2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyy bide ölemi diyor sorulmaz bile ya direk al oğlum toruna bişiler alırsınız diye durumu nasılsa ona göre para varmeli yada sana desin ki hadi gidelim birşeyler alalım çok olmasa da alsın parası olmayandan zaten beklemiyoruz ama parası olanda göstersin iyi niyetini

Bedesten nerde canım merak ettim

Yani kendi zevklerine göre hediye alınmasını anca yabancı yapsın anneanne babaanne destek olsa maddi anlamda çok makbule geçer ben erkek kardeşimin çocuğu olduğunda onlar Türkiye'de oturmuyorlar diye ben para yolladım zaten yanlarında da olsam para verirdim sonradan anca gide bildik yanlarına bebek 5 aylık olunca o zaman da kılık kıyafet aldım fotolarini geline yolladim kendisi seçti ben de onun beğendiklerini aldım

Aynen canım destek olsalar ne ala ama ben12 yıldan sonra elimi eteğimi çektim yapacak olan sormaz yapar derki para gönderdim alın ne ihtiyacınız varsa ama şuan allah gerçekten muhtaç etmesin diyorum 5 kuruş kalsa yine istemem diye düşünüyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum kimin ne olacağı belli olmaz çğnkü geçen yıla kadar üçüncü çocuğa sıfır araba diyordu geçen yıl şubatta hamile kaldım aradık eşimle görüntülü baba arabayı hazırla üçüncü geliyo dedik kaynana ordan kp döndü aenin bi lafın vardı neydi o be dedi kp de sarhoştum aydım ben bu işten caydım dedi tepem attı tabiki çocuğu araba için yapmıyoruz ama iki oğlum var bide kızım olsun istemiştim oda kısmet değilmiş dış gebelik oldu allah bu ya minnet ettirmicek işte iyide oldu rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah kapıma getir koyarsa arabayı kıyameti koparırırm çok kavga ederim hemde çok nefret ettim artık

Ben de 10 senelik evliyim. Eşim ve 2 kedimlede gayet keyfimiz yerindeydi. Bana baskı falanda yoktu ben taaa genç kızlığımdan beri çocuk istemediğim için herkes beni böyle kabullenmişti artık. 40’ıma yaklaşırken bir anda çark ettim. Gerçi tüp bebek tutmasaydı ok en azından denedim diyecektim. Ama tuttu hem de 2 tane.
Gerçekten çok istiyorum hatta kaybediyorum zannettiğim zaman ki yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Ama arada hafif panik atak yaşamıyorum da değil. Bütüüüüün hayatım değişecek. Korku, heyecan, aşk hepsi bir arada girdap gibi :)

Ben aldım göğüs kalkanından. Göğüs ucu yarası fikri çok korkunç geldi. Ama tabiki boşuna yapışmış bir alışveriş olma ihtimali de var. Görcez artık.

Bedesten nerde canım merak ettim
Bir tanesi Gizem Ic Giyim ,Damla Kozmetik .Diger isimleri hatirlamiyorum .Lohusa pijama satan dükkanlar belli zaten mankenleri disarida
Afilim92 bak instagramdan ne buldum sen istiyordun ya hamak çok tatlı baksana
Canim sonradan vazgectim .Bebek kimildayinca hemen sallaniyormus bir de arkadasin ki bogulma tehlikesi atlatti .
Gozun aydin canim cok sevindim .Nicke bakmadan ilk testi gordum .Yanlis yere yazmislar diye düşündüm

Kızlar burda bi arkadaş var daha önce normal Doğum yapanlar bakabilirmi
Arkadaş 30 haftalık hamile öğlenden beri az az su geliyomuş akıntı değil ayırt ediyorum dedi hatta bi defasında koltuğa kadar geçmiş sıvı ama öle şarıl şarıl gelmiyo dedi şuan zaten acilde de ben size sormak istedim ne olabilir bu sıvı gelemesi bide çok hareketlenmiş bebek

Ben de normal doğum yapmıştım canım adet kanı nasıl geliyorsa su da öyle geliyor , inşallah doğum suyu değildir daha çok erken

Insallah erken dogum degildir ya da bebegin suyu azalmiyordur

Allah herkesin kendine kısmet etsin kimse kimseye muhtaç olmasın herkes kendi evinde mutlu olsun bizden uzak Allah'a yakın olsunlar , sen de sağ salim kucağına alasın bebişini inşallah canım bebeğin nasibiyle bereketiyle gelecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…