- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.141
Oleeeeeeyy
- Eki Görüntüle 2134953 Kızlar yorum beklıyorum sızdenEki Görüntüle 2134954
Ay var canim ya heralde silik cizgi gordum hadi insallahhh canim kan testi yaptir hemen
Bir tanesi Gizem Ic Giyim ,Damla Kozmetik .Diger isimleri hatirlamiyorum .Lohusa pijama satan dükkanlar belli zaten mankenleri disarida
Canim sonradan vazgectim .Bebek kimildayinca hemen sallaniyormus bir de arkadasin ki bogulma tehlikesi atlatti .
Gozun aydin canim cok sevindim .Nicke bakmadan ilk testi gordum .Yanlis yere yazmislar diye düşündüm
Allah razı oldun kızlar çok dua edin bana lütfenCanım silik bi şekilde çift çizgi var hayırlı olsun inşş
İnşAllah kuzum inşAllah hep beraberOleeeeeeyyçok şükür Allah'ıma çok sevindim canım benim maşallah maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah , sağ salim kucağına alasın inşallah gözün aydın canım gerçekten çok sevindim
Daim olsun insallah tum tedbirleri al ve dua et .Rabbim insallah önceki yasadigin acilari unutturur sana canim .Allah razı oldun kızlar çok dua edin bana lütfen
Bu defa mübarek aylardayiz canim bolca dua et adak ada sadaka ver Rabbim kabul etsin inşallah, bu defa yüzün gülsün inşallah çok sabrettin isyan etmedin Rabbim taktir etsin evladınla ödüllendirsin seni inşallahİnşAllah kuzum inşAllah hep beraber
Amın guzelımDaim olsun insallah tum tedbirleri al ve dua et .Rabbim insallah önceki yasadigin acilari unutturur sana canim .
Ay o perşembe gelmez şimdi :)Eki Görüntüle 2134960 Vıdeodan çektim kızlar
Perşembe günü yeşim yerçok tan randevu aldım
Allahtan hayırlısı inşAllah
Bı test daha yap yarın bazen yanıltıcı oluyo böyle belirsiz çizgiler. Rabbim nasip etsin insallah
- Eki Görüntüle 2134953 Kızlar yorum beklıyorum sızdenEki Görüntüle 2134954
koltuğa geçecek kadarsa akıntı değildir inşallah suda degildir su azaldikca bebek hareketleride azalır durumunu haber ver olurmuKızlar burda bi arkadaş var daha önce normal Doğum yapanlar bakabilirmi
Arkadaş 30 haftalık hamile öğlenden beri az az su geliyomuş akıntı değil ayırt ediyorum dedi hatta bi defasında koltuğa kadar geçmiş sıvı ama öle şarıl şarıl gelmiyo dedi şuan zaten acilde de ben size sormak istedim ne olabilir bu sıvı gelemesi bide çok hareketlenmiş bebek
Amin insAllah canım sabah erken test yapsam su içmeden belkı bıraz koyu çıksrdı dayanamadım az önce yaptım hayır olsun ınsAllah sonuBu defa mübarek aylardayiz canim bolca dua et adak ada sadaka ver Rabbim kabul etsin inşallah, bu defa yüzün gülsün inşallah çok sabrettin isyan etmedin Rabbim taktir etsin evladınla ödüllendirsin seni inşallah
Insallah guzel haberlerini aliriz canm. Yada son 2 saat sivi tuketmeden yapsaydin:)Amin insAllah canım sabah erken test yapsam su içmeden belkı bıraz koyu çıksrdı dayanamadım az önce yaptım hayır olsun ınsAllah sonu
Ay fenalık basti. Esine bütün bunları anlattın ve cevabı bu mu? Evden kovmasin da yani uyarsin ciddi ciddi söylesin bu kız hiçbir iş yapmayacak bu haliyle diye! Bu anlattıklarının onda birini yapamam bu göbekle bayılır kalırım. Eziyet etmeye gelmiş resmenKayınvalideler konuşulmuş gördüğüm kadarıyla kızlar tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş. Bende son günlerde çok dertliyim. Uzun yazıcam ama okursanız şimdiden hakkınızı helal edin.
Afilim92 canım sinir bozucu ama takma kafana en azından eşin annesini görmüş oldu. Kabul etmese de görüyordur elbet. Bide ihtiyacınız yokmuş çok şükür eşinde sende çalışıomuşsunuz, onlara muhtaç olmamanızda güzel.
Konusu açılmışken bende anlatayım rahatlarım biraz. Geçen çarşamba kayınvalidem ve 2 görümcem bize geldi, o günden beri evimizde bi gerginlik var. Hem bebek konusunda hem diğer konularda. Onlar gelicek diye tüm evi sildim süpürdüm toz aldım cam sildim tülleri perdeleri yıkadım. Eşim kızdı hatta annemler gelicek niye yoruyorsun kendini hamilesin sen dedi. İlk geldiği gün dolabın üstündeki hurçtan yorgan indiricem eşim geldi indirdi. O sırada kayınvalidem geldi bu hurçları hiç mi yıkamıyorsun toz içinde bunlar dedi. Bi şok oldum. Evet tozlanmış ama hamile halimle onları indirip yıkamayı akıl edemedim. Tüm hurçları yıkattı bana, eşime de onu yıkadım bunu yaptım diye anlatıyor işten geldikce. Şu yorganı yıka, bu kilimi yıka, şu evi bi süpür akşama kadar emir verme derdinde. Dolabın arkası tozlanmış neden silmedin dedi. Süpürgeyle aldım ama çekemediğim için silememiştim. Herşeyi laf ediyor. Eşim yapmasın etmesin hamile o dedikce, ben hamileyken kaç kat kiremit taşıyordum iş yapmakla bişey olmaz çocuğa dedi.
