2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nolmuş canim bir sorun mu oldu ben başını kaçırmışım konunun

Bende en bastan büyük eşyalara kımse karışmasın dedım iyiki De öyle yapmışım su dönemlerimi stresle geçirmek istemedim..

Ay fenalık bastı beni , şimdi o 400 TL yi vermedi mi yani ? Bir de her şey neyse de aldıklarınızı kendi evine götürmesine izin vermeseydin kim bilir kimler elleyecek sinirlerim bozuldu ya , keşke deseydin sen ne aldın da götürüyorsun evine

Aayyy inanmiyorum hayretle okudum. Hem ben alacam diyo hem size aldiriyo. Tuhaf gercekten. Canım zaten sen yeterince kiyafet almıştın gerek yok başka şeyler alalim deseydin. Gerçi kadin seni dinlememis ama. Çok sinir bozucu bi durum

Bende en bastan büyük eşyalara kımse karışmasın dedım iyiki De öyle yapmışım su dönemlerimi stresle geçirmek istemedim..
İyi yapmışsın canım valla en güzeli , aslında en iyi destek ne olur biliyor musun herkes zarfın içinde para versin kimin gücü neye yetiyorsa anne baba da kendi zevkine göre ihtiyacini karşılasin bebeğin ne güzel olurdu öyle , benim öz annem bebeğin arabasını aldı yani parasını ödedi yani baştan dedi su kadar param var diye 4 sene önceydi o zaman 900 TL ye aldık annem de 1000 TL var demişti rahatlıkla yetti bize yani kadın hiç sesini de çıkarmadı bir kenarda bizi izliyordu sakince ama erkek anaları nedense karışmaya bayılıyorlar

Bakayım Bi o yataklara ben.Taşınabilen Aslı'nda daha uygun 2 tane almaktansa

Ya zahmet olmazsa fotosunu paylaşabilir misin nereden ne kadara aldin ?
179 a civilin internet sitesinden aldım. Hemen geldi bir kusuru yok. Kenar korumaları, ince yorgani, battaniyesi, iki yastık kılıfı ve çarşafı var. Yalnız alırken kenar korumaların uzunluğuna, çarşafın boyutuna falan iyi bak. Bu tam benim beşiğin boyutunda kenar korumalari.

Son foto kenar korumaların fotosu henüz yerleştirmedim yatağa incelik kalınlık gör diye elimle tuttum bir de Yavru Ağzı battaniyesi var

Dedik de anlamadi biz inene kadar bagajdan hepsini indirmis.
Evet canim sinirlerim oldukca yiprandi.

Afilim92 allah ıslah etsin, söylenecek söz bulamıyorum.
Aminn...
Cok tesekkur ederim canim cok guzel gorunuyor ben de gonul rahatlığıyla internetten alabilirim o zaman .

Kızlar bu kv kp anne baba olayları bana biraz ataerkil geliyor. Boşverin bunları. Biz 11 yıldır eşimle beraberiz ve ailesi ünide çıcuklarını senede 1 kere arıyorlardı ve bunu paramız yok diye acındırıp haklı göstermeye çalışıyorlardı ki annesi dahil 4 büyüğü hepsi günde 1 paket sigara içiyorlardı. Eşim ünidedr kendi çalıştı okudu ortaokuldan beri de yazları çalışmış okumuş. Bnm ailem memur babam bana para yolluyordu ama koklatarak kredi çektirdi fazla yollamamak için ve okul bitince askerliği bekledik 1 sene çalıştım eşimde uzun dönemdi para biriktirdik ve düğün salonunu tuttuk kimseye bişey demeden. Eşimin babası bizim paramız olmadığı halde büyük oğlu işsiz ve herkesten para bekleyen biri olduğu için ona kredi çekti ve bize 1 kuruş vermedi. Babam da karşı tarafı bahane edip yarı yarıya bile bölüşmedi masrafları sadece rica ettik kredi çekti bize ve evlenip onlardan 10 saat uzağa geldik mobilya bile alamadık eşyalı 1+1 de oturduk 1 sene ayda 80 liramız kalıyordu babamlara kredilere öğrenimlere kiraya borç ödedikten sonra. Ama 1 lokma istemedik hiçbirinden aramadık bile. Sonra ikimizde işe girdik yükseldik şimdi eşimin ailesi durmadan arıyor. Para biriktirmeyi hiçbirşeyi bilmiyorlar kp zaten hala oğluna çektiği krediyi ödüyor. Ben kesinlikle sınırımı çizdim benim evime hiç gelemezler ben istersem senede 1 kere haftasonu 1 gün giderim ve bayramın birinde. Babamla annem yaparlar bikaç biley onlarda işkerine gelmedi mi suratına vururlar. O yüzden eşimle biz sadece birbirimize güveniriz. Anneymiş babaymış tabiki önemli ama herkes yerinde sağolsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin allah. Çocuğuma da herşeyini kendimi aldık sadece babam zorla beni azarlayarak beşik aldı onu da aldırmıyorum diye inat etti. Kv ler zaten ne bişey alırlar ne akıl ederler komşularım onlardan daha görgülü. Bende üniden beri sinirli olduğum için asla bana yaklaşamadılar düğünü de kendi memleketimde yaptım misafir gibi gelip gittiler hala da samimi olamazlar bende olamam zaten onlarla sizli bizliyim. Ama bu beni rahatsız etmiyor bişey de beklemiyoruz. Gerekirse de ben lafımı çatır çatır söylerim deliyim biraz bulaşmazlar bana. Herkesin yaptığına göre karşılığını alması gerekir bence. Bana yaptıkları önemli değil de eşimin üniversite hayatındaki yaşadıklarını yalnızlığını yokluğunu onunla el ele yaşadığım için onları zaten affedemem.

