- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.241
Tek temennim o zatenBence doğru yoldasın :) Tadı kaçıp gider kısa sürede hem
Onuda dedim ayyh kızım benim kolum çok ağrıyor yoksa sana taş çıkartırım dediAynen laf etcek illaki bişey arıyorlar.
Bi daha derse anne ben silemicem silmek istersen sen silebilirsin de kenara çekil.
Ben diyorum siz doğal besleniyordunuz, dönem değişti, devir değişti, sizin döneminizde düşüklerin sebebi böyle yapmanız falan diyr söyleniyorum da o hep doğruyu bilir :)Valla canım bunları okudukça kv me şükrettim banimkide çok rahattır yapma etme çocuk doğsun annen bakar sana annene git der :))))
Hakılsın canım gerçekten sinir bozucu bişey ama sende çok altta kalma yani hamilesin sen bişe olursa bebeğe hesabını kim vercek geri getirebilcek mi yavrunu çok takma kv ni canım gerakirse sende lafını esirgeme. Eskilerle yeniler bir değil rahim farkı var onların daha sağlamdı dr um öyle söyledi bana üzülme sen
Benimde ondan demek ki canım bu aralar az hareket ediyor çikolata falan yiyorum oynasın diye.benimde cok azaldı aşı olunca sordum uyku süreleri 16 saate cıkmış artık ondan dedi sadece arada dönüyor yada atıyor
Canım 6 kilo gayet normal olması gereken, 12 yi geçmezsek çok iyi bence çok takma iyi gidiyosun ekmek çok yeme yeter ara öğün yap iştahı kesiyor. Benim hedefim şimdi ayda iki kilo almak ve doğuma öyle gitmek. Bende 65 le hamile kaldım nırmalde 60 tım boy 1.65Seni 26 içindesin 5 kilo. Ben 15 içindeyim 6 kilo.
Bu gebe okulu heryerde var mı acaba canım benimde gidesim var ama nerden öğrenebilirimValla canım bende ilk kez doğuracağım iyiki gebe okuluna gitmişi diyorum orda öğrendim hep
Bi laf var ya Nato Kafa Nato Mermer diye :)) sizin kv öyle sanırım boşver takmayın temizlik asla yapmayın , yemek de siz sağlığınız için yapın bence beslenin gerisi faso fisoTek temennim o zaten
Onuda dedim ayyh kızım benim kolum çok ağrıyor yoksa sana taş çıkartırım dedi
Ben diyorum siz doğal besleniyordunuz, dönem değişti, devir değişti, sizin döneminizde düşüklerin sebebi böyle yapmanız falan diyr söyleniyorum da o hep doğruyu bilir :)
Önümüzde sağlam degilsek kalsınTek temennim o zaten
Onuda dedim ayyh kızım benim kolum çok ağrıyor yoksa sana taş çıkartırım dedi
Ben diyorum siz doğal besleniyordunuz, dönem değişti, devir değişti, sizin döneminizde düşüklerin sebebi böyle yapmanız falan diyr söyleniyorum da o hep doğruyu bilir :)
Aslında seni daha iyi anlaması lazım annesine hasret kalmış diye ama intikamını senden almaya çalışıyorÖyle yapmayı planlıyorum bakalım canım . Manava gideyim de akşama ıspanaklı börek yap oğlum sever dedi. Canım makarna istiyor hem ağrım var uğraşamam dedim. Surat astı oturdu. Bakalım ne kadar katlanıcaz birbirimize.
Benim tek şansım o zaten canım eşim annesini biliyor lafda söylüyor annesi üzerine alınmıyor o ayrı konu.
Doğuma annem gelicek dedim iyi madem biz gelmeyiz dedi. Siz bilirsiniz isterseniz gelebilirsiniz dedim. Yok yok bize gerek kalmaz falan dedi. Sürekli trip. Eskiden o kaynanasından annesiyle görüşmek için izin istermiş. Benimde öyle olmamı bekliyor ama çok bekler.
Canım 2 yıl olacak evleneli yazın, yeni sayılır. Şehir dışında yaşıyoruz çok şükür. Eşim hep destek ama annesi onuda ciddiye almıyor evladım ne derse desin modunda.
Bu sabah yine bana dahiliyeden randevu alırmısın bide oraya gözükeyim dedi. Benim anlamadığım kendisi büyük bi ilde yaşıyor ben ilçede. Neden benimle hastane gezme derdine düştü çözemedim, tek amacı uğraştırmak gibi geliyor. Yarın dahiliyeye götürücem perşembe günü yine kolu için kontrole götürücem. Cuma günü kendi kontrolüm var. Haliyle yoruluyorum. Bide yemek temizlik ev işi çamaşır bulaşık. Bebek konusunda tavrımı koydum zaten. O benim kimse karışamaz fikir verirsin ister uygularım ister uygulamam dedim saygısız dedi geçti.
