2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin canım benimde seninkinden farkı yok torun torun dedi oluncada kulak arkası yaptı biz herşeyi aldıktan sonra bana birşey bırakmadınız dedi

Güzel kararlar vermişssin bence canım. Gönlün rahat olur bu şekilde.
Evet bebegimin gelisiminde bencil insanlardan uzak tutmaya çalışacağım. Paylaşmayı, özgüveni öğreteceğim. Onlara cocuk biraksam her seyini yaparlar cocuk gelismez bir sey ogrenemez .Problemlerle bas etmebecerisi gelistiremez.
Benim gobus hala küçükbir de bol giyiyorum. Hatta cuma konferansa gidip gelirken boş dolmus kolladim kimse yer vermez istemeden diye.Ne guzel insanlarla karşılaşıp mutlu olmuşsun.
Biz de kv olunca böyle mi olcaz acaba!? Aman Allah sasirtmasin ama olmayız herhalde ya. Ben muhtemelen kv değil arkadaş gibi bişey olurum belki de kv'lerimiz de zamanında ben gelinime iyi davrncam diodur.
Sihirlibir vasif mi acaba kv lik .O vasif yuklenince direk cadilasiyor mu insanlar cok merak ediyorum.
Ben de onları internetten alcam .Bakalim .Bedestendeki urunleri cok sevdim .Şal alcam haftaya da .

Bende de öyle oldu canım doktor 23.haftada boyu uzun falan dedi biz de eşimle gururlandık falan boylu Poslu olcak falan diye ama 1 ay sonra gittiğimizde haftasıyla uyumlu dedi hatta bazı tanidiklarda bizimkinden daha uzun boyluydu sen demiş acaba ne zamandır ceviz ve muz yemedim rahatlayip saldım kendimi yemeklerime dikkat etmedim diye mi oldu acaba diye düşünüyorum

göğüs kalkanı aynı işi görür mü sence, avent göğüs kalkanı inceliyorum bir göğüsle emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş.

Canım ben göğüs kalkanı aldım. Ama sonradan kafamda soru isareti oldu. Yazın doğuracağız benim ameliyat bantlarına alerjim var. Acaba o sıcakta silikon daha çok terketip yapışıp yara yaparmı? Çünkü bana öneren daha doğum yapar yapmaz yara olmadan kalkanı tak ve çıkarma dedi. Tek düşüncem o

Of kızlar iyice gerrildim .

Ay kızlar dersim var. Ip lazım kaynanama gidicektim.
Evde mısın diye aradim
Yok evde degilim bir yerdeyim diyor
Bir yer neresi diyorum. Bir yer diyor.

Sanki gelicem gizliyor.

Aynısını ben yapsam demediğini bırakmaz. Gizlesem yani. Yemek yaptigimda Allah ne verdiyse onu yaptım dedim diye küsmüştü.

Sinir oldum.
Ne gidesim geldi.
Ne de arayasım.

Ne etsem ben bu kadına.
Yüzüne vursam mi.

Bende senin dediğin gibi duydum ama bir arkadaşımda göğüs pedi yeterli oluyor birde lansinoh krem kullan dedi. Bence bu göğüs yarası da herkeste olmayan bir şey ama senin için faydalı bile olabilir, alerjik bir yapın varsa belkide kullanman daha iyi olacaktır.

Hepsinde var bir sey bundan sonra sen de isim var de .Ne isin oldugunu soyleme .Bir yere gidince de soyleme .

Hepsinde var bir sey bundan sonra sen de isim var de .Ne isin oldugunu soyleme .Bir yere gidince de soyleme .

Çok fena ya. Kendisi öğrenmeden kapatmaz.
Öğrenemezse eşimi arayıp sorar .
Gıcık oldum bu duruma.
Utanmazlik resmen.
Kendisine gelince herkes herşeyi söyleyecek soylemezse fitne cikaricak.

Lohusa terliği için, hastanede verilen incecik beyaz terliklerin üstüne kurdele yapistirsam olmaz mi pembiş yeni gelin sunumu gibi oldu ama hastanede giyilen terliği sonradan eve sokamam ben yaaa

Lohusa terliği için, hastanede verilen incecik beyaz terliklerin üstüne kurdele yapistirsam olmaz mi pembiş yeni gelin sunumu gibi oldu ama hastanede giyilen terliği sonradan eve sokamam ben yaaa
Aynen bende sokamam

Ayy kızlar boşverin onu bunu bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. 100 günüm kalmış sezeryan olacağı için 10 unuda sayma 90 günüm. Ben hiç çocuk istemeyen hiç hevesi olmayan daima erteleyen biriydim 5 yıl sonunda eşim de dahil herkes baskı yaptı da bebek yaptım. Ama şimdi daha görmeden aşk yaşıyorum valla
İlk çocuğumuz olunca evde neler değişecek nasıl bakacağız nasıl tatlı olacak çok heyecanlıyım :) siz neler hissediyorsunuz?

Amaan ne terliği canım boşver. Temmuz sıcağında onu giyemeyiz bence. Ben ceyodan güzel bir terlik alacağım hem sonra evde de giyerim kaliteli.

Bu kaynanalar ne yapsa oğulları haklı görüyor.

Bende kendime bakayım en iyisi.
Aynen kuzum burda arkadaslar yazdi baksana asagi yukari ayni seyler .O nedenle kendine dert yukleme.Bundan sonra daha az ara sor .Sen bir de ogrencisin derslere mi kafa yorcan bunlara mi .Atiye ne demis uzeni yolla :))
Ben de ayni seyi düşünüyorum.Hastanede giysem evde giyemem ,evde giysem hastanede .
ben ilkinde 75 takıyordum son ay aldım 90 :)
Ya tereddüt ettim simdi .Ben de 75 kullaniyorum

Ezelden dayatılmış canım erkek evlat şöyle böyle masaya yumruğunu vurmalı Aslan oğlum vs hep böyle yapa yapa annelerde erkek çocuğum var diye hep koltukları kabarmış şiödi olan bize oluyo benim eşimde durumu bildiği için kaynana bu bebeğime bişeyler almış eşimde anne gerek yoktu niye aldın bizim ihtiyacımız yok herşeyini aldık biz demiş iyi demişsin dedim ama çok sinirim bozuldu insan sorar dimi oğlum naptınız bişiler aldınızmı para göndereyim de ne ihtiyacınız varsa alın der ama amaç farklı işte ben aldım ben yaptım demek istemiyorum hiç bişey giydirmicemde inşallah aldıkları olmaz ama dicem sen hediye götürürsün birilerine ihtiyacım yok dicem

Aynen doğru diyorsun
Uğraşacak daha önemli şeyler var bende kendime dert arıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…