- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.181
Bu elbiseyi moda labio dan mı sipariş ettn cnm aynı modelin mavisini sipariş ettm bende dikişleri için geri gönderseydn keşke değişim yapıyorlarKızlar geçmiş yazışmaları okuyamadım ama bir elbiseden bahsetmişti birileri. Ben bu hafta bir organizasyonda giydim. Resim atıyorum dikişleri çekiyordu bana gelen modelin. Beline de 1 parmak kalınlığında taşlı kemer aldım
Canım kalkan sürekli takılan birşey değil 20 dakikadan fazla kullanılması önerilmiyor. Benim arkadaşım yazın Doğum yaptı, sıkıntı yaşamadı aventin Kalkan’ını tavsiye etti bana.
Bu elbiseyi moda labio dan mı sipariş ettn cnm aynı modelin mavisini sipariş ettm bende dikişleri için geri gönderseydn keşke değişim yapıyorlar
Kalkan kullanınca göğüs pedi ve kremi kullanılmıyor mu? Ben ped ve krem aldım kalkanda alsam mı bilemedim.Canım bana sürekli takılacağı söylendi. Anne sütü meme başına değiyor koruyor. Ayrıca meme ucu kıyafete sürtmediği için yara olmuyormuş. Doğum olur olmaz takın zaten başlarda olursamolur yara dediler.
Senin durumun daha zor canım onlarla birlikte yaşıyorsun Allah yardımcın olsunİnsani boyle şeyler cok geriyor, ben kv kp ile yaşiyorum, kızımda: doğum dr parasni kendimiz karşiladık ama bebeğin bütün tepeden tirnağa ihtiyaclarını annemler aldı, 40 cikana kadarda ne gerekdiyse, ablamada aynı şekilde ama yıne ikimizinde kv sı, ablanıncı daha pahalı, kardeşinci daha güzel vs... gümlelerni hep duyduk, ama takmamak lazım böyle şeyleri, kendimize yazık
oyh okurken sistim yemin ederim benim ayni eski halim allahima cok sukur esim kaynananin gorumcelerin gerxek yuzunu gordude 2 yildir bn kurtuldum uzaktan meraba meraba allah yardimcin olsun canm
Benim anlamadığım eşim görüyor anlıyor hak veriyor bana ama annesine söz geçiremiyor. Gerçi kovmak dışında herşeyi söyledi. Eşime karışma, ailemize karışma, o ne isterse onu yapar, temizlik yapmasın, yemek yapmasın ben istemiyorsam sen hiç isteyemezsin burası bizim evimiz, yeter çok konuşuyorsun vs vs ama kayınvalidem durmuyor onun yanında sussa da ertesi gün yine konuşmaya başlıyor. İsim konusunda ben ece istiyordum ben beğenmedim babannenin ismini koyun dedi mesela, eşimde kimse karışamaz bu bizim kararımız dedi. İyi sevmem o zaman diye trip yaptı eşimde sevmezsen sevme zorla değil ya falan dedi atıştılar. Ertesi gün bana yine aynı şeyi söylüyor. Pes etmiyor ve biz kabul etmeyince sinirleniyor hırslanıyor. Ben sessiz değilimdir normalde hatta kendisi bana sivri gelin der. Ama sırf konuşmasın sussun yeter ki diyerek ev işi temizlik hepsini yapıyorum, çünkü istediği olana kadar konuşuyor pes etme huyu yok.oinone27 O istiyor diye temizlik yapma, yemek yapma. Sen yaptıkça o isteyecek, daha çok isteyecek. Evet eşin annesini kıramıyor, sana hak veriyor ama senin bu kadar iş yapmana, yaptırmasına dur demeyerek senin ezilmene yardım ediyor. Bu kadar yıpratma kendini, öncelik senin karnında taşıdığın, Allah'ın sana emanet ettiği o yavruda. Onu tehlikeye atacak hiçbir şeyi kimsenin hatırı için yapma.
bende mavisini siparis verdim :)))Bu elbiseyi moda labio dan mı sipariş ettn cnm aynı modelin mavisini sipariş ettm bende dikişleri için geri gönderseydn keşke değişim yapıyorlar
Ilktede agrin oldu mu canimSabah tetenozun 2. Dozunu vuruldum kolum başladı sabahlar olmaz bugün bana
Evet ertesi gün dagitmisti resmen hasta gibi gezmistim şimdi tekrar başladıIlktede agrin oldu mu canim
sagolasin canimCanımm hayırlı olsun inşallah :))
Bence biraz etkisi olabilir. Dr bana ilk zamanlar, başta yediğin kendine, üç aydan sonra yediklerin bebeğe yarar daha çok demişti. İlk dönem bi heyecanla herseyi dikkatli yedim sonra saldım. Şimdi tekrar oğluşu besleyecek şeylere yöneleceğimBende de öyle oldu canım doktor 23.haftada boyu uzun falan dedi biz de eşimle gururlandık falan boylu Poslu olcak falan diye ama 1 ay sonra gittiğimizde haftasıyla uyumlu dedi hatta bazı tanidiklarda bizimkinden daha uzun boyluydu sen demiş acaba ne zamandır ceviz ve muz yemedim rahatlayip saldım kendimi yemeklerime dikkat etmedim diye mi oldu acaba diye düşünüyorum
Kalkan kullanınca göğüs pedi ve kremi kullanılmıyor mu? Ben ped ve krem aldım kalkanda alsam mı bilemedim.
