- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.121
Iyy bide ölemi diyor sorulmaz bile ya direk al oğlum toruna bişiler alırsınız diye durumu nasılsa ona göre para varmeli yada sana desin ki hadi gidelim birşeyler alalım çok olmasa da alsın parası olmayandan zaten beklemiyoruz ama parası olanda göstersin iyi niyetiniHerkes kv ve kpden şikayetçi galiba kızlar. Bende sizdenim hiç sevmiyorum kendilerini onların yüzünden 1 sene boyunca hiç rahat edemedim mutlu olamadım çok çektirdiler birde bunların yanında hiç yardım görmedik onlardan aksine bizden bekliyorlar düğün zamanı kredi çekmişler bize ödettiriyorlar şimdi de bebek için daha bir şey almadılar bize söyle bizde alalım diyorlar bunu benim söylemem mi gerekiyor ne lazım akıl edemiyorlar kv hergün çarşıda geziyor ama daha bir şey almadı ama benim ailem direkt bebek arabasıyla yatağını ben alıcam beğen dediler beğendim hiç fiyatıyla ilgili de bir şey demediler. Anneme her gittiğimde torba dolu dolu eşya almış oluyor bende inat olsun diye kv gösterip annem almış diyorum ama anlayana kv iyi eksiklikler azalıyor diyor
Bedesten nerde canım merak ettimEvet bebegimin gelisiminde bencil insanlardan uzak tutmaya çalışacağım. Paylaşmayı, özgüveni öğreteceğim. Onlara cocuk biraksam her seyini yaparlar cocuk gelismez bir sey ogrenemez .Problemlerle bas etmebecerisi gelistiremez.
Benim gobus hala küçükbir de bol giyiyorum. Hatta cuma konferansa gidip gelirken boş dolmus kolladim kimse yer vermez istemeden diye.Ne guzel insanlarla karşılaşıp mutlu olmuşsun.
Sihirlibir vasif mi acaba kv lik .O vasif yuklenince direk cadilasiyor mu insanlar cok merak ediyorum.
Ben de onları internetten alcam .Bakalim .Bedestendeki urunleri cok sevdim .Şal alcam haftaya da .
Yani kendi zevklerine göre hediye alınmasını anca yabancı yapsın anneanne babaanne destek olsa maddi anlamda çok makbule geçer ben erkek kardeşimin çocuğu olduğunda onlar Türkiye'de oturmuyorlar diye ben para yolladım zaten yanlarında da olsam para verirdim sonradan anca gide bildik yanlarına bebek 5 aylık olunca o zaman da kılık kıyafet aldım fotolarini geline yolladim kendisi seçti ben de onun beğendiklerini aldımEzelden dayatılmış canım erkek evlat şöyle böyle masaya yumruğunu vurmalı Aslan oğlum vs hep böyle yapa yapa annelerde erkek çocuğum var diye hep koltukları kabarmış şiödi olan bize oluyo benim eşimde durumu bildiği için kaynana bu bebeğime bişeyler almış eşimde anne gerek yoktu niye aldın bizim ihtiyacımız yok herşeyini aldık biz demiş iyi demişsin dedim ama çok sinirim bozuldu insan sorar dimi oğlum naptınız bişiler aldınızmı para göndereyim de ne ihtiyacınız varsa alın der ama amaç farklı işte ben aldım ben yaptım demek istemiyorum hiç bişey giydirmicemde inşallah aldıkları olmaz ama dicem sen hediye götürürsün birilerine ihtiyacım yok dicem
Seninkide az uyanık değilmişAllah sabır versin canım benimde seninkinden farkı yok torun torun dedi oluncada kulak arkası yaptı biz herşeyi aldıktan sonra bana birşey bırakmadınız dedi
Aynen canım destek olsalar ne ala ama ben12 yıldan sonra elimi eteğimi çektim yapacak olan sormaz yapar derki para gönderdim alın ne ihtiyacınız varsa ama şuan allah gerçekten muhtaç etmesin diyorum 5 kuruş kalsa yine istemem diye düşünüyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum kimin ne olacağı belli olmaz çğnkü geçen yıla kadar üçüncü çocuğa sıfır araba diyordu geçen yıl şubatta hamile kaldım aradık eşimle görüntülü baba arabayı hazırla üçüncü geliyo dedik kaynana ordan kp döndü aenin bi lafın vardı neydi o be dedi kp de sarhoştum aydım ben bu işten caydım dedi tepem attı tabiki çocuğu araba için yapmıyoruz ama iki oğlum var bide kızım olsun istemiştim oda kısmet değilmiş dış gebelik oldu allah bu ya minnet ettirmicek işte iyide oldu rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah kapıma getir koyarsa arabayı kıyameti koparırırm çok kavga ederim hemde çok nefret ettim artıkYani kendi zevklerine göre hediye alınmasını anca yabancı yapsın anneanne babaanne destek olsa maddi anlamda çok makbule geçer ben erkek kardeşimin çocuğu olduğunda onlar Türkiye'de oturmuyorlar diye ben para yolladım zaten yanlarında da olsam para verirdim sonradan anca gide bildik yanlarına bebek 5 aylık olunca o zaman da kılık kıyafet aldım fotolarini geline yolladim kendisi seçti ben de onun beğendiklerini aldım
- Eki Görüntüle 2134953 Kızlar yorum beklıyorum sızdenEki Görüntüle 2134954
Ben de 10 senelik evliyim. Eşim ve 2 kedimlede gayet keyfimiz yerindeydi. Bana baskı falanda yoktu ben taaa genç kızlığımdan beri çocuk istemediğim için herkes beni böyle kabullenmişti artık. 40’ıma yaklaşırken bir anda çark ettim. Gerçi tüp bebek tutmasaydı ok en azından denedim diyecektim. Ama tuttu hem de 2 tane.Ayy kızlar boşverin onu bunu bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. 100 günüm kalmış sezeryan olacağı için 10 unuda sayma 90 günüm. Ben hiç çocuk istemeyen hiç hevesi olmayan daima erteleyen biriydim 5 yıl sonunda eşim de dahil herkes baskı yaptı da bebek yaptım. Ama şimdi daha görmeden aşk yaşıyorum valla
İlk çocuğumuz olunca evde neler değişecek nasıl bakacağız nasıl tatlı olacak çok heyecanlıyım :) siz neler hissediyorsunuz?
