- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.021
Evet Allah hepimizi anlayisli kisilerle karsilastirsin insallahNe diyeceğimi bilemedim nasıl da burnundan getirmiş yaneden hep böyleler...
Aynen oyle .Cok şükür esim de calisiyor ben de Allah muhtaç etmesin .Demek ki zorda kalsak ortada kalcaz bunu bilmem kaçıncı kez anladim .Zaten karnim tas gibi oldu gece gec saatlere kadar bebegim hareket etmedi cok üzüldüm. Gece de sinirden uyuyamadim.canım çok kötü olmuş ben anlayamıyorum direk size 400 u verse iyiymis sizde ona göre harcardiniz biz gerilince hemen bebegimize yansıyor boşver sıkma canini
O oyle dusunmuyor ama kendini cok guzel acindirdi .Olsun 400 tl si varmis napalim diyor .Ee ayni gun nasil kendine alisveris yaptı. Bana kalsa hic firsat vermeyecektim onla alisverise çıkmayacaktım. Ama esim tutturdu hevesi var diyeEşinin yanında olması iyi olmuş en azından kendi annesinin ayıbını kendi görmüş oldu.
benim eşimin aileside hiç karismaz sormaz komşu doğuruyor gibi hediyelerini alır gelirler biz herseyi kendimiz yapariz ne mudahiller ne destekler böyle sessiz olmaları daha iyiymis sanırım Rabbim esimize güç kuvvet versin kimseden fayda yokEvet Allah hepimizi anlayisli kisilerle karsilastirsin insallah
Aynen oyle .Cok şükür esim de calisiyor ben de Allah muhtaç etmesin .Demek ki zorda kalsak ortada kalcaz bunu bilmem kaçıncı kez anladim .Zaten karnim tas gibi oldu gece gec saatlere kadar bebegim hareket etmedi cok üzüldüm. Gece de sinirden uyuyamadim.
yeminle sen anlatmissin ben sinriden kudurdum vurda nasil bir anlayis anlamiyorum vallahi keske almiyorum hicbirini geri iade deyip biraksaydin orda millete görbenlik yaocak su ise bak torununa ne almismis ya havleGunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Canım yae çok gıcık bi durum birez dengesiz sanırım kv. Bence size 2 bin vermeye acımış mutfağına harcamış pintilikten. 400 yeter demiştir. Bide eve götürüp hepsini ben aldm der kesin bu kv ler değişik yaaO oyle dusunmuyor ama kendini cok guzel acindirdi .Olsun 400 tl si varmis napalim diyor .Ee ayni gun nasil kendine alisveris yaptı. Bana kalsa hic firsat vermeyecektim onla alisverise çıkmayacaktım. Ama esim tutturdu hevesi var diye
Allahımmm kulaklarımdan ateş çıkıyor resmen bana kaynana kayınpeder demeyin küplere biniyorum canım akıl vermek gibi olmasın ama 13 senelik evliyim kesinlikle kimseye minnet etmeyin benden söylemesi ha habersiz kendi kendine bişi yaparsa ne ala ama ben alıcam ben yapıcam derse yaptırmayın yada ileride bunu demiştin diye hatırlatmayın bizimkilerde sünnet yapacaktı herşeyi ayarladım bir hafta kalmış ben ödemem salon parasını dedi kimseye öyle bi söz vermedim dedi çıktı işin için eşimde biz yapıcaz kimseye minnet etmicez dedi öle böle yaptık ödemeleri yaparken zorla eşimin eline 500 tl tutuşturdu harçlık verir gibi 8 aydır görüşmüyorum zaten uzaktayım telefonla dahi konuşmuyorum yaza gidicem mecburum ama nefretimi