Tam illetmiş canım Allah sabır versin. Bence ne derse desin dinleme. Kendi evinde yumurta kırmak istiyorsan yumurta kır. O da konuşsun dursunKayınvalideler konuşulmuş gördüğüm kadarıyla kızlar tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş. Bende son günlerde çok dertliyim. Uzun yazıcam ama okursanız şimdiden hakkınızı helal edin.
@Afilim92 canım sinir bozucu ama takma kafana en azından eşin annesini görmüş oldu. Kabul etmese de görüyordur elbet. Bide ihtiyacınız yokmuş çok şükür eşinde sende çalışıomuşsunuz, onlara muhtaç olmamanızda güzel.
Konusu açılmışken bende anlatayım rahatlarım biraz. Geçen çarşamba kayınvalidem ve 2 görümcem bize geldi, o günden beri evimizde bi gerginlik var. Hem bebek konusunda hem diğer konularda. Onlar gelicek diye tüm evi sildim süpürdüm toz aldım cam sildim tülleri perdeleri yıkadım. Eşim kızdı hatta annemler gelicek niye yoruyorsun kendini hamilesin sen dedi. İlk geldiği gün dolabın üstündeki hurçtan yorgan indiricem eşim geldi indirdi. O sırada kayınvalidem geldi bu hurçları hiç mi yıkamıyorsun toz içinde bunlar dedi. Bi şok oldum. Evet tozlanmış ama hamile halimle onları indirip yıkamayı akıl edemedim. Tüm hurçları yıkattı bana, eşime de onu yıkadım bunu yaptım diye anlatıyor işten geldikce. Şu yorganı yıka, bu kilimi yıka, şu evi bi süpür akşama kadar emir verme derdinde. Dolabın arkası tozlanmış neden silmedin dedi. Süpürgeyle aldım ama çekemediğim için silememiştim. Herşeyi laf ediyor. Eşim yapmasın etmesin hamile o dedikce, ben hamileyken kaç kat kiremit taşıyordum iş yapmakla bişey olmaz çocuğa dedi.
Perşembe günüde görümcemlerle alışverişe gitmiştik. Bi bebek arabası krizi yaşamıştık anlatmıştım burda. En son biz alıcaz dememe rağmen eşimde bunu onaylamasına rağmen durup durup gereksiz şeylere para harcıyorsun böyle ev geçindirilmez deyip duruyor bebek arabası için.
Ailem için onlar hiç bişeye karışamaz Torunuma bişey alınacaksa ben alırım, annenin doğuma gelmesine gerek yok yanında ben kalıcam gibi söylemleri de mevcut. Doğumdan sonra torunuma şöyle bakıcam böyle bakıcam diye anlatıp duruyor sinir krizi geçiriyorum resmen. Gündüz o bakıcakmış gece ben. Ben istemiyorum dedikce o çocuk bizim diyor ve bu konuşmaların çoğu eşim yokken oluyor. Eşim bana ağırlaştın zaten annem yardım eder sana diyordu. Görümcemler cuma günü döndü kayınvalidem burda. Kolum ağrıyor kaldıramıyorum diye kıvrandı hafta sonu. Bugün aldım doktora götürdüm. Tüm gün hastanedeydim eve daha yeni geldik. Bi oturup dinleneyim dedim. Kalk kalk yemek yap kocan gelicek dedi. Hani bana yardımcı olmasını geçtim de daha çok yoruluyorum. Eşim olsa 1 hafta evi süpürmesem gık demez yumurta kırsam neden demez. Kayınvalidem hergün 2-3 çeşit yemek istiyor 2 günde bi temizlik istiyor. Durup durup laf sokuyor. Ne zaman gideceği de belli değil. Dün gece eşime biraz dert yandım evet annem zor kadındır ama napayım kovamam ya dedi. Beni anladı mı geçiştirdi mi bilemedim ama çok bunaldım.