Perşembe günüde görümcemlerle alışverişe gitmiştik. Bi bebek arabası krizi yaşamıştık anlatmıştım burda. En son biz alıcaz dememe rağmen eşimde bunu onaylamasına rağmen durup durup gereksiz şeylere para harcıyorsun böyle ev geçindirilmez deyip duruyor bebek arabası için.
Ailem için onlar hiç bişeye karışamaz Torunuma bişey alınacaksa ben alırım, annenin doğuma gelmesine gerek yok yanında ben kalıcam gibi söylemleri de mevcut. Doğumdan sonra torunuma şöyle bakıcam böyle bakıcam diye anlatıp duruyor sinir krizi geçiriyorum resmen. Gündüz o bakıcakmış gece ben. Ben istemiyorum dedikce o çocuk bizim diyor ve bu konuşmaların çoğu eşim yokken oluyor. Eşim bana ağırlaştın zaten annem yardım eder sana diyordu. Görümcemler cuma günü döndü kayınvalidem burda. Kolum ağrıyor kaldıramıyorum diye kıvrandı hafta sonu. Bugün aldım doktora götürdüm. Tüm gün hastanedeydim eve daha yeni geldik. Bi oturup dinleneyim dedim. Kalk kalk yemek yap kocan gelicek dedi. Hani bana yardımcı olmasını geçtim de daha çok yoruluyorum. Eşim olsa 1 hafta evi süpürmesem gık demez yumurta kırsam neden demez. Kayınvalidem hergün 2-3 çeşit yemek istiyor 2 günde bi temizlik istiyor. Durup durup laf sokuyor. Ne zaman gideceği de belli değil. Dün gece eşime biraz dert yandım evet annem zor kadındır ama napayım kovamam ya dedi. Beni anladı mı geçiştirdi mi bilemedim ama çok bunaldım.
Ağzına laf vermek istemediğim için zaten evi temizlemiştim ama kadın iş bulup duruyor anlamadım. O kilimin yorganların acelesi mi var. Kış bitti zaten doğumdan sonra yıkanır. Ama yok illa tutturuyor. Ben laf söyleyince siz bişey yaşamadınız ki zamanında çeken bizdik diye beni tersliyor.oinone27 hamile halinle sana is mi buyuruyor .Kalk kendin yap diyeceksin .Ayip ya en az kendi durumum kadar üzüldüm. Allah yardimcin olsun. Madem kalmaya devam ediyor sen de bir yerin agriyor gibi davran kalkma yerinden odana gec uzan .Vakit gelmeden anne yemek yapamayacağım mutfaga sen gec filan de .Yaa ne sinir bozucu bir durum .Niye geldiyse
Hafta sonu çok yoruldum eşimde gördü saatlerce ayakta kaldım temizlik yaptım ev süpürdüm yemek yaptım.annesini tersledi biraz yeter sus artık hamile o ben ondan temizlik yemek istemiyorum gibisinden o kadar. Annesine kızsa da bana dönünce annem kötü niyetli değil patavatsız biraz diye yumuşatıyor olayları. Annesini kötülemeyi içi almıyor sanırımAy fenalık basti. Esine bütün bunları anlattın ve cevabı bu mu? Evden kovmasin da yani uyarsin ciddi ciddi söylesin bu kız hiçbir iş yapmayacak bu haliyle diye! Bu anlattıklarının onda birini yapamam bu göbekle bayılır kalırım. Eziyet etmeye gelmiş resmen
Ne bıleyım valla yaptık beklıycez bakalımInsallah guzel haberlerini aliriz canm. Yada son 2 saat sivi tuketmeden yapsaydin:)
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif çıkar :)Ne bıleyım valla yaptık beklıycez bakalım
Ben oyle yapmistim yani o terliklerden evimde vardi tacimla ikisini ayni sekil susledim veeee hastane hic kullanmadim, normal oldu dogumum ve biraz zordu ustume geceligimi bile giyemicek kadar halsizdim, orda hic bisey istemedim yapmak, zoraki bir iki resim cekindim, ama evde bir iki kez giydim sanirim ama hala ilk gunki gibi duruyor, resmini bulursam atarim, ilk olunca heves edip yapmistm ama simdi luzumsuz geliyor, kullanmadim diye, tabi herkes ayni olmaz ama sende benm gibi dusunuyorsan bir terlige ve taca 100 tl verme derimLohusa terliği için, hastanede verilen incecik beyaz terliklerin üstüne kurdele yapistirsam olmaz mipembiş yeni gelin sunumu gibi oldu ama hastanede giyilen terliği sonradan eve sokamam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?