2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kv kp dugunde ev dosenirken bir ince igne almadi. Simdi de bi farki yok. Gecen bimden islak mendille deterjan almis esimle yollamis. 6,5 aydir gelen teksey bu. Aradim dedim gerek yoktu almasaydin keske. Cevap vermez ay almaz olur muyum annesi cok hosuma gidiyo alcam tabi. Gulsem mi aglasim mi. Ama diguma giderken haber vermeyi dusunmuyorum dogunca arar soyleriz.

Sinir olmamak elde değil insan kendi oğlunun yanında yapmaz onu size karşı böyle durumda birakamaz,neyse kendinizi düşünün ,bebeğinizi düşünün

Belini kıvırırsin pedden daha sağlam tutar diye düşünüyorum ama sadece ilk gün için lazım ertesi gün adet gibi geliyor kan normal adet pedleri işimizi görür yani alsak da olur almasak da ben hasta bezi almıştım ilk doğumumda sadece o gün 2 tane kullandım gerisi 4 senedir duruyor evde

Uzak olsa hakettikleri oyle yapmak gercekten ama bizimkiler burnumuzun dibinde.
Sinir olmamak elde değil insan kendi oğlunun yanında yapmaz onu size karşı böyle durumda birakamaz,neyse kendinizi düşünün ,bebeğinizi düşünün
Asti kendini bu parasal mevzularda .Aylik gelirleri 10 bin tl .

Valla hic umut bağlamıyorum cnm, kendi babamdan bile bişey beklemiyorum zaten aramızda çok iyi değil babamla mesela babam parayla oynuyor ama bize gelince biseye ihtiyaç varmı yokmu sormuyor insan torununu sormaz mı ya ama yok kendi öz babam yapmiyor.

Ay pardon ya ben depend diyince aklım lohusa kuloduna gitti:)

Şimdi kulanamasanda bebek 2 aylık olduğunda eskı hale geliyor hep oyle kalmıyor. Buyuk aldıklarnı sadıce lohusayken kulana bilirsin.
O zaman bir tane daha aynisindan alayim yeterli olur sanirim .Bir de yaz olcak evde yalnizken takmam diye düşünüyorum sicakla birlikte alerji yapiyor eve girer girmez cikariyorum .
Ben de farkindayim esim anlamiyor .Senin esin farkindaysa cok sanslisin.

Eklentiler

• Screenshot_20180409-111201.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
Eşim farkında herşeyin ama oda şöyle bişey söylüyor kızına yaptıysa benimde çocuğuma yapmak zorunda diyor. Ben de o zaman diyorum ki medet umma kim olursa olsun az olsun öz olsun ama kendimiz yapalım elimizden geldikçe yaptık da zamanla daha iyisi olur.

İlk başta yatağı al canım arabayı sona da bıraka bilirsin
Yatak derken küçük kolay taşımadık bir beşik almayı düşünüyorum yatak odamda Olacagı için çünkü odam çok ufak.Bir kaç ay geçince de odasına büyük beşik almayı düşünüyorum.Evim çok ufak Nasıl sıgdırcam bilmiyorum valla hiç.

Kizlar Tac in uyku setlerindeki modelleri cok begendim .Kullanan veya yakindan inceleyen var mi ?

Bu model nasil?
Eki Görüntüle 2134699
Ben tactan aldım uyku setini. Yeni sezonları indirimdeydi hala öyle mi bilmiyorum. Beğendim ürünü ama kullanmadim henüz tabi bebişin yatağında duruyor oyle

Kızlar ben bu kv kp den bir şey kabul etme tarafı değilim pek gerçi her aile bir olmaz ama çoğunlukla fikirler örtüşmüyor yaş farkından dolayı bu da sıkıntı yapıyor , bize ilk gebeliğimde kv hiç sormadı bir ihtiyacıniz var mı diye ama kızının çocuğuna beşik almışlardı diye size de beşik alcaz dediler konu kapandı biz gidip seçicez onlar parasını ödeyecek ama doğuma 2 hafta kalmış bunlar almıyorlar tutturmuşlar çocuk doğsun ondan sonra ben ne alındım ne ağladım eşime dedim ki bebek ölür de paraları batar diye mi korkuyorlar eşim de dayanamadı gidip kendimiz alırız hiç üzülme hangisini istersen onu alırız annesini de aradı söyledi kv de hemen 2 gün sonra gelcez bekleyin dedi neyse 2 gun sonra gittik seçtik kv de sen bilirsin hangisini istersen onu seç dedi falan ertesi gün aradı ki sen o beşiği alma baban çok pahalı demiş biraz daha ucuzunu alalım dedi hoppala yine başa döndük yine benim iki göz iki çeşme eşim de ne kadar vere bileceksiniz verin üstünü ben tamamlarim dedi yani kısacası ne bizim almamıza izin veriyorlardı ne de kendileri bizim beğendiğimizi almıyorlardı durumu olmuştu en sonunda eşim gitti aynı beşiği aldı bunlar da bir kısmını verdiler falan , bu defa bir ihtiyaç var mı diye sormuyorlar hiç sorsalar da anında her şeyimiz var diycem onlardan gelen Allah'tan gelsin , ilk olunca insan tepkilerini pek bilmiyor ikinciye artık neyin ne olduğunu bildiğimizden daha tedbirliyiz çok şükür

Yatak dediysem neyin içinde yatirmayi düşünüyorsan onu al manasında dedim canım yani beşik olur küçük hamak tarzı bir şey olur portatif beşikler var kolay taşınabilir o tarz olur kendi düzenine göre ayarlarsın canım hepsi hallolur hiç dert etme hele bir sağ salim doğsunlar inşallah bebeklerimizi yatıracak yer buluruz bebek ilk doğduğunda aylarca salonda yatan aileler var nolcak ki herşeye çare bulunur yeter ki Allah sağlık sıhhat versin

Ben tactan aldım uyku setini. Yeni sezonları indirimdeydi hala öyle mi bilmiyorum. Beğendim ürünü ama kullanmadim henüz tabi bebişin yatağında duruyor oyle
Ya zahmet olmazsa fotosunu paylaşabilir misin nereden ne kadara aldin ?

İyi haftalar kızlar

Bi arkadas moda labiodan siparis vermisti isim hatirlamiyorum kusura bakmasin :) tesekkurler tavsiye icin guzel elbiseler varmış bende siparis verdim cekim icin hem zaten temmuzda gorumcemin düğünü var ordada giyerim diye düşündüm bakalım nasıl gelecek

Afilim92 sıkma canını demekten başka bişey gelmiyor üzülme kuzu da üzülmesin keşke kendi alsaydi ne alacaksa gerekli gereksiz sizden çıkmış para yine kötü olmuş en azından sen kendine göre alırdın

Evet kuzum .Esime dinletemedim o sandi ki annesi her seyi alcak bi eksigimiz kalmiyacak .Ama bu bir ders alisveris vs daha bisey derlerse iki cift lafim olur .Asla fırsat vermem .Simdi uyku seti cibinligimiz ve bakim urunlerimiz kaldi internetten bakıyorum. Canim bu arada tac ve terlik almasiysan Bedesten'de bir yer buldum tacı sana ozel yapiyorlar ben sipariş verdim .Ismini yazayim bakarsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…