2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun kızınız inşallah...
Bn herseyi aldım şükür bitti diyebilirim..perde ve halı alıcam sadece...
Park yatak aldım kraft bebek arabası beneto...herkezin ihtiyacı farklıdır bana uygun olanlar bunlardı... ihtiyacınızı belirleyin bütcenize göre alın illa ki alınacak şeyler var erkeni geci yok bnce

Sağol Can'ım.Hepimiz Saglıkla alalım kucagımıza inşallah.Arabaya falan eşim gelince bakıcaZ artık.Tek başıma çok çıkamıyorum.Yoruluyorum.Karşılaştırıp hepsini ona göre alıcam inşallah bende.

arkadaşa da yazdığım gibi keşke sürseydim belki çatlamazdı demeyiz en azından canım :)

Cok saol cnm bilgilendirdigin icin bende aynen oyle dusundum bakalim esim gidince iyice baksin..

Evet cnm geldi sayfa 2962 den bakabilirsin..
Hayırlı olsun cnm çok yakışmış:)
Haha ben uyandığımda aynada kendime baktımda benim bebiş bir tarafa kumelenmis uyuyor
Uykucu babası gibi

Ben baya yürüyorum canım dün 8 km yürüdum ama baya yoruldum
Maşallah sana cnm ben o kadar yürüyemiyorum ağrılarım oluyor

gunaydin kizlar hastane bezinden konusulmus bana ilk dogumumda kimse dememisti heyecandan bizde unutmustuk ama hastanede bile satiliyo ben cok kullanmadim hatta sezeryan sonrasi ilk gun aksama kadar taktim sonra normal ped kullandim hic rahat edememistm dikisin uzeri bantli oluyo zaten tam hatrlamiyorm ama sanirim 5 yada 7 gun sonra banti aciuo doktr

sezaryendede kanamamiz oluyor mu ki. hadi normal dogum neyse . ay cok cahilim :))) dependmi o yarz bi kulotdan bahsetti arkadasm almis normal dogum yapcak bnde mi alsam kenaraa

sezaryendede kanamamiz oluyor mu ki. hadi normal dogum neyse . ay cok cahilim :))) dependmi o yarz bi kulotdan bahsetti arkadasm almis normal dogum yapcak bnde mi alsam kenaraa
Evet canım olmazmı tabiki oluyo 40 güne kadar azalarak devam etmişti 41 inci gün rahat bi duş almıştım.sezaryende genelde Doğum esnasında zaten temizleniyor bütün herşey ama kanamada devam ediyor tabiki.valla ben kullandım hasta bezi evet dikişlere geliyo bantlı ama yinede üzerine gelmesi rahatsız ediyor heleki Temmuz sıcağında terleriz falan allah kolaylık versin valla hepimize

krem vs sürmedin mi canım nasıl catladın kaşıntı falan oldumu

Duştan sonra bebe yağı sürüyodum bide arada yatmadan önce vazelin sürüyodum ama kiloluyum zaten vücudum esnek bu kadar erken çatlayacağımı düşünmemiştim. Sıcak olunca terleyince falan çok kaşınıyo normalde pek kaşıntı yok. Ama havalar ısınıyor tabi bundan sonra daha zor olacak benim için

olmazmi oluyor tabiki ama ben 3 gün hasta bezi kullanmistim sonra pede geçtim hastane iki adet verdi bende ilk dogumumda bilmiyordum sonra aldık

Gunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.

Mutlu haftalar kızlarr bir hafta daha büyüdükk çok şükürr
Mutlu haftalar evet buyuyoruz agirlasiyoruz 7 ayin icindeyiz artık azcik is yapsam sanki çok iş yapmis gibi yoruluyorum son trimester a girdik sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah

Allah sana yardım etsin böyle bir kaynana ile işin zormuş cidden, geçmiş olsun ne diyeyim. Okuyunca bir kez daha kaynanama dua ettim, şükrettim. Ben senin gibi sessiz de kalamam kavga edip kendi kendime eve dönerdim.

Ne diyeceğimi bilemedim nasıl da burnundan getirmiş ya neden hep böyleler...

canım çok kötü olmuş ben anlayamıyorum direk size 400 u verse iyiymis sizde ona göre harcardiniz biz gerilince hemen bebegimize yansıyor boşver sıkma canini

Allah sana yardım etsin böyle bir kaynana ile işin zormuş cidden, geçmiş olsun ne diyeyim. Okuyunca bir kez daha kaynanama dua ettim, şükrettim. Ben senin gibi sessiz de kalamam kavga edip kendi kendime eve dönerdim.
Normalde ben de sessiz kalmam ama yaşadığım şokla cok bisey demedim .Sadece kasada adam icinden eleme yapacaksaniz paketleri cikarayim dedi .Ben de abi iki canimla 2 saat ayakta ürün sectim tabii ki de hepsini alcaz dedim. Hayir millete gosterip hepsini ben aldim diyecek ya en cok ona yanarim .Ama sirasi gelecek nasilsa bu konu açılacak.

Eşinin yanında olması iyi olmuş en azından kendi annesinin ayıbını kendi görmüş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…