2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu elbiseyi moda labio dan mı sipariş ettn cnm aynı modelin mavisini sipariş ettm bende dikişleri için geri gönderseydn keşke değişim yapıyorlar

Canım kalkan sürekli takılan birşey değil 20 dakikadan fazla kullanılması önerilmiyor. Benim arkadaşım yazın Doğum yaptı, sıkıntı yaşamadı aventin Kalkan’ını tavsiye etti bana.

Canım bana sürekli takılacağı söylendi. Anne sütü meme başına değiyor koruyor. Ayrıca meme ucu kıyafete sürtmediği için yara olmuyormuş. Doğum olur olmaz takın zaten başlarda olursamolur yara dediler.

Bu elbiseyi moda labio dan mı sipariş ettn cnm aynı modelin mavisini sipariş ettm bende dikişleri için geri gönderseydn keşke değişim yapıyorlar

Evet ordan sipariş verdim. Zamanım yoktu geri iade etmedim birde zaten 1 gece giyip hediye vericektim arkadaşıma. O yüzden çok dert etmedim ben

Kalkan kullanınca göğüs pedi ve kremi kullanılmıyor mu? Ben ped ve krem aldım kalkanda alsam mı bilemedim.

Senin durumun daha zor canım onlarla birlikte yaşıyorsun Allah yardımcın olsun

oyh okurken sistim yemin ederim benim ayni eski halim allahima cok sukur esim kaynananin gorumcelerin gerxek yuzunu gordude 2 yildir bn kurtuldum uzaktan meraba meraba allah yardimcin olsun canm
Benim anlamadığım eşim görüyor anlıyor hak veriyor bana ama annesine söz geçiremiyor. Gerçi kovmak dışında herşeyi söyledi. Eşime karışma, ailemize karışma, o ne isterse onu yapar, temizlik yapmasın, yemek yapmasın ben istemiyorsam sen hiç isteyemezsin burası bizim evimiz, yeter çok konuşuyorsun vs vs ama kayınvalidem durmuyor onun yanında sussa da ertesi gün yine konuşmaya başlıyor. İsim konusunda ben ece istiyordum ben beğenmedim babannenin ismini koyun dedi mesela, eşimde kimse karışamaz bu bizim kararımız dedi. İyi sevmem o zaman diye trip yaptı eşimde sevmezsen sevme zorla değil ya falan dedi atıştılar. Ertesi gün bana yine aynı şeyi söylüyor. Pes etmiyor ve biz kabul etmeyince sinirleniyor hırslanıyor. Ben sessiz değilimdir normalde hatta kendisi bana sivri gelin der. Ama sırf konuşmasın sussun yeter ki diyerek ev işi temizlik hepsini yapıyorum, çünkü istediği olana kadar konuşuyor pes etme huyu yok.

Bence biraz etkisi olabilir. Dr bana ilk zamanlar, başta yediğin kendine, üç aydan sonra yediklerin bebeğe yarar daha çok demişti. İlk dönem bi heyecanla herseyi dikkatli yedim sonra saldım. Şimdi tekrar oğluşu besleyecek şeylere yöneleceğim

Kalkan kullanınca göğüs pedi ve kremi kullanılmıyor mu? Ben ped ve krem aldım kalkanda alsam mı bilemedim.

Canım göğüs pedi istemiyoruz, Anne sütü sürmeniz yeterli dediler. Kalkanıda koyun hem sütünüz toplansın hemde ucu sürtmesin yara olmasın. Birde bebek emmeyi bırakınca agzından meme ucunuzu çekmeyin, küçük parmağınızı bebişin ağzına sokun memenizi öyle çekinki ucu tahriş olmasın, damakları veya dişleri arasında ucunu parmağınız korusun dediler. Kremler vs yara olduktan sonrası içindir burda önemli olan yarayı engellemek.

Tam illetmiş canım Allah sabır versin. Bence ne derse desin dinleme. Kendi evinde yumurta kırmak istiyorsan yumurta kır. O da konuşsun dursun

Kendim yazmiş gibi his etdim, ama yek fark eşim annesinin kuzusu, bazen o kadar şaşırıyorumkı, eşim kapida girdiğinde kanatlarını takıyor hemen, ben her halde onun hakında bir şey desem beni siler o an asla bana inanmaz.

Kuzuummmm çok sevindim ikinci çizgi çok belli orda duruyor sabah ilk idrarla daha koyu çıkar tabi :)
Okurken sinirlerim zıpladı ya..
Canım sürekli ağrın varmış gibi davran onun istediği şeyleri yapma elimden bu kadarı geliyor yorgunum ağrım var de bırak çok istiyorsa kendi yapsın madem doğumdan sonra da yanında kimi istiyorsan onun yanında olacağını belirt
Çok yakışmış cnm ben de aynı modelin sarışını sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek
Sabah tetenozun 2. Dozunu vuruldum kolum başladı sabahlar olmaz bugün bana
Ben de dün sabah vuruldum cnm kolum ağrıyor yine

Çok cahilim neyse belki lazım olur diye ped dursun ama kremi şimdiden kullanmaya başlayın diyorlardı diye aldım. Ben birde göğüs kalkanı alayım o zaman.

Allah kolaylık versin canım toruna bakarlar severler evlattan daha tatlıdır onlar için evet bunu biliyoruz.ama yapacaklarını bize yapıyorlar benim ablamın kaynanası torunları severken bebekken tabi ah yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu diye severmiş kimi zihniyette böyle işte güya severler ama geline kızınca sevgileri biter allahtan herkese anlayış empati diliyorum bütün kv kp lere

Canım anladığım kadarıyla yeni evlisin yoksa bu kadarına kimse dayanamaz hamile kadına iş buyurmak ne demek ya normalde bile iş buyuramaz allahın sopası yok canım sen merak etme elbet ettiklerine yanına kalmaz benim anladığım aynını onada yapmışlar oda şimdi hıncını senden alıyo ama gün olur devran döner yapma güzelim yapmak zorunda değilsin en ufak bişey olsa vebalini nasıl ödeneyeck hoş allah korkusu yok belli çok sinir oldum ya kendime yapılıyomuş gibi hissettim allah ıslah etsin böyle insanları hiç ölmicek gibi yaşamak bu olsa gerek madem bizim diyo ki en sinir olduğum şeydir o ne YAni biz taşıyıcı annemiyiz okadar bizim diyip sahip çıkıyorsa o zaman şu halinde sana onun bakması lazım torunum iyi olsun da olsun kızım yorulma boşver demesi lazım kendi yapmasada sana yaptırmamalı hep eski kafa işte yapma canım boşver çok pişman olursun tepkini koy koru eşler annelerini atsın satsın demiyoruz dengeyi kursun sonra çok başını vurursun senşn yaşadığın her stres bebeğe zarar boşver kimse senden değerli değil ben öyle diyorum ne salakmışım diyorum neler yaptım tek istedikleri tatlı dil güler yüzdü şimdi en kötü benim YAni iyi olsan da kötüsün kötü olsan kötüsün değişen bişey yok gelinsin sonuçta o yeterli ha bidaha derse o bizim diye sende dersin o zaman oğlun senşn değil kaynananın dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…