göstericem benim için değil torunun için söz verdin sen gerizakalı ama eşim demişti babama güvenme diye yani demem o ki kendi baban annen olsa bile kimseye minnet etmeyin ucuzunu uygununu yapın ama destek beklemeyin düğün sonrasında 2 binliralık çarşaf yorgan nevresim göndermiş havlu vs özdilekten geri gönderecektim eşimle kavga edecektik tmm kalsın dedim ama evime gelene kadar kullanmıcam göstericem onları kullanmıyorum dicem biz isteyince değilde kendileri isteyince yapıyorlar anlıyacağın. Sonradan üzülmek öfkelenmek istemiyorsan başından hiç birşeyleri istemem kabul etme anladığım kadarıyla seninkilerde benimkiler gibi sonra başına kakarlarGunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Canım hiç germe kendini boşver gün olur devran döner kimse senden değerli değil hayat senin hayatın yeni evliysen eğer sakın fazla samimi olma en ufak bişeyinde en kötü sen oluyorsun nitekim gelinsin 10 yıl yüzlerine güldüm son iki yıldır eşimsiz gidiyorum memlekete ablamda babamda geçiriyorum çoğunlukla zamanımı eşim gelene kadar o gelince direk oraya gidiyoruz 10 yıldır iyiydim 2 yıldır diğer gelinden farkım kalmadı benden kötüsü yok şimdi boşver mesafeni her zaman koru bak bebeğin olunca daha zorlanıcaksın çok özledik getir özledik size gelicez bize gelin bize gelin çocuğu sevme şekli bile batıcak gözüne çğnkü batırıyorlar yanı bizimkiler öyle yaptı hep bize benziyo bizim çocuğumuz sanki çocuk annesiz geldi dünyaya baştan mesafeli olanlar hiç sorun yaşamıyor taviz verme tabiki gideceksin görüşeceksin ama o mesafeyi sürekli farkettirNormalde ben de sessiz kalmam ama yaşadığım şokla cok bisey demedim .Sadece kasada adam icinden eleme yapacaksaniz paketleri cikarayim dedi .Ben de abi iki canimla 2 saat ayakta ürün sectim tabii ki de hepsini alcaz dedim. Hayir millete gosterip hepsini ben aldim diyecek ya en cok ona yanarim .Ama sirasi gelecek nasilsa bu konu açılacak.
of cok sinir bozucu olmuş gercekten neyse ki eşinin olması iyi olmuş olan olmuş miniğin güzel günlerde kullansın şişirme kendini boşu boşuna sağlık olsunGunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
genelde emzirme sütyenini son ay alın diolar bende bekliyorum 30 - 35 haftalık arası alıcam85 takıorum normalde 90 alsam yeter dedim kız 95 alın bence dedi ona uydum :)
Ben de oyle olsun istiyorum ama esim anlamiyor.benim eşimin aileside hiç karismaz sormaz komşu doğuruyor gibi hediyelerini alır gelirler biz herseyi kendimiz yapariz ne mudahiller ne destekler böyle sessiz olmaları daha iyiymis sanırım Rabbim esimize güç kuvvet versin kimseden fayda yok
Oyle olcak aynen Allah a havale ettim .yeminle sen anlatmissin ben sinriden kudurdum vurda nasil bir anlayis anlamiyorum vallahi keske almiyorum hicbirini geri iade deyip biraksaydin orda millete görbenlik yaocak su ise bak torununa ne almismis ya havle
Aynen canim zamani gelince konusu açılınca soyler lafimi gecerim.Günaydın kızlar.. hayırlı haftalar...