Kendim yazmiş gibi his etdim, ama yek fark eşim annesinin kuzusu, bazen o kadar şaşırıyorumkı, eşim kapida girdiğinde kanatlarını takıyor hemen, ben her halde onun hakında bir şey desem beni siler o an asla bana inanmaz.Benim anlamadığım eşim görüyor anlıyor hak veriyor bana ama annesine söz geçiremiyor. Gerçi kovmak dışında herşeyi söyledi. Eşime karışma, ailemize karışma, o ne isterse onu yapar, temizlik yapmasın, yemek yapmasın ben istemiyorsam sen hiç isteyemezsin burası bizim evimiz, yeter çok konuşuyorsun vs vs ama kayınvalidem durmuyor onun yanında sussa da ertesi gün yine konuşmaya başlıyor. İsim konusunda ben ece istiyordum ben beğenmedim babannenin ismini koyun dedi mesela, eşimde kimse karışamaz bu bizim kararımız dedi. İyi sevmem o zaman diye trip yaptı eşimde sevmezsen sevme zorla değil ya falan dedi atıştılar. Ertesi gün bana yine aynı şeyi söylüyor. Pes etmiyor ve biz kabul etmeyince sinirleniyor hırslanıyor. Ben sessiz değilimdir normalde hatta kendisi bana sivri gelin der. Ama sırf konuşmasın sussun yeter ki diyerek ev işi temizlik hepsini yapıyorum, çünkü istediği olana kadar konuşuyor pes etme huyu yok.
- Eki Görüntüle 2134953 Kızlar yorum beklıyorum sızdenEki Görüntüle 2134954
Kuzuummmm çok sevindim ikinci çizgi çok belli orda duruyor sabah ilk idrarla daha koyu çıkar tabi :)
Okurken sinirlerim zıpladı ya..Kayınvalideler konuşulmuş gördüğüm kadarıyla kızlar tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş. Bende son günlerde çok dertliyim. Uzun yazıcam ama okursanız şimdiden hakkınızı helal edin.
@Afilim92 canım sinir bozucu ama takma kafana en azından eşin annesini görmüş oldu. Kabul etmese de görüyordur elbet. Bide ihtiyacınız yokmuş çok şükür eşinde sende çalışıomuşsunuz, onlara muhtaç olmamanızda güzel.
Konusu açılmışken bende anlatayım rahatlarım biraz. Geçen çarşamba kayınvalidem ve 2 görümcem bize geldi, o günden beri evimizde bi gerginlik var. Hem bebek konusunda hem diğer konularda. Onlar gelicek diye tüm evi sildim süpürdüm toz aldım cam sildim tülleri perdeleri yıkadım. Eşim kızdı hatta annemler gelicek niye yoruyorsun kendini hamilesin sen dedi. İlk geldiği gün dolabın üstündeki hurçtan yorgan indiricem eşim geldi indirdi. O sırada kayınvalidem geldi bu hurçları hiç mi yıkamıyorsun toz içinde bunlar dedi. Bi şok oldum. Evet tozlanmış ama hamile halimle onları indirip yıkamayı akıl edemedim. Tüm hurçları yıkattı bana, eşime de onu yıkadım bunu yaptım diye anlatıyor işten geldikce. Şu yorganı yıka, bu kilimi yıka, şu evi bi süpür akşama kadar emir verme derdinde. Dolabın arkası tozlanmış neden silmedin dedi. Süpürgeyle aldım ama çekemediğim için silememiştim. Herşeyi laf ediyor. Eşim yapmasın etmesin hamile o dedikce, ben hamileyken kaç kat kiremit taşıyordum iş yapmakla bişey olmaz çocuğa dedi.
Perşembe günüde görümcemlerle alışverişe gitmiştik. Bi bebek arabası krizi yaşamıştık anlatmıştım burda. En son biz alıcaz dememe rağmen eşimde bunu onaylamasına rağmen durup durup gereksiz şeylere para harcıyorsun böyle ev geçindirilmez deyip duruyor bebek arabası için.
Ailem için onlar hiç bişeye karışamaz Torunuma bişey alınacaksa ben alırım, annenin doğuma gelmesine gerek yok yanında ben kalıcam gibi söylemleri de mevcut. Doğumdan sonra torunuma şöyle bakıcam böyle bakıcam diye anlatıp duruyor sinir krizi geçiriyorum resmen. Gündüz o bakıcakmış gece ben. Ben istemiyorum dedikce o çocuk bizim diyor ve bu konuşmaların çoğu eşim yokken oluyor. Eşim bana ağırlaştın zaten annem yardım eder sana diyordu. Görümcemler cuma günü döndü kayınvalidem burda. Kolum ağrıyor kaldıramıyorum diye kıvrandı hafta sonu. Bugün aldım doktora götürdüm. Tüm gün hastanedeydim eve daha yeni geldik. Bi oturup dinleneyim dedim. Kalk kalk yemek yap kocan gelicek dedi. Hani bana yardımcı olmasını geçtim de daha çok yoruluyorum. Eşim olsa 1 hafta evi süpürmesem gık demez yumurta kırsam neden demez. Kayınvalidem hergün 2-3 çeşit yemek istiyor 2 günde bi temizlik istiyor. Durup durup laf sokuyor. Ne zaman gideceği de belli değil. Dün gece eşime biraz dert yandım evet annem zor kadındır ama napayım kovamam ya dedi. Beni anladı mı geçiştirdi mi bilemedim ama çok bunaldım.
