- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.201
Gunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Canım dün acilde doğumhaneye almışlar usg ile bakmışlar bi sıkıntı görünmüyo demiş doktor çok yorduğun için olmuştur bazen olur demiş ama ebelerde çıkarken sen çantanı hazırla bir an önce demişler 32 hafta tekrar gel tarih belirleriz tekrar bi kontrol yaparız demiş ilaç vs vermişkoltuğa geçecek kadarsa akıntı değildir inşallah suda degildir su azaldikca bebek hareketleride azalır durumunu haber ver olurmu
Benim anlamadığım eşim görüyor anlıyor hak veriyor bana ama annesine söz geçiremiyor. Gerçi kovmak dışında herşeyi söyledi. Eşime karışma, ailemize karışma, o ne isterse onu yapar, temizlik yapmasın, yemek yapmasın ben istemiyorsam sen hiç isteyemezsin burası bizim evimiz, yeter çok konuşuyorsun vs vs ama kayınvalidem durmuyor onun yanında sussa da ertesi gün yine konuşmaya başlıyor. İsim konusunda ben ece istiyordum ben beğenmedim babannenin ismini koyun dedi mesela, eşimde kimse karışamaz bu bizim kararımız dedi. İyi sevmem o zaman diye trip yaptı eşimde sevmezsen sevme zorla değil ya falan dedi atıştılar. Ertesi gün bana yine aynı şeyi söylüyor. Pes etmiyor ve biz kabul etmeyince sinirleniyor hırslanıyor. Ben sessiz değilimdir normalde hatta kendisi bana sivri gelin der. Ama sırf konuşmasın sussun yeter ki diyerek ev işi temizlik hepsini yapıyorum, çünkü istediği olana kadar konuşuyor pes etme huyu yok.
179 a civilin internet sitesinden aldım. Hemen geldi bir kusuru yok. Kenar korumaları, ince yorgani, battaniyesi, iki yastık kılıfı ve çarşafı var. Yalnız alırken kenar korumaların uzunluğuna, çarşafın boyutuna falan iyi bak. Bu tam benim beşiğin boyutunda kenar korumalari.
Son foto kenar korumaların fotosu henüz yerleştirmedim yatağa incelik kalınlık gör diye elimle tuttum bir de Yavru Ağzı battaniyesi var
Cok sagol canmKuzuummmm çok sevindim ikinci çizgi çok belli orda duruyor sabah ilk idrarla daha koyu çıkar tabi :)
Okurken sinirlerim zıpladı ya..
Canım sürekli ağrın varmış gibi davran onun istediği şeyleri yapma elimden bu kadarı geliyor yorgunum ağrım var de bırak çok istiyorsa kendi yapsın madem doğumdan sonra da yanında kimi istiyorsan onun yanında olacağını belirt
Çok yakışmış cnm ben de aynı modelin sarışını sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek
Ben de dün sabah vuruldum cnm kolum ağrıyor yine
bugun turkiye yolcusuyumBeyazOrkidem naptın canım merak ettim seni
neden hepsini orda bırakıp çıkmadınız ki ?Gunaydin kizlar .Dun cok gergin bir gun yasadim .Kv kalan eksikleri liste yap ben ustleneyim istediginiz yerden demisti hatirlarsiniz .Ama ben basima gelecekleri bildiğim için biraz gecistirmistim .Dun aradi bugun çıkalım diye .Neyse çıktık. En basta dedim ki bizim icin ayirdigin limitini söyle ona gore hareket edelelim .(guya bebek odasina 2 bin destek çıkacaktı bebek odasini degistirdik destege gerek yok hallettik dedik .Biz de o parayi kullancak sandik ) 400 TL verebilirim dedi .Ama oncesinde ne eksikse ben alayim dedigi icin biz bozulduk esimle .Bunu soylerken bi yandan da uyku seti begeniyoruz .Ben de o para ancak uyku seti eder madem diger ihtiyaclara bakalim dedim .Neyse her gordugune bu olsun bu olsun filan diyor adam atiyor sepete .2 saat kiyafet kundak battaniye vs sectik .Kasada hesap 900 Tl civari cikti .Ben bunu ödemem dedi isin icinden sıyrıldı .Alirken düşünmeden bunu da alalim bunu da diyor .Ben kalsin fazla oldu diyorum ,oderiz ,hallederiz diyor .Ben de cok sinirlendim cantamdan kart çıkarıp burdan çekin dedim .Onu da kabul etmiyor .Esim de koy kartini dedi bana kizdi .Annesine sen cek burdan hepsini taksitli ben sana nakit vereyim dedi .Iyi bari aman verin de moduna girdi .Tansiyonum falan düştü sinirden .Sonra çıktık .Esim hemen para cekti verdi .Kv kendi evine mutfak mobilyasi alışverişi yaptı 2bin tl civarı. En son evine birakiyoruz .Bu esyalar bende kalcak da sevcem de vs vs rızamız olmadan hepsini indirdi .Torunuma aldiklarimi herkeslere gostercem diyerek .(Sanki kendi almis gibi hepsini ) Ve gider ayak karnin da 2 3 gunde nasil sismis dedi .Ben orda bi afalladim masallah desene ya dedim .Ustune 1 saat gecmeden hastalandim karnim iyice gerildi kasiklarim batmaya basladi .Her sey burnumdan geldi .Aslinda basima gelecekleri biliyordum ama esime dinletemedim zorla götürdü .Ustune gerekli gereksiz seyler secti .Bizi zora soktu .Biz ona verdigimiz parayla bebek odasinin taksitini odeyecektik.
