benzer bir seti belki de aynıdır 7 bin TL civarında görmüştüm. Kapakları falan MDF idi. Bana çok gelmese fiyatı alırdım çok hoş cunku

Canım birkaç yerde bu seti için 4bin civarı fiyatlar var istanbul silivride bir mağazada aynı marka aynı model 2890 tl olarak buldum yani beyaz takımlarla aynı fiyat bahsettiğin rakamlar olsa bende alamazdım :)

Cok sağolun hepiniz iyi dilekkeriniz için.

Fenaymışlar hakikaten. Ben de sinir olurum böyle tiplere.

bebek odasında

Kızlar merhaba
Benim dogumum eylülde olucak ama Dr seçemiyorum. 2 hastane arasında kaldım.
●Medikalpark (gaziosmanpaşa)
●Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hast.)
Bu hastanelerde doğumunu yapan yada takibini yaptıran var mı ?
Var ise hangi Dr 'a gidiyorsunuz?

Yaa kimisi öyle diyor canım kimisi katlanılmaz acı diye tarif ediyor, en iyisi kötüyü düşünmemek hayırlısıyla az acıyla doğururuz inşallah :)
Ben böbrek taşı düşürmüştüm ve sancılıydı tabiki. Durumu tarif ederken bir arkadaşım (hem doğum hem taş sancısını biliyor) doğum sancısının daha hafif olduğunu söylemişti. Umutluyum

Erkek anneleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? kucukken yaptirmayi dusunuyorum ama hemen doğunca mi yoksa 40 i çıkınca falan mı yaptırmak hangisi daha rahat olur acaba hem bebiş için hem bizim için.
ben 23 günlükiken yaptırdım cok rahat ettim benim küçük doğdu o yüzden bekledik kilo almasını aneztesi bile yapmadılar uyuşturup uyuşma gecince bolbol emzir dediler emerken acıyı hissetmezmiş bebekler 4 günde gecti

Evet bende bi 5 aylik filan olunca dusunuorum ilk oglumda yaptirmadim suanda yaptrsam bayiltip yapiolar onuda ben istemiorum biraz daha anlasin istiorum
ilk 3 aya kadar yaptırmak mantıklı 3 aydan sonra boşuna anestezi alıyor hiç acı hisetmiyor ki pansuman işide cok kolay göbek bağından daha önce toparlıyor

Keşke burda da öyle dükkanlar olsa benim takımım da fena değil ama seninki gibi daha gösterişli bişey almak isterdim tabiki. Ankara, İstanbul ve bursadakiler çok şanslı

benim oğlum haziran cocuğuydu en iyisi ped diğerleri plastik gibi hava sıcak o kadar kötü koku ve ter yaptı ki daha olmayab gögüs ucu yaram onlar yüzünden oldu ziyan olacak kadar süt akmıyor sadece süt verirken sırasını karıştırma o yeter ben cözümü cengelli iğe ile bulmuştum her dak süt vermekten karışıyor hangisini verdiysem cengelli iğneyi diğerine geciriyordum sıra onda gibisinden :)

Öyle olursa süper olur canım valla
benim kayınvalidem akbaba gibi zaten cok duran olursa oda havasız kalıyor sizi lobiye alayım dedi bebeğe bakmak isteyene cok nefesinizi vermeyin yeni doğdu dedi kendi bile almadı valla kucağına :)

çok geçmiş olsun arkadaşım
cok gecmiş olsun inş bir an önce toparlar
Hepinize teşekür ederim bu gün 18:00 taburcu olucaz, cok şükür testleri falan temiz cikdi biraz viruüs cikti sadıce oda önemli değilmiş pek. Grip yüzündenmiş.

Kizlar merhaba. Dun seker yuklemesi yapildi. Bugun sonuclari aldm doktor cok yuksek . Yarin hemen dahiliye ve diyetisyenle gorusucez dedi. Seker hastasi degildim. Sizce ne olur bilen var mi

Canım kaç çıktı glikozdan sonra? Benim de 162 çıktı.yüksek dedi doktor diyet verdi. Ama bana 1saatlik uygulama yapıldı. Bi de 3saatlik olan varmış. Baya yüksek olunca onu da yaptırıyormuş sanırım doktor.

Hepinize teşekür ederim bu gün 18:00 taburcu olucaz, cok şükür testleri falan temiz cikdi biraz viruüs cikti sadıce oda önemli değilmiş pek. Grip yüzündenmiş.
Gecmis olsun cnm konuyu kacirdm hep bakamiorm, biran once iyilessin ins evladin, Allahim cocuklariyla sinamasin kimseyi...

Cook güzel gule gule kullan arkadsim.bende baktım ama melek kolmu bumu karar vermedim.siparisin gelince bize modellik yap bari neden ölçüleri faln nasıl solersen sevinirm
Tesekkur ederim cnm aticam ins resim, melek kolda cok guzel bir model, mali falan umarim iyidir bakalim bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…