Çok yakışmış cnm ben de aynı modelin sarışını sipariş verdim bakalım ne zaman gelecekKızlar geçmiş yazışmaları okuyamadım ama bir elbiseden bahsetmişti birileri. Ben bu hafta bir organizasyonda giydim. Resim atıyorum dikişleri çekiyordu bana gelen modelin. Beline de 1 parmak kalınlığında taşlı kemer aldım
Ben de dün sabah vuruldum cnm kolum ağrıyor yineSabah tetenozun 2. Dozunu vuruldum kolum başladı sabahlar olmaz bugün bana
Çok cahilimCanım göğüs pedi istemiyoruz, Anne sütü sürmeniz yeterli dediler. Kalkanıda koyun hem sütünüz toplansın hemde ucu sürtmesin yara olmasın. Birde bebek emmeyi bırakınca agzından meme ucunuzu çekmeyin, küçük parmağınızı bebişin ağzına sokun memenizi öyle çekinki ucu tahriş olmasın, damakları veya dişleri arasında ucunu parmağınız korusun dediler. Kremler vs yara olduktan sonrası içindir burda önemli olan yarayı engellemek.
Allah kolaylık versin canım toruna bakarlar severler evlattan daha tatlıdır onlar için evet bunu biliyoruz.ama yapacaklarını bize yapıyorlar benim ablamın kaynanası torunları severken bebekken tabi ah yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu diye severmiş kimi zihniyette böyle işte güya severler ama geline kızınca sevgileri biter allahtan herkese anlayış empati diliyorum bütün kv kp lereAynen öyle diyor canım kendi arkadaşlarının akrabalarının yanında da bir sürü şey aldık diyor cevap verme gereğinde bile bulunmuyorum susuyorum cevap verip kendimi sinir etceğime susayım diyorum. Daha hadi gel alalım dediğini de duymadım para vereyim siz beğenin alın dediğinide lafa geldimi ben torunuma bunları giydirip giydirip gezdircem diyor. Çocuğuma nasıl bakcaklar hiç bilmiyorum aynı apartmanda oturuyoruz kendimde çalışıyorum işe başladığımda ne yapcam hiç bilmiyorum
Canım anladığım kadarıyla yeni evlisin yoksa bu kadarına kimse dayanamaz hamile kadına iş buyurmak ne demek ya normalde bile iş buyuramaz allahın sopası yok canım sen merak etme elbet ettiklerine yanına kalmaz benim anladığım aynını onada yapmışlar oda şimdi hıncını senden alıyo ama gün olur devran döner yapma güzelim yapmak zorunda değilsin en ufak bişey olsa vebalini nasıl ödeneyeck hoş allah korkusu yok belli çok sinir oldum ya kendime yapılıyomuş gibi hissettim allah ıslah etsin böyle insanları hiç ölmicek gibi yaşamak bu olsa gerek madem bizim diyo ki en sinir olduğum şeydir o ne YAni biz taşıyıcı annemiyiz okadar bizim diyip sahip çıkıyorsa o zaman şu halinde sana onun bakması lazım torunum iyi olsun da olsun kızım yorulma boşver demesi lazım kendi yapmasada sana yaptırmamalı hep eski kafa işte yapma canım boşver çok pişman olursun tepkini koy koru eşler annelerini atsın satsın demiyoruz dengeyi kursun sonra çok başını vurursun senşn yaşadığın her stres bebeğe zarar boşver kimse senden değerli değil ben öyle diyorum ne salakmışım diyorum neler yaptım tek istedikleri tatlı dil güler yüzdü şimdi en kötü benim YAni iyi olsan da kötüsün kötü olsan kötüsün değişen bişey yok gelinsin sonuçta o yeterli ha bidaha derse o bizim diye sende dersin o zaman oğlun senşn değil kaynananın dersinKayınvalideler konuşulmuş gördüğüm kadarıyla kızlar tüm mesajları okuyamadım baya birikmiş. Bende son günlerde çok dertliyim. Uzun yazıcam ama okursanız şimdiden hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?