Ben zaten sinirlenip kart uzattim esim mudahale etti.Allah ıslah etsin .yavrum sizinde ağzınız diliniz yokmu söyleyin biz bunu ödeyemeyiz diye kalsın ihtiyaç dışı olanlar madem, hem çocuğun eşyalarını alıp gitmekte nedir ya okurken ben bile sinirlendim,ne tuhaf insan ...
2 saat ayakta kaldim ürün sectik .Hepsini kendim odemek istedim .Zorda kalsak da bebek odasının taksiti olsa da orda ona bir parca bile bırakmayacaktım. Ama esim gitti tamam sen ode ustunu verelim dedi .neden hepsini orda bırakıp çıkmadınız ki ?
duygusal gerginlik bende de oldu iştahım azaldı 1 kilo bile verdim ama önemli olan boy uzunluğu değilmiş içeride sağlıklı olup olmamasına önem veriyormuş doktorlar, benim doktorum hiç boy uzunluğundan bahsetmedi 16.haftadan sonra,zaten cocuğun boylu poslu ya da zayıf minyon olmasını ergenliği ve genetik yatkınlığı belirliyor oralarda boy kilo oranına bakıyor cocuk doktorları,keyfimize bakalım hamileleliği bitirmemize az kaldı:) ben mesela pek bitsin istemiyorum bebeği elbette merak ediyorum ama hamilelelik de güzelmiş,ilk 3,5 ay hariç :)Bende de öyle oldu canım doktor 23.haftada boyu uzun falan dedi biz de eşimle gururlandık falan boylu Poslu olcak falan diye ama 1 ay sonra gittiğimizde haftasıyla uyumlu dedi hatta bazı tanidiklarda bizimkinden daha uzun boyluydu sen demiş acaba ne zamandır ceviz ve muz yemedim rahatlayip saldım kendimi yemeklerime dikkat etmedim diye mi oldu acaba diye düşünüyorum
bende bu olaya sinir oluorum bizimkiler hiç bişi demio ki annem 11 çocuk doğurmuş kadın, eşimin tarafı hani göbek nerde bilmemne.zaten zatıf biriyim göbeğimde gayet çıktı bol baskılı tişört giydiğim için çok belli değil ama belli yinede tişörtü tutup bune daha 6 aylık son aylarda büyümüomu dedim vırt zırt diolar.eşime dedim bu ne göbek değilde dedim onlar bu göbeği hamile olmadan taşıdıkları için normal olarak az görüolar görüolar dediAhh kuzum gecmis olsun ya inan okurken ben gerildim, bnm kv dede eminonune gidelim bisiler alalim vs diyor ben pek orali degilim ki ztn yuruyemiyorum bebek ters oldugu icin baskiliyor beni, bende bu bahaneye siginarak gitmiyorum esimi yollicam, eminim bende senn gibi olurdum.. Sen dinlen bol bol, esine okut kendini bebisi, kv ler niye surekli bu gobus olayina takik hic anlamam, bakislar bile beni rahatsiz ediyor..