Afilim92 üzme kendini boşver... maalesef bazı kv böyle yapacak birşey yok elbet söylenecek çok söz var ama kendini germeye üzmeye bebişi de strese sokmaya gerek yok salla gitsin canım... gün gelir devran döner tek tek hesap sorarsın
Oyle demek icin tum paketleri evine indirdi zorla .Ben de alisveris sevinci filan birakmadiniz insanda dedim.Canım yae çok gıcık bi durum birez dengesiz sanırım kv. Bence size 2 bin vermeye acımış mutfağına harcamış pintilikten. 400 yeter demiştir. Bide eve götürüp hepsini ben aldm der kesin bu kv ler değişik yaa
2 bucuk yillik evliyim her zaman mesafeli olmaya calistim .Hatta sirf o yuzden ilk atamada ailemle ayni yerde olmalarina ragmen memlekete tayin istemedim .1 saat uzaga geldik 3 5 ay sonra hemen buraya tasindilar .Bebek dogunca surekli gelmek isteyecekler ama sınır koycam.Canım hiç germe kendini boşver gün olur devran döner kimse senden değerli değil hayat senin hayatın yeni evliysen eğer sakın fazla samimi olma en ufak bişeyinde en kötü sen oluyorsun nitekim gelinsin 10 yıl yüzlerine güldüm son iki yıldır eşimsiz gidiyorum memlekete ablamda babamda geçiriyorum çoğunlukla zamanımı eşim gelene kadar o gelince direk oraya gidiyoruz 10 yıldır iyiydim 2 yıldır diğer gelinden farkım kalmadı benden kötüsü yok şimdi boşver mesafeni her zaman koru bak bebeğin olunca daha zorlanıcaksın çok özledik getir özledik size gelicez bize gelin bize gelin çocuğu sevme şekli bile batıcak gözüne çğnkü batırıyorlar yanı bizimkiler öyle yaptı hep bize benziyo bizim çocuğumuz sanki çocuk annesiz geldi dünyaya baştan mesafeli olanlar hiç sorun yaşamıyor taviz verme tabiki gideceksin görüşeceksin ama o mesafeyi sürekli farkettir
Evet canim Allah kimseye yasatmasin.O gerginlik hala ustumde atamadim .Boyle bir sey tahmin etmistim zaten o yuzden bu kadar sinirlendim esim dinlemediği icin .Hayirlisi artik Allah a havale ediyorum .of cok sinir bozucu olmuş gercekten neyse ki eşinin olması iyi olmuş olan olmuş miniğin güzel günlerde kullansın şişirme kendini boşu boşuna sağlık olsun
Ben de emzirme sutyenini sadece 1 numara buyuk aldim kucuk mu gelir kigenelde emzirme sütyenini son ay alın diolar bende bekliyorum 30 - 35 haftalık arası alıcam
Kuzum ne denir ki? Eşin senin yanında destek yine boşver. Annem ne derse haklı modundan çıkmayanlar da var.hiç almasaymış keske ilerde demez insallah herseyini ben yaptim die.he de geç hic kendini üzme. Hayatımızın belki de en güzel zamanları bugünlerGunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Ahh kuzum gecmis olsun ya inan okurken ben gerildim, bnm kv dede eminonune gidelim bisiler alalim vs diyor ben pek orali degilim ki ztn yuruyemiyorum bebek ters oldugu icin baskiliyor beni, bende bu bahaneye siginarak gitmiyorum esimi yollicam, eminim bende senn gibi olurdum.. Sen dinlen bol bol, esine okut kendini bebisi, kv ler niye surekli bu gobus olayina takik hic anlamam, bakislar bile beni rahatsiz ediyor..Gunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Al benden de o kadar mart ayında düzceden beşik araba hastane çıkışı bebk çantası aldık, kv parasını ödeyecekti bi kısmını vermiş bi kısmı kalmis dedim ki ben kalan parayı size vereyim siz götürün teslim edin ürünler istanbula gelsin ddim yok sen paranı harcama dedi. Neyse geçende dediki kizim ürünleri istanbuldan alalım, bende dedim ki o paraya istanbulda bu ürünleri alamazsın dedim. Neyse dünde aradık dedik ki hani madem yarı parasını verdin arabayı iptal etsinler biz burdan alalım arabayı dedik dün gittik araba aldık. Artık beşik çanta v.s ne zaman istanbula gelicek oda kv ye kalmis bakalim.Ben de oyle olsun istiyorum ama esim anlamiyor.
Oyle olcak aynen Allah a havale ettim .
Aynen canim zamani gelince konusu açılınca soyler lafimi gecerim.
Oyle demek icin tum paketleri evine indirdi zorla .Ben de alisveris sevinci filan birakmadiniz insanda dedim.
2 bucuk yillik evliyim her zaman mesafeli olmaya calistim .Hatta sirf o yuzden ilk atamada ailemle ayni yerde olmalarina ragmen memlekete tayin istemedim .1 saat uzaga geldik 3 5 ay sonra hemen buraya tasindilar .Bebek dogunca surekli gelmek isteyecekler ama sınır koycam.
