2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27 ay cok sinir oldum. Ben senin yerinde olsam girerim yatagima cekerim kapimi. Ay cok yoruldum belim kasigim agriyo derim o konussun dursun. Hatta duymamak icin muzik de acarim. Sacindan tutup kaldircak hali yok ya.

Yok artik yaa hangi cağda kalmis kafasi.Yasi kac da bu kadar bizim zamanimizda diye cümleye başlayabiliyor?

Kizlar ben özellikle 4-5gündür gece uyku halindeyken sağdan sola yada soldan sağa dönemiyorum onu farkettim yani netarafıma yatarsam yatiyim sırt üstü buluyorum kendimi sanrm uykuda dönemiyorum. Uyanırsam kendimde olursam ki çok uyanıyorum gece öyle dönebiliyorum. Sizde durumlar nasıl

Kızlar iflah olmaz bir burun tıkanıklığı yaşıyorum gripten sonra. Gecelerim kabus oldu. Burun tıkanıklığı yaşayıp da çmzüm bulan var mı ? Okyanus suyu tuzlu su buhar hepsini denedim fayda yemedi

Yok artik yaa hangi cağda kalmis kafasi.Yasi kac da bu kadar bizim zamanimizda diye cümleye başlayabiliyor?
Hep agizda bi bizim zamanimizda boleydi soleydi senim zamanin gecmiss bu zamanin cocuklari bilee degismis cevremdekiler hep dior bizim cocuklar bole deildi bole olsa okadar cocuk nereye doguruosun diolar ee yani zor bu devirde cocuk dogurmak cocuk yetiştirmek zorr eskisi gibi deil teyzeeeee demekkk isterdimm kv.sine

Sanki beni tarif etmişsin hiç çocuk istemezken birden karar değiştirdim aynen.

Okudukça ben bile şiştim burada valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun inşallah yakın zamanda gider de sende rahat edersin. Kendi annen gelse o gider belki.

oinone27 ay cok sinir oldum. Ben senin yerinde olsam girerim yatagima cekerim kapimi. Ay cok yoruldum belim kasigim agriyo derim o konussun dursun. Hatta duymamak icin muzik de acarim. Sacindan tutup kaldircak hali yok ya.
Onu da yapıyorum eşim dedi geç odaya uzan diye, sabah yatak odasına geçtim biraz uzanıcam diye 10 dkda bi geliyor nasıl oldun uyudun mu diye. Merak ettiğini sanmıyorum canı sıkılıyor muhtemelen. Hayırlısıyla kalp kırmadan gitse bari.
63 yaşında canım. 4 çocuğu var o neler neler çekmiş kaynanasından biz bilemezmişiz.
Keşke diyebilsem canım :) ben sürekli devir değişti sizin zamanınızla bir değil diyorum ama dinlemiyor. Bebek arabası bile onun için gereksiz biz hazıra alışmışız o 3 çocuğun elinden tutar öyle gezermiş.
Okudukça ben bile şiştim burada valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun inşallah yakın zamanda gider de sende rahat edersin. Kendi annen gelse o gider belki.
Kendi annem çalışıyor canım oda şehir dışında o anca doğumdan önce gelebilir doğumdan sonra da kalıcak. Bide olanlardan haberi yok. Duysa üzülür aklı kalır bende. Inşallah bir an önce gider. Az önce eşime çok yoruldum dedim gözlerim doldu. Sarıldı kıyamam falan dedi ama o kadar annesi işte, ona da laf söylemiyor.

oyh okurken sistim yemin ederim benim ayni eski halim allahima cok sukur esim kaynananin gorumcelerin gerxek yuzunu gordude 2 yildir bn kurtuldum uzaktan meraba meraba allah yardimcin olsun canm

Hee he de yaaa alsinda gezsin bu devirde 3 cocugu elimden tutup o devirler bitti kapinin onune birakiolardi cocuklari oynuolardi allah korusun simdi kacirilio olduruluo cocuklar devirrrr harbii deistii ama onlarin kafa deismedi .....

Aynen öyle diyor canım kendi arkadaşlarının akrabalarının yanında da bir sürü şey aldık diyor cevap verme gereğinde bile bulunmuyorum susuyorum cevap verip kendimi sinir etceğime susayım diyorum. Daha hadi gel alalım dediğini de duymadım para vereyim siz beğenin alın dediğinide lafa geldimi ben torunuma bunları giydirip giydirip gezdircem diyor. Çocuğuma nasıl bakcaklar hiç bilmiyorum aynı apartmanda oturuyoruz kendimde çalışıyorum işe başladığımda ne yapcam hiç bilmiyorum

oinone27 O istiyor diye temizlik yapma, yemek yapma. Sen yaptıkça o isteyecek, daha çok isteyecek. Evet eşin annesini kıramıyor, sana hak veriyor ama senin bu kadar iş yapmana, yaptırmasına dur demeyerek senin ezilmene yardım ediyor. Bu kadar yıpratma kendini, öncelik senin karnında taşıdığın, Allah'ın sana emanet ettiği o yavruda. Onu tehlikeye atacak hiçbir şeyi kimsenin hatırı için yapma.

Kızlar geçmiş yazışmaları okuyamadım ama bir elbiseden bahsetmişti birileri. Ben bu hafta bir organizasyonda giydim. Resim atıyorum dikişleri çekiyordu bana gelen modelin. Beline de 1 parmak kalınlığında taşlı kemer aldım

Eklentiler

• IMG_0059.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 112
İnsani boyle şeyler cok geriyor, ben kv kp ile yaşiyorum, kızımda: doğum dr parasni kendimiz karşiladık ama bebeğin bütün tepeden tirnağa ihtiyaclarını annemler aldı, 40 cikana kadarda ne gerekdiyse, ablamada aynı şekilde ama yıne ikimizinde kv sı, ablanıncı daha pahalı, kardeşinci daha güzel vs... gümlelerni hep duyduk, ama takmamak lazım böyle şeyleri, kendimize yazık

Canım kalkan sürekli takılan birşey değil 20 dakikadan fazla kullanılması önerilmiyor. Benim arkadaşım yazın Doğum yaptı, sıkıntı yaşamadı aventin Kalkan’ını tavsiye etti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…