2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence doğru yoldasın :) Tadı kaçıp gider kısa sürede hem
Tek temennim o zaten
Aynen laf etcek illaki bişey arıyorlar.

Bi daha derse anne ben silemicem silmek istersen sen silebilirsin de kenara çekil.
Onuda dedim ayyh kızım benim kolum çok ağrıyor yoksa sana taş çıkartırım dedi
Ben diyorum siz doğal besleniyordunuz, dönem değişti, devir değişti, sizin döneminizde düşüklerin sebebi böyle yapmanız falan diyr söyleniyorum da o hep doğruyu bilir :)

Seni 26 içindesin 5 kilo. Ben 15 içindeyim 6 kilo.
Canım 6 kilo gayet normal olması gereken, 12 yi geçmezsek çok iyi bence çok takma iyi gidiyosun ekmek çok yeme yeter ara öğün yap iştahı kesiyor. Benim hedefim şimdi ayda iki kilo almak ve doğuma öyle gitmek. Bende 65 le hamile kaldım nırmalde 60 tım boy 1.65

Bi laf var ya Nato Kafa Nato Mermer diye :)) sizin kv öyle sanırım boşver takmayın temizlik asla yapmayın , yemek de siz sağlığınız için yapın bence beslenin gerisi faso fiso

Önümüzde sağlam degilsek kalsın
'de boşver.

Aslında seni daha iyi anlaması lazım annesine hasret kalmış diye ama intikamını senden almaya çalışıyor
Hiç takma

Kızlar kış boyu elbise giyip rahat etmiştim. Bahardada günlük elbiseler alıp 1 kaç tane doğuma kadar giymek istiyorum şınları buldum ama nasıl dururlar bilmiyorum 1.70 boyum 90 kiloyum şuan. Mavi çizgili gömlek elbise çok hoşuma gitti. Sizin var mı bildiğiniz böyle hamile elbisesi satan siteler??

hanimlar bebisim asiri derecede vajinayi tekmeliyor bu haftalarda normalmi korkuorum ya
Evet canım benimde geçen hafta öyleydi. Hatta arada attığı tekmeden bir damla idrar bile kaçıyordu nerdeyse. :) Doktoruma söyledim dur bakalım daha neler yapacak sana dedi güldü. Pozisyonuna göre farklı noktaları tekmeliyor canım korkma.

Tac in kendi sitesinde yaziyor canim ben de arastiriyorum.

aynı şeyler bende de oluyor dönem dönem galiba pozisyon değiştiriyorlar canım ondan az hissettiğimiz oluyor ama yinede içine sinmediyse bir dr git ,mesela ben dün kontrol için doktordaydım bebek yan yatar pozisyondan kafası göbeğe ayağı da kasıklara olan poziyona geçmiş ben hiç farkında değilim durumun

evet gömlek elbise çok güzelmiş. bence görsin diye bi yer bulmuştum ordada güzel elbiseler var

Benimde boyum 165 ama kızım da aldığım kg veremiyınce 74 de hamile kaldım, benim de hedefım 26 bıtrene kadar 80 kg kalıp ondan sonra ayda 2 kg almak, ve foğum sonrası, şimdi aldıklarmıda öncekileride vermek.

Aman canım ne derse desin sakın öyle koltuk silme işine falan bulaşma. Ben 3 aylık hamileyken evi silip süpürdüm mutfak dolaplarımı falan sildim 2 gün sonra kanama oldum düşük tehlikem oluştu şimdi hiçbir şeye elimi sürmüyorum. Ben yapamıyorum kadın tutup yaptırcam de otur.

Ay canım bende tamamen aynı durumdayım. Sanki mesajı ben yazmışım. 5 Nisanda şeker yüklemesi yaptırdım o gün maksimum derecede hareketliydi. akşama doğru hareketleri azaldı günde 2-3 hareketini hissediyorum onlarda çok kuvvetli değil. geçen hafta çok güzel tekmeliyordu annesini miniğim. gitgide daha net hissedeceğim sanarken 4 gündür azaldı. dünya duruyor benim için kızım hareket etmeyince.

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Canım geçmiş olsun, Allah korusun senin işinde zor gerçekten. Bir şey olmamıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…