2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba, size bisey sormak istiyorum. Benim bebegim 2 gün öncesine kadar cok fazla hareketliydi ve hareketleri sertti, harketleri daha cok göbegimin üstüne etrafinda hissediyordum. Son 2 gündür daha cok kasıklarımda ve daha az hissediyorum. Kıpırdanma tarzında, daha hafif hareketler. Biraz endişelendim ilk gebeliğim olduğu için, birden değişince.. benim gibi olan var mı acaba?

Kizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yıne fazla alıcam diye siz kac kilo aldınız? Şindiye kadar hic kilo almıyanınız varmi yada cok kilo alanı? Dr bu konuda ne nıyor sizin.
Canım ben şimdiye kadar 15 kilo aldım 48le gebe kaldım şimdi 63m daha 3 ay var.. başta sorun etmemiştm ama kendimi kilolu görünce canım sıkılmaya başladı.. doktorum totalde iyisin ama yinede dikkat edelim dedi. Ekmeği kesme onun yerine tam buğday ekmeği ye dedi ara öğün mutlaka yap aç kalma dedi. Az ve sık beslenmek önemliymş. Son bir aydır dikkat ettim 2 kilo aldım 13 kilosu önceden yani.. birde akşamları yürüyüş yapıyrm az almamda o da etkili oldu sanırım.. en fazla 20 hedefim inşallah o kadar almam yinede

Tam illetmiş canım Allah sabır versin. Bence ne derse desin dinleme. Kendi evinde yumurta kırmak istiyorsan yumurta kır. O da konuşsun dursun
Öyle yapmayı planlıyorum bakalım canım . Manava gideyim de akşama ıspanaklı börek yap oğlum sever dedi. Canım makarna istiyor hem ağrım var uğraşamam dedim. Surat astı oturdu. Bakalım ne kadar katlanıcaz birbirimize.
Benim tek şansım o zaten canım eşim annesini biliyor lafda söylüyor annesi üzerine alınmıyor o ayrı konu.
Doğuma annem gelicek dedim iyi madem biz gelmeyiz dedi. Siz bilirsiniz isterseniz gelebilirsiniz dedim. Yok yok bize gerek kalmaz falan dedi. Sürekli trip. Eskiden o kaynanasından annesiyle görüşmek için izin istermiş. Benimde öyle olmamı bekliyor ama çok bekler.

Canım 2 yıl olacak evleneli yazın, yeni sayılır. Şehir dışında yaşıyoruz çok şükür. Eşim hep destek ama annesi onuda ciddiye almıyor evladım ne derse desin modunda.
Bu sabah yine bana dahiliyeden randevu alırmısın bide oraya gözükeyim dedi. Benim anlamadığım kendisi büyük bi ilde yaşıyor ben ilçede. Neden benimle hastane gezme derdine düştü çözemedim, tek amacı uğraştırmak gibi geliyor. Yarın dahiliyeye götürücem perşembe günü yine kolu için kontrole götürücem. Cuma günü kendi kontrolüm var. Haliyle yoruluyorum. Bide yemek temizlik ev işi çamaşır bulaşık. Bebek konusunda tavrımı koydum zaten. O benim kimse karışamaz fikir verirsin ister uygularım ister uygulamam dedim saygısız dedi geçti.
Allah yardimcin olsun canım..
Bize kaynanamlar fazla gelmiyor.
Yoksa bende cekinip birden kendimi yoracak işler yapardim ve o da geldimi yastıkların arkasına koltukların içine kadar kontrol eder.
Gıcık bie durum
Benimkide dolabın arkasına kadar bakmış, balkonu yıkamıştım gelicekler diye, balkondaki saksılar neden dağınıkmış onun lafını etti. Keşke diyorum hiç temizlemeseydim yormasaydım kendimi her türlü laf yedim zaten. Şimdi yapmıycam bişey. Koltukları silelim dedi dün akşam. Gerek yok temiz koltuklarım dedim bozuldu surat astı eminim yarın yine söylüycek. Ama inatla silmiycem kararlıyım.

En önemlisi sağlık gerisi boş ama cok kilo almanın bi yararı yok, ilkinde 22 kilo aldım ama yıne 40+5 doğan kızım 2850 g doğdu cok şükür sağlıklıydı ama kilomun 7 sini veremedim. Ve şimdi daha almakdan korkuyorum.

Sen daha onceden kilo problemin yokmuş o yüzden rahatsın ama 74 ile hamile kaldım ve artik hamile kalmadan önce gıydığım dar paltolonum sıkmaya başladı 6 kg aldım şimdiye kadar. 12-13 den fazla almak isdemiyorum

Ben 11 kilo aldım ve 11 kilosuda göbeğimde sanki öyle bir büyüdü sorma gitsin

Kızlar ben bugünde uyku seti almaya çalışıyorum ama en zoruda bu sanırım. Fitted çarşaf boyutu yatağın boyutu ile aynı mı olmalıdır. Benim beşikler 80x140 fitted çarşafı 80x140 olan model bakmalıyım değil mi? Taç uyku setlerinde içindekilerin ölçüleri yazıyor ama hangi beşiğe uygun onu yazmamışlar.

Bence doğru yoldasın :) Tadı kaçıp gider kısa sürede hem

Aynen laf etcek illaki bişey arıyorlar.

Bi daha derse anne ben silemicem silmek istersen sen silebilirsin de kenara çekil.

Seninki ikizdi sanırım dımı senin 20kg yolun var en fazla 5 kilo kalır doğum sonrası. Hepsi gider iki bebek plasenta su vs.. eskisinden daha zayıf kalmasan iyi.
İnşallah bebişlerimin kiloları iyi olsunda ben kiloya razıyım ama dediğin doğru, doktorda takmıyor zaten normal diyor.

Bitanem benimde öyle oldu dört beş gün önce karnımın üstünden aşağı ındı ve uç gün hep orda durdu orayı az az tekmeledi doktora gittim hareketi az dıye hiç birşeyi yok pozısyon degıstırmıs ıce dönmüş organlara dönmüş dedı bır gün sonra gene yukarı cıktı buraları tekmelıyor sakın korkma canım benim

Valla canım bunları okudukça kv me şükrettim banimkide çok rahattır yapma etme çocuk doğsun annen bakar sana annene git der :))))

Hakılsın canım gerçekten sinir bozucu bişey ama sende çok altta kalma yani hamilesin sen bişe olursa bebeğe hesabını kim vercek geri getirebilcek mi yavrunu çok takma kv ni canım gerakirse sende lafını esirgeme. Eskilerle yeniler bir değil rahim farkı var onların daha sağlamdı dr um öyle söyledi bana üzülme sen

benimde cok azaldı aşı olunca sordum uyku süreleri 16 saate cıkmış artık ondan dedi sadece arada dönüyor yada atıyor

Kizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yıne fazla alıcam diye siz kac kilo aldınız? Şindiye kadar hic kilo almıyanınız varmi yada cok kilo alanı? Dr bu konuda ne nıyor sizin.
Canım kiloyu çok takma 15 e kadaa normal alman. Ben şuana 5 kilo aldım cok almak istemememdeku sebep çatlamamak için yoksa kilolar bebek emince gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…