Kızlar bende moda labio dan sipariş verdim 2 hafta sonra düğünümüz var orda giyicem ama bir elbise daha almam lazm düğün iki ayrı yerde olacak.. artk çekim içinde aldıklarımı kullanırım.. sizce ne renk elbise alablrm bu mavi olacak, düğünde giyeceğim için beyazda uygun olmaz fikir verirmsnz bana

Herkes kv ve kpden şikayetçi galiba kızlar. Bende sizdenim hiç sevmiyorum kendilerini onların yüzünden 1 sene boyunca hiç rahat edemedim mutlu olamadım çok çektirdiler birde bunların yanında hiç yardım görmedik onlardan aksine bizden bekliyorlar düğün zamanı kredi çekmişler bize ödettiriyorlar şimdi de bebek için daha bir şey almadılar bize söyle bizde alalım diyorlar bunu benim söylemem mi gerekiyor ne lazım akıl edemiyorlar kv hergün çarşıda geziyor ama daha bir şey almadı ama benim ailem direkt bebek arabasıyla yatağını ben alıcam beğen dediler beğendim hiç fiyatıyla ilgili de bir şey demediler. Anneme her gittiğimde torba dolu dolu eşya almış oluyor bende inat olsun diye kv gösterip annem almış diyorum ama anlayana kv iyi eksiklikler azalıyor diyor

Ne tuhaf insanlar bunlar yahu. Geçmiş gitmiş bu seferlik canım ama bundan sonraki alışverişlere , olursa bundan sonraki çocuğa hiç karıştırmazsın. Benim kv almadı bişey, almaya da niyeti yoktu. Aslında iyi kadındır ama bu durumlarda düşüncesiz oluyorlar heralde anlamıyorlar.
Görümcem kvye lohusa takımını kv alır demiş, anne kız bana lohusa takımı seçeceklermiş Dedim bekleyin beni gelicem beraber seçeriz. Ama en güzeli kimse bir şey almasın bence. Böyle senin canını sıktıklarına değmez.

Bence kvye birşeyler gösterip "anne bunları torununa alsana" gibi birşey de. Belki o şekilde için soğur.

Dedik de anlamadi biz inene kadar bagajdan hepsini indirmis.

Evet canim sinirlerim oldukca yiprandi.

Aminn...

Cok tesekkur ederim canim cok guzel gorunuyor ben de gonul rahatlığıyla internetten alabilirim o zaman .
Allah yardımcın olsun canim bol sabır versin sana çok fazla sinirlenmemeye çalış bebiş etkilenmesin

Haklısın bence canım. En güzeli kendi ayaklarının üzerinde durmak .

Aynen alt üst duruyolar kafa kafaya vermiş bir şekilde. Üstteki rahat yeri bol kıpır kıpır zaten. Alttaki yazık eziliyor diyordum ama üsttekinden daha iri bir şekilde büyüyor şimdilik :)
Kontrole gittik biz de bugün 760 gr olmuşlar.sağdaki fazla kıpırdamıyor dedim meğerse o soldakikden daha hareketliymis yeri daha rahat dedi ben sıkıştı kaldı sanırken serklaj yapılmıştı bana hatta çift dikiş şükür onda da sıkıntı yokmuş.30 mm cıktı rahim ağzı.

Kızlar yazdıklarınızı okudum da aile desteği konusunda çoğunluğun durumu aynı herhalde.
Biz de düğünün çoğunu , eşyayı hep kendimiz yaptık. Düğün olacak diye kendi villasını boyatan kv-kp onu da düğün masrafından sayıyor. kv-kp konserve falan gönderiyor, kıyafet dikiyor benim için gittiği kurslarda ama gerçek ihtiyaçları karşılamaya yönelik bir çaba yok. Biz maddi zorluk çektikçe kendilerinin de zamanında çektiğini hayatın böyle birşey olduğunu söyleyerek bize çok kıymetli bir hayat dersi veriyorlar. Babam evimi boyamaya geliyor (mesleği boyacılık ama yamuk yumuk yaptığı için şimdi ikinciye mastraf yapıp boyatmak zorundayım) iki gün boyuyor 15 gün kalıyor flörtüyle görüşmek için geldiğini belli ediyor, kadına para döküyor. Annem bebek bakmaya gelecek sağolsun ama ona ayrı ev tutup az çok ikinci el de olsa döşememizi istiyor. Özetle kimse gerçek bir yaraya parmak basmıyor ama ben işin doğası bu deyip kabul ettim. Aslında bazen anne-babadan birşey beklemeye hakkımız bile yok diyorum. Büyütmüşler, elimize ekmek vermişleri bu saatten sonra huzurumuzu bozmasınlar yeter (ki benim kendi ailem bizzat çok güzel bozar). Ben beşik, araba, boya, kıyafet, ıvır zıvır ne varsa kendim almaya baştan kararlıydım. Hiç beklemedim, onlar da hiç teklif etmedi ama sinirim bozulmadı da çok şükür. Yarın da onların ihtiyacı olduğunda ben de böyle karşıdan laf olsun diye sorarken vicdanen rahat olurum. Daha çocukların ne masrafları olacak, kreşler, okullar, servisler, sağlık, beslenme belki bakıcı vs. Evvel allah hepsini kendimiz yaparız, yaptıkça da sırtımız yere gelmedikçe de duruşumuz dikleşir. Allah hepinize bol kazançlar, sağlıklı hayatlar versin. Bu dönemlerde de insan tanıyoruz işte deyip geçelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…