Ben aldım göğüs kalkanından. Göğüs ucu yarası fikri çok korkunç geldi. Ama tabiki boşuna yapışmış bir alışveriş olma ihtimali de var. Görcez artık.Bende senin dediğin gibi duydum ama bir arkadaşımda göğüs pedi yeterli oluyor birde lansinoh krem kullan dedi. Bence bu göğüs yarası da herkeste olmayan bir şey ama senin için faydalı bile olabilir, alerjik bir yapın varsa belkide kullanman daha iyi olacaktır.
Evt canım gebelik testi günüm geçti silik cizgı çıplak gözle görülüo resım cekınce daha sılıkCanım erken gebelik testimiayy bilmeden heveslendirmek istemem yanlış bişeyde söylemek istemem ama silik bi çizgi var gibi
Ay var canim ya heralde silik cizgi gordum hadi insallahhh canim kan testi yaptir hemen
Bir tanesi Gizem Ic Giyim ,Damla Kozmetik .Diger isimleri hatirlamiyorum .Lohusa pijama satan dükkanlar belli zaten mankenleri disaridaBedesten nerde canım merak ettim
Canim sonradan vazgectim .Bebek kimildayinca hemen sallaniyormus bir de arkadasin ki bogulma tehlikesi atlatti .Afilim92 bak instagramdan ne buldum sen istiyordun ya hamak çok tatlı baksana
Gozun aydin canim cok sevindim .Nicke bakmadan ilk testi gordum .Yanlis yere yazmislar diye düşündüm
Canım silik bi şekilde çift çizgi var hayırlı olsun inşşEvt canım gebelik testi günüm geçti silik cizgı çıplak gözle görülüo resım cekınce daha sılık
Ben de normal doğum yapmıştım canım adet kanı nasıl geliyorsa su da öyle geliyor , inşallah doğum suyu değildir daha çok erkenKızlar burda bi arkadaş var daha önce normal Doğum yapanlar bakabilirmi
Arkadaş 30 haftalık hamile öğlenden beri az az su geliyomuş akıntı değil ayırt ediyorum dedi hatta bi defasında koltuğa kadar geçmiş sıvı ama öle şarıl şarıl gelmiyo dedi şuan zaten acilde de ben size sormak istedim ne olabilir bu sıvı gelemesi bide çok hareketlenmiş bebek
Insallah erken dogum degildir ya da bebegin suyu azalmiyordurKızlar burda bi arkadaş var daha önce normal Doğum yapanlar bakabilirmi
Arkadaş 30 haftalık hamile öğlenden beri az az su geliyomuş akıntı değil ayırt ediyorum dedi hatta bi defasında koltuğa kadar geçmiş sıvı ama öle şarıl şarıl gelmiyo dedi şuan zaten acilde de ben size sormak istedim ne olabilir bu sıvı gelemesi bide çok hareketlenmiş bebek
Allah herkesin kendine kısmet etsin kimse kimseye muhtaç olmasın herkes kendi evinde mutlu olsun bizden uzak Allah'a yakın olsunlar , sen de sağ salim kucağına alasın bebişini inşallah canım bebeğin nasibiyle bereketiyle gelecektir inşallahAynen canım destek olsalar ne ala ama ben12 yıldan sonra elimi eteğimi çektim yapacak olan sormaz yapar derki para gönderdim alın ne ihtiyacınız varsa ama şuan allah gerçekten muhtaç etmesin diyorum 5 kuruş kalsa yine istemem diye düşünüyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum kimin ne olacağı belli olmaz çğnkü geçen yıla kadar üçüncü çocuğa sıfır araba diyordu geçen yıl şubatta hamile kaldım aradık eşimle görüntülü baba arabayı hazırla üçüncü geliyo dedik kaynana ordan kp döndü aenin bi lafın vardı neydi o be dedi kp de sarhoştum aydım ben bu işten caydım dedi tepem attı tabiki çocuğu araba için yapmıyoruz ama iki oğlum var bide kızım olsun istemiştim oda kısmet değilmiş dış gebelik oldu allah bu ya minnet ettirmicek işte iyide oldu rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah kapıma getir koyarsa arabayı kıyameti koparırırm çok kavga ederim hemde çok nefret ettim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?