Evet canim Allah kimseye yasatmasin.O gerginlik hala ustumde atamadim .Boyle bir sey tahmin etmistim zaten o yuzden bu kadar sinirlendim esim dinlemediği icin .Hayirlisi artik Allah a havale ediyorum .
Ay çok kötü durum cidden.keske kasada bıraksaydın eşyaları.ben bu kadarını ödeyemem deseydin.ozaman hatasını anlardı.kvalidenin sana vermiş olduğu soz leri orada hatırlardaydın keşke.soz verilen şeyleri neden yapmazsın ya. Yazık değil mi gelinine oglunaGunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Yoksa cok sanslisin gercekten. Simdi kp yok doguma o da biter burda. Hayirlisi diyorum.Afilim92 Allah sabır versin ne diyim kayinvaldem yok diye sevineym en iyisi. Bizde kimse karışmıyo annemler ben herseyini almaya baslayinca ozman biz bilezik alalım dedi tamam dedim 5bin degwrnde bilezk aldilar bide gecen bakinirken yorgan yastik nevresm takimini aldilar. Bakalm kayın baba ne alıcak odaha bisey almadi ama ona dolabiyla bebek arabasıni aldiraym diom bakalm
Evet en guzel anlara comak sokmaya birebirler gercekten .Kuzum ne denir ki? Eşin senin yanında destek yine boşver. Annem ne derse haklı modundan çıkmayanlar da var.hiç almasaymış keske ilerde demez insallah herseyini ben yaptim die.he de geç hic kendini üzme. Hayatımızın belki de en güzel zamanları bugünler
Benden sana tavsiye gideceksen de gitme .Biberona varana kadar alindi simdi internetten bakıyorum daha uyguna alinabilirdi o paraya da daha fazlasi alinirdi .Keske hepsini birakip çıksaydım.Ahh kuzum gecmis olsun ya inan okurken ben gerildim, bnm kv dede eminonune gidelim bisiler alalim vs diyor ben pek orali degilim ki ztn yuruyemiyorum bebek ters oldugu icin baskiliyor beni, bende bu bahaneye siginarak gitmiyorum esimi yollicam, eminim bende senn gibi olurdum.. Sen dinlen bol bol, esine okut kendini bebisi, kv ler niye surekli bu gobus olayina takik hic anlamam, bakislar bile beni rahatsiz ediyor..
Umut baglama kilif uydurmaya baslamis .Neyse ki cikmadan niyeti belli bizimki gibi degil.Al benden de o kadar mart ayında düzceden beşik araba hastane çıkışı bebk çantası aldık, kv parasını ödeyecekti bi kısmını vermiş bi kısmı kalmis dedim ki ben kalan parayı size vereyim siz götürün teslim edin ürünler istanbula gelsin ddim yok sen paranı harcama dedi. Neyse geçende dediki kizim ürünleri istanbuldan alalım, bende dedim ki o paraya istanbulda bu ürünleri alamazsın dedim. Neyse dünde aradık dedik ki hani madem yarı parasını verdin arabayı iptal etsinler biz burdan alalım arabayı dedik dün gittik araba aldık. Artık beşik çanta v.s ne zaman istanbula gelicek oda kv ye kalmis bakalim.
Hepsini birakmayi da düşündüm ama 2 saat ayakta kaldim tek tek seçtim .Emegime kiyamadim bir de magazada adam o kadar ilgilendi ki .Hatta kasadaki krizde yardimci olmak icin hediye urun verdi ustune indirim yapti .Yakistiramadim surekli gittigimiz bir yer .Ay çok kötü durum cidden.keske kasada bıraksaydın eşyaları.ben bu kadarını ödeyemem deseydin.ozaman hatasını anlardı.kvalidenin sana vermiş olduğu soz leri orada hatırlardaydın keşke.soz verilen şeyleri neden yapmazsın ya. Yazık değil mi gelinine ogluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?