2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben başka odaya geçerim gelecek hali yok ya emzirip gelim derim yüz ifademden anlar kitle kapıyı aynen canım
Bem de korkuyorum cahil muamelesi yapip odaya dalmalarindan .Ama esime soyledim emzirirken sadece senden ve annemden yardim alirim gerekirse diye .Ama bi yolunu bulurlar .
Cok sukur canim

Kızlar size bişey anlatayım da gülün biraz geçen kv geldi istanbula neyse bana diyorki doguma giderken dilek dile ben sigarayı bırakayım diye. Dedim ki doguma giderken aklıma o mu gelicek kv sigarayı bıraksın fln çok komiksin dedim. Kısacası kasap et derdinde koyun can derdinde yani dilesem onu mu dilerim aklımdan tek geçen şey sağlıkla yavrumu kucagima almak olur. :)

Ay ne alem insanlar var diyorum burda vallahi, cnm doguma girerken degilde simdiden dile hatta acikca sole sigarayi birak diye,icip icip gelip cocugunu opmesi ne kadar itici olur, ben kesinlikle istemezdim bunu, ya disleri eli yuzu yikayacak yoksa alir tepkimi...

ben başka odaya geçerim gelecek hali yok ya emzirip gelim derim yüz ifademden anlar kitle kapıyı aynen canım
Benimki arkamdan damliyordu ve inan sinir bir durum ama bu sefer tecrubeliyim, kapiyi kitlicem kesin anlasin, resmen izliyordu film gibi, kendiside dogru duzgun emzirememis ondan mi bilmiyorum, nazara geldi belki cocugum 5 ay anca emdi ya kimsenin izlemesine izin verme derim...

O şekilde zaten hayatta izin vermem bende sigara kullanıyordum hamile kalmadan önce bıraktım 9 aydır ağzıma sigara sürmüyorum içenin yanında durmuyorum. Eşime de diyorum kv yanında sigara içen çocuğa dokunmayacak istemiyorum ben öyle bişey diyorum.

Aynen cnm o kadar hassaslarki yeni dogduklarinda sinekten bile sakiniyor insan, belki bu surede sende birakirsin ins cnm..

Aynen cnm o kadar hassaslarki yeni dogduklarinda sinekten bile sakiniyor insan, belki bu surede sende birakirsin ins cnm..
Ben bıraktım cnm hamile kalmadan önce hiç aklıma bile gelmiyor. Bazen şöyle bir tane içeyim diyorum sonra yok sibel içme ne güzel bırakmışsın diyorum. Bunca yıl boşuna içmişim hem bedene hem cebe zarar valla.

Aynen bende tüp bebek öncesi bıraktım. Arada aklıma geliyor ama tabi ki asla içmem. Emzirme süreside var inşallah uzunca bir süre. O kdr içmedikten sonra Bir daha başlamam inşallah.

Aynen bende tüp bebek öncesi bıraktım. Arada aklıma geliyor ama tabi ki asla içmem. Emzirme süreside var inşallah uzunca bir süre. O kdr içmedikten sonra Bir daha başlamam inşallah.
Ins cnm sağlığa zarar şimdi böyle içen biri yanıma gelince o kokuyu alıyorum ya midem kalkıyor. Ben sigara içtiğim dönemde toplu taşıma kullanacaksam kokunun üstümden gitmesini bekliyordum ağzımda şeker yada sakız öyle biniyordum araçlara kimse rahatsız olmasin diye.

Ay benim kv de sigara iciyo. Pis pis gelcek opcek cocugumu tiryaki esime biraktirdim. Ama kvye laf da soyleyemeyiz. Artik caktirmadan esime soylicem gitsin annesine elini agzini yikatsin.

Ay benim kv de sigara iciyo. Pis pis gelcek opcek cocugumu tiryaki esime biraktirdim. Ama kvye laf da soyleyemeyiz. Artik caktirmadan esime soylicem gitsin annesine elini agzini yikatsin.
Dış fırçasıyla gezmeleri lazım cnm başka türlü olmaz o iş yaş

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Canım geçmiş olsun böyle şeyler olabiliyormuş bu meslekte dikkat kendine bişe olmamıştır allahın izniyle

Canim işin çok onemli ve cok kutsal çok zor benim büyük kizimada özgül öğrenme güçlüğü dediler rapor aldı geçen rapor için gittik agir olan bi cocuk beni arkamdan bi itti neye uğradığımi şaşırdım korktum da kizimda korktu şimdi kızım eğitime başlayacak ama o ortamda nasıl bulunacak bilemiyorum öyle çocukları görünce korkuyor Rabbim o çocukların ailesinede güç versin siz egitimcilerede bi cocuk eğitmek nasıl mukaddesse sizin isiniz kat be kat daha kutsal

kesinlikle öyle izleyip napıcaklsr

Senin iş durumu nasıl oldu peki işbaşı yaptın mı doğum için gidiş tarihin yaklaştı mı?
Bu hafta 3. Haftamı çalışıyorum, 3 haftada raşor alıp 30. Hafta doğum iznime çıkıyorum canım. Yurtdışına izni alır almaz gideceğim inş

Bu gebe okulu heryerde var mı acaba canım benimde gidesim var ama nerden öğrenebilirim
İstanbulda mısın bilmiyorum ama istanbulda devlette ücretsiz olarak eğitim veren 5 hastane var.kanuni şişli etfal zeynep kamil ve 2 hastamde daha.

Valla benim kaynana kaç kere gizli gizli verirken gördüm parka çıkarıyordu yanında taşıyordu susdurmak için veriyordu bide diyordu napim durmuyorlar diyordu valla çok zor canım her dakika yanlarında olamıyoruz o ara dayıyorlar ne dayıyorlarsa güya çocuklar babaanneyi sevsin diye yapıyorlar sinir olmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…