Benimkide dolabın arkasına kadar bakmış, balkonu yıkamıştım gelicekler diye, balkondaki saksılar neden dağınıkmış onun lafını etti. Keşke diyorum hiç temizlemeseydim yormasaydım kendimi her türlü laf yedim zaten. Şimdi yapmıycam bişey. Koltukları silelim dedi dün akşam. Gerek yok temiz koltuklarım dedim bozuldu surat astı eminim yarın yine söylüycek. Ama inatla silmiycem kararlıyım.
Evet canım benimde geçen hafta öyleydi. Hatta arada attığı tekmeden bir damla idrar bile kaçıyordu nerdeyse. :) Doktoruma söyledim dur bakalım daha neler yapacak sana dedi güldü. Pozisyonuna göre farklı noktaları tekmeliyor canım korkma.hanimlar bebisim asiri derecede vajinayi tekmeliyor bu haftalarda normalmi korkuorum ya
Tac in kendi sitesinde yaziyor canim ben de arastiriyorum.Kızlar ben bugünde uyku seti almaya çalışıyorum ama en zoruda bu sanırım. Fitted çarşaf boyutu yatağın boyutu ile aynı mı olmalıdır. Benim beşikler 80x140 fitted çarşafı 80x140 olan model bakmalıyım değil mi? Taç uyku setlerinde içindekilerin ölçüleri yazıyor ama hangi beşiğe uygun onu yazmamışlar.
Kizlar merhaba, size bisey sormak istiyorum. Benim bebegim 2 gün öncesine kadar cok fazla hareketliydi ve hareketleri sertti, harketleri daha cok göbegimin üstüne etrafinda hissediyordum. Son 2 gündür daha cok kasıklarımda ve daha az hissediyorum. Kıpırdanma tarzında, daha hafif hareketler. Biraz endişelendim ilk gebeliğim olduğu için, birden değişince.. benim gibi olan var mı acaba?
evet gömlek elbise çok güzelmiş. bence görsin diye bi yer bulmuştum ordada güzel elbiseler varEki Görüntüle 2135256 Eki Görüntüle 2135257
Kızlar kış boyu elbise giyip rahat etmiştim. Bahardada günlük elbiseler alıp 1 kaç tane doğuma kadar giymek istiyorum şınları buldum ama nasıl dururlar bilmiyorum 1.70 boyum 90 kiloyum şuan. Mavi çizgili gömlek elbise çok hoşuma gitti. Sizin var mı bildiğiniz böyle hamile elbisesi satan siteler??
Benimde boyum 165 ama kızım da aldığım kg veremiyınce 74 de hamile kaldım, benim de hedefım 26 bıtrene kadar 80 kg kalıp ondan sonra ayda 2 kg almak, ve foğum sonrası, şimdi aldıklarmıda öncekileride vermek.Canım 6 kilo gayet normal olması gereken, 12 yi geçmezsek çok iyi bence çok takma iyi gidiyosun ekmek çok yeme yeter ara öğün yap iştahı kesiyor. Benim hedefim şimdi ayda iki kilo almak ve doğuma öyle gitmek. Bende 65 le hamile kaldım nırmalde 60 tım boy 1.65
Benimkide dolabın arkasına kadar bakmış, balkonu yıkamıştım gelicekler diye, balkondaki saksılar neden dağınıkmış onun lafını etti. Keşke diyorum hiç temizlemeseydim yormasaydım kendimi her türlü laf yedim zaten. Şimdi yapmıycam bişey. Koltukları silelim dedi dün akşam. Gerek yok temiz koltuklarım dedim bozuldu surat astı eminim yarın yine söylüycek. Ama inatla silmiycem kararlıyım.
Kizlar merhaba, size bisey sormak istiyorum. Benim bebegim 2 gün öncesine kadar cok fazla hareketliydi ve hareketleri sertti, harketleri daha cok göbegimin üstüne etrafinda hissediyordum. Son 2 gündür daha cok kasıklarımda ve daha az hissediyorum. Kıpırdanma tarzında, daha hafif hareketler. Biraz endişelendim ilk gebeliğim olduğu için, birden değişince.. benim gibi olan var mı acaba?
Canım geçmiş olsun, Allah korusun senin işinde zor gerçekten. Bir şey olmamıştır inşallah.Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?