Ben 10 kg aldım doktor başından beri hiç bişi demedi sağlık ocağındaki ebe sadece çok alma dedi ama bu üçüncü bebeğim ikisinde de biri 22 biri 19 kg aldım bakalım bunda nasıl tamamlıcam dert etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun da sadece yediğim şeylere dikkat etmeye çalışıyorum zararlı zararsız diye yoksa kısmıyorum çğnkü tansiyonum düşüyoKizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yıne fazla alıcam diye siz kac kilo aldınız? Şindiye kadar hic kilo almıyanınız varmi yada cok kilo alanı? Dr bu konuda ne nıyor sizin.
sevdiğin şeyler ise ii yapmışsınız ama kv illa bu olsun falan demiş onun sevdikleri ise almadan giderrim şahsen kalsın hepsi derdimBen zaten sinirlenip kart uzattim esim mudahale etti.Allah ıslah etsin .
2 saat ayakta kaldim ürün sectik .Hepsini kendim odemek istedim .Zorda kalsak da bebek odasının taksiti olsa da orda ona bir parca bile bırakmayacaktım. Ama esim gitti tamam sen ode ustunu verelim dedi .
Canım çok sevindim.insallah hayırlısı olsun senin adınaCok sagol canm
bugun turkiye yolcusuyum
Istanbulda bidaha yaparim kan falan veririm persembe gunu randevum var tedavi icin ön görüsmede gidecektim neye niyet neye kismet hakkimda hayilei olan olsun saglicakla hayirla olsun insAllah
benim kv yurt dışında.3 aylıkkken almaya başlafı saçma sapan indirimli yerlerden.hepsi erkek bebeğe uygun ama öle hoş şeyler değil sıradan basit şeyler halbuki kendisi çoka kokoş bakımlı modayu falan bilir.resmen almak için almış.kız olursa ne olcak dedim ikisinede gider dio.arkadaşıma gösterdim bunlar tamamen erkek işi dio.battanıye aldım diodu bi baktım kahverengi çizgili vs kadınların evde omzuna attığı ince battaniye.saçma sapan şeyler.eşim bak beğenmezsen kalır ne deyim o da öle dio.buraya gelince aldırmayalım die almış olcak hesapta.erkek olcak ben biliom dio saçmalıo zaten erkek torunun var.daha cinsiyeti öğrenmedik kız die eşimin adına yazdım işlettim hayırlısı olsun dio sadece.napacaksa erkek torunu.eşimde annemi ismi güsel diodu ilk zamanlar ben tabiki onaylamadım ama haketmediğini de gördükEzelden dayatılmış canım erkek evlat şöyle böyle masaya yumruğunu vurmalı Aslan oğlum vs hep böyle yapa yapa annelerde erkek çocuğum var diye hep koltukları kabarmış şiödi olan bize oluyo benim eşimde durumu bildiği için kaynana bu bebeğime bişeyler almış eşimde anne gerek yoktu niye aldın bizim ihtiyacımız yok herşeyini aldık biz demiş iyi demişsin dedim ama çok sinirim bozuldu insan sorar dimi oğlum naptınız bişiler aldınızmı para göndereyim de ne ihtiyacınız varsa alın der ama amaç farklı işte ben aldım ben yaptım demek istemiyorum hiç bişey giydirmicemde inşallah aldıkları olmaz ama dicem sen hediye götürürsün birilerine ihtiyacım yok dicem
canım hayırlıı olsuuun çok sevindim çizgi belli cidden Sağlıkla kucağına al İnşallah ❤Cok sagol canm
bugun turkiye yolcusuyum
Istanbulda bidaha yaparim kan falan veririm persembe gunu randevum var tedavi icin ön görüsmede gidecektim neye niyet neye kismet hakkimda hayilei olan olsun saglicakla hayirla olsun insAllah
Aynenn sen birde dogduktan sonra her emzirme seansinda burnunda biten kv tipi var iste o bende, her seferinde cocugun memeyi nasil tuttugunu gorucek illa ya mahremiyet falan hakk getire anlamiyor, bu sefer tecrubeliyim ama ya kapiyi kitlicem yada anne sen gec iceri vs dicembende bu olaya sinir oluorum bizimkiler hiç bişi demio ki annem 11 çocuk doğurmuş kadın, eşimin tarafı hani göbek nerde bilmemne.zaten zatıf biriyim göbeğimde gayet çıktı bol baskılı tişört giydiğim için çok belli değil ama belli yinede tişörtü tutup bune daha 6 aylık son aylarda büyümüomu dedim vırt zırt diolar.eşime dedim bu ne göbek değilde dedim onlar bu göbeği hamile olmadan taşıdıkları için normal olarak az görüolar görüolar dediayy alışverişw karışan yok uzağız ama doğuma gelicek muhakkak umarım çabuk giderler ablamı çağırcam yatacak yerimiz yok die giderler İnşallah hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?