2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İste cnm melek kolu tercih etmeme nedenlerimden biri bu fermuarliymis. Benim aldigim model gogus kismindan lastikli yani buzgulu 40 beden aldim ben normalde 38 im ztn zayifim 3 kilo anca aldm, n 11 de urun aciklamada lutfen hamile kalmadan onceki bedeninizi alin diyor, ona gore dikilior sanirim ama benm basenler genisledi hafif, buyuzdn melek kola birkac sebepten oturu cesaret edemedim, degisim varmis herturlu beden konusunda yardim ediliormus saticida bence yardmci olur kilo ve boyu solersen

Canım sen kargoyla mi aldın? Bir de kolonyayi nasıl vereceksin misafirlere neyin içine koyacaksin
Ben şişeler ve oda parfümünü gidip aldım pleksiyi de orada sipariş verdim bugün yarın gelir sanırım. Ben süsleyip masaya dizeceğim bir de lokum külahı düşünüyorum. Belki Eminönü’ne tekrar gidersem karton poşetlerden alır onlarla veririm veya poşet çok da elzem değil çantalarına da koyabilirler masrafıma bağlı artık :) sen nasıl düşündün?

Ben Özel Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum. Aylin Güneş. Genel olarak memnunum ama doğum nasıl olur bilmem. Aylin Hanım mesai dışında doğuma gelmem dedi. İkinci doğumum olduğu için rahatım ama ilk doğumum olsa tercih eder miydim bilemiyorum.

karton poşetlerden alıcam galiba asetat kutusu içine de koysam yine de bir poşetin içine koymak gerekiyor o yüzden asetat kutusundan vazgeçtm. belki yanına badem şekeri eklerim minik poşette.

50 cc lik şişe mi aldınız ürünler geldiğinde paylaşırsanız bizede fikir olur :)

Kızlar dün arkadaşım doğum yaptı normal dogum olacaktı ama olmadı, açılması olmamış ve sezeryan oldu kiz hala hastanede çok kötü bişey diyor sezeryan çok ağrısı varmış. Sezeryan bu kadar kötümü ya benimde sezeryan olcak.

Benim sezeryan olucak tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Aylin Hanım nasıl konuşkan bi Dr mu ? Put gibi duran yada hastasını hiç konuşturmadan kendi bildiğini okuyan bi Dr istemiyorum.Benim ilk gebeliğim siz ikinci olduğu için tercih ediyorum demişsiniz ilk olsa neden tercih etmezdiniz ?Ya da medikalpark daha iyi bi tercihmi sizce hastane olarak

Canım herkesin ağrı eşiği,yaşadığı şeyler, doktoru, vücut dayanıklılığı vb farklı. Kimseye aldırış etme. Benim çok ağrıdı diyen arkadaşlarım da var 3. Gün normal hayatına dönenler de. Sonuçta geçiyor. Bebeğimizi görünce herşey daha katlanılır gelecek bize eminim.

benim kayınvalidem akbaba gibi zaten cok duran olursa oda havasız kalıyor sizi lobiye alayım dedi bebeğe bakmak isteyene cok nefesinizi vermeyin yeni doğdu dedi kendi bile almadı valla kucağına :)
Aynından ben de istiyorum :) benimki grip olurken bile çocuğu öpüyordu aynı tabaktan daha 1 yaşı olmamış çocuğa yemek yedirmeye çalışıyordu aynı kaşıkla bir kendine bir çocuğa ben kızıp söylenmesem neler yapar çocuğa gripsin anne diyorum ağzından kaşığı çıkarıp çocuğa verme hatta grip olmasan bile öyle bir şey yapma çocuğun kendi kaşığı var onu kullan diyorum alınıyor benim ağzım pis mi diyor :) yani nasıl desem kötü insan değil ama değişik huyları var hiç bir şeyden igrenmiyorlar ben de tam tersi her şeyden her kesten iğrenirim

Esimin bir akrabasi gop medicalparkta dogum yapti gecen ay. Rahat guzel bir normal dogum olmus cok cabuk toplamis. Ama dr kim bilmiyorum pek muhabbetim yok.

Canım arkadaşım lütfen kimsenin ne normal ne sezeryan doğumundan etkilenmeyin tamamen bünye meselesi herkeste farklı oluyor nasıl ki her insan gribi farklı şekilde geçiriyor nasıl ki her insanın baş ağrısı farklı olur bu doğum da öyle bir şey zor geçen sezeryan da var zor geçen normal doğum da var kişiden kişiye değişiyor lütfen kimseye izin verme sana doğumunu anlatmasına yaşayacağın her şey sana özel olcak yeter ki bebeğin sağ salim doğsun anne öyle ya da böyle acı çekecek biraz o olmazsa olmaz zaten

Anladım canım. Ben de kendi sitesinden bakmıştım. Modalabio sanırım. Baya tercih ediliyor bu modeller. Sen dış çekimi ne zaman yaptırıyorsun peki?

Kızlar lohusa şerbeti konusunda ne düşünüyorsunuz ??

Neye koyucaz nasıl yapıcaz bilen var mı? Küçük kadehler oluyormuş ama plastik. Tek kullanımlık. Kaç tane almak gerekir ki ondan da? Gelen olurda yetmezse saçma olacak o zaman da.

Evet cnm orası öyle ama ne bilim öyle bir anlattı ki valla tırsmadım değil yani.

Haklısın cnm aslında dinlemiyordum hiç doğum hikayelerini fln ama bi baktım anlatmaya başladı ağzım açık dinledim. Ben de dedimki çocuğunu saglikli aldin ya kucağına önemli olan o yeterki iyi olsun ağrılar olcak tabiki dedim. Hala bana diyor ki hazırlıklı ol.

ben iki sezeryan oldum epidural olarak ama şöyle birsey var benim çok ağrım olmuyor ama çevremde ağır geçirenler oldu kişiden kişiye değişiyor bence ama belden iğne oldum bebegimi gördüm çok güzeldi sonrasida zor olmadı yaptığım yerden kalkarken zorlaniyordum ama öyle ağrım çok olmadı

Kızlar maalesef grip oldum , gribin bebeğe zarar vermemesi için neler yapabilirim her türlü öneriye açığım , acaba sağlık ocağına gidip serum taktırsam mi vücut direncimi güçlendirsem bebeğim zarar görmez diye düşünüyorum malum gribi en güzel vücut direncini artırmakla bağışıklığı güçlendirmekle yene biliriz , aranızda grip olanlar oldu mu doktora gittiniz mi doktor ne dedi ilaç falan yazdı mi ? Bu arada grip daha aşağıya inmedi şimdilik sadece burnumda yanma hafif burun akıntısı ve baş ağrısı var ama hepsi hafif şimdilik , ilerlemesinin karşısını nasıl alırım

kahve yani kadehlerim var ben onunla ikram edicem musluklu sebil yoksa güzel bir surahiyle sunulabilir

50 cc lik şişe mi aldınız ürünler geldiğinde paylaşırsanız bizede fikir olur :)
bende bi örnek var renkli kolonya kullanıyorlar Görseli daha güzel olsun diye ben o konuda kararsizim mavi kolonyami yoksa sade kolonyami kullansam

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-30-18-11-04.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…