2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yavrum sizinde ağzınız diliniz yokmu söyleyin biz bunu ödeyemeyiz diye kalsın ihtiyaç dışı olanlar madem, hem çocuğun eşyalarını alıp gitmekte nedir ya okurken ben bile sinirlendim,ne tuhaf insan ...

oinone27 canım bak eşinin tavrı çok iyi seni anlaması annesinin yaptıklarını görmesi falan çok güzel tabiki kovamaz bizde olsak annemizi kovamayız ama kovmaktan beter etmiş boşver zaten eşinin senin yanında olduğunu görmesi seni savunduğunu görmesi onu çileden çıkarıyordur sen keyfine bak boşver sen susup yapıyorsun diye sana durmadan iş buyuruyor boşver yapma eli ayağı tutuyorsa kendi yapsın

koltuğa geçecek kadarsa akıntı değildir inşallah suda degildir su azaldikca bebek hareketleride azalır durumunu haber ver olurmu
Canım dün acilde doğumhaneye almışlar usg ile bakmışlar bi sıkıntı görünmüyo demiş doktor çok yorduğun için olmuştur bazen olur demiş ama ebelerde çıkarken sen çantanı hazırla bir an önce demişler 32 hafta tekrar gel tarih belirleriz tekrar bi kontrol yaparız demiş ilaç vs vermiş

Allah yardimcin olsun canım..
Bize kaynanamlar fazla gelmiyor.
Yoksa bende cekinip birden kendimi yoracak işler yapardim ve o da geldimi yastıkların arkasına koltukların içine kadar kontrol eder.
Gıcık bie durum

çok tatlı bir model seçmişsin bayıldım , güzel günlerde kullanılsın ...

Cok sagol canm
BeyazOrkidem naptın canım merak ettim seni
bugun turkiye yolcusuyum
Istanbulda bidaha yaparim kan falan veririm persembe gunu randevum var tedavi icin ön görüsmede gidecektim neye niyet neye kismet hakkimda hayilei olan olsun saglicakla hayirla olsun insAllah

Günaydın kızlar...
BeyazOrkidem canım çok sevindim.. Rabbim hayırlısıyla sonunu da görmeyi nasip etsin inşallah... bizleri de merakta bırakma bilgilendir yine

neden hepsini orda bırakıp çıkmadınız ki ?

Kizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yıne fazla alıcam diye siz kac kilo aldınız? Şindiye kadar hic kilo almıyanınız varmi yada cok kilo alanı? Dr bu konuda ne nıyor sizin.

yavrum sizinde ağzınız diliniz yokmu söyleyin biz bunu ödeyemeyiz diye kalsın ihtiyaç dışı olanlar madem, hem çocuğun eşyalarını alıp gitmekte nedir ya okurken ben bile sinirlendim,ne tuhaf insan ...
Ben zaten sinirlenip kart uzattim esim mudahale etti.Allah ıslah etsin .
neden hepsini orda bırakıp çıkmadınız ki ?
2 saat ayakta kaldim ürün sectik .Hepsini kendim odemek istedim .Zorda kalsak da bebek odasının taksiti olsa da orda ona bir parca bile bırakmayacaktım. Ama esim gitti tamam sen ode ustunu verelim dedi .

duygusal gerginlik bende de oldu iştahım azaldı 1 kilo bile verdim ama önemli olan boy uzunluğu değilmiş içeride sağlıklı olup olmamasına önem veriyormuş doktorlar, benim doktorum hiç boy uzunluğundan bahsetmedi 16.haftadan sonra,zaten cocuğun boylu poslu ya da zayıf minyon olmasını ergenliği ve genetik yatkınlığı belirliyor oralarda boy kilo oranına bakıyor cocuk doktorları,keyfimize bakalım hamileleliği bitirmemize az kaldı:) ben mesela pek bitsin istemiyorum bebeği elbette merak ediyorum ama hamilelelik de güzelmiş,ilk 3,5 ay hariç :)

bende bu olaya sinir oluorum bizimkiler hiç bişi demio ki annem 11 çocuk doğurmuş kadın, eşimin tarafı hani göbek nerde bilmemne.zaten zatıf biriyim göbeğimde gayet çıktı bol baskılı tişört giydiğim için çok belli değil ama belli yinede tişörtü tutup bune daha 6 aylık son aylarda büyümüomu dedim vırt zırt diolar.eşime dedim bu ne göbek değilde dedim onlar bu göbeği hamile olmadan taşıdıkları için normal olarak az görüolar görüolar dedi ayy alışverişw karışan yok uzağız ama doğuma gelicek muhakkak umarım çabuk giderler ablamı çağırcam yatacak yerimiz yok die giderler İnşallah hemen

Kizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yıne fazla alıcam diye siz kac kilo aldınız? Şindiye kadar hic kilo almıyanınız varmi yada cok kilo alanı? Dr bu konuda ne nıyor sizin.
Ben 10 kg aldım doktor başından beri hiç bişi demedi sağlık ocağındaki ebe sadece çok alma dedi ama bu üçüncü bebeğim ikisinde de biri 22 biri 19 kg aldım bakalım bunda nasıl tamamlıcam dert etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun da sadece yediğim şeylere dikkat etmeye çalışıyorum zararlı zararsız diye yoksa kısmıyorum çğnkü tansiyonum düşüyo

sevdiğin şeyler ise ii yapmışsınız ama kv illa bu olsun falan demiş onun sevdikleri ise almadan giderrim şahsen kalsın hepsi derdim

Cok sagol canm
bugun turkiye yolcusuyum
Istanbulda bidaha yaparim kan falan veririm persembe gunu randevum var tedavi icin ön görüsmede gidecektim neye niyet neye kismet hakkimda hayilei olan olsun saglicakla hayirla olsun insAllah
Canım çok sevindim.insallah hayırlısı olsun senin adına

benim kv yurt dışında.3 aylıkkken almaya başlafı saçma sapan indirimli yerlerden.hepsi erkek bebeğe uygun ama öle hoş şeyler değil sıradan basit şeyler halbuki kendisi çoka kokoş bakımlı modayu falan bilir.resmen almak için almış.kız olursa ne olcak dedim ikisinede gider dio.arkadaşıma gösterdim bunlar tamamen erkek işi dio.battanıye aldım diodu bi baktım kahverengi çizgili vs kadınların evde omzuna attığı ince battaniye.saçma sapan şeyler.eşim bak beğenmezsen kalır ne deyim o da öle dio.buraya gelince aldırmayalım die almış olcak hesapta.erkek olcak ben biliom dio saçmalıo zaten erkek torunun var.daha cinsiyeti öğrenmedik kız die eşimin adına yazdım işlettim hayırlısı olsun dio sadece.napacaksa erkek torunu.eşimde annemi ismi güsel diodu ilk zamanlar ben tabiki onaylamadım ama haketmediğini de gördük

Cok sagol canm
bugun turkiye yolcusuyum
canım hayırlıı olsuuun çok sevindim çizgi belli cidden Sağlıkla kucağına al İnşallah ❤

Aynenn sen birde dogduktan sonra her emzirme seansinda burnunda biten kv tipi var iste o bende, her seferinde cocugun memeyi nasil tuttugunu gorucek illa ya mahremiyet falan hakk getire anlamiyor, bu sefer tecrubeliyim ama ya kapiyi kitlicem yada anne sen gec iceri vs dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…