2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşin kolayını bulmuşlar desene canım çocuk sussun diye çocuğa ne olduğu belli olmayan şeyler ver ne rahat. Sanırım kv bakarken çocuk yetiştirmek çok zor olacak çalışmayı bırakmakta olmuyor her şeyi akışınıa bırakıcaz artık

Neden rapor yaZmadığını sormadın mı? Benim doktorum halimi gördü çalışabildiğini çalış çalışamazsan rapor yazalım dedi. ama gittiğimde bu söylediği sözde kalır mı bilmem.
hadess
Bana da hep öyle diyordu ama sanırım her şey yolunda gittiği için naz yaptığımı sanmıştır. İkiz gebeliğe göre çok iyisin dedi hep, yalandan yazmak istemedi herhalde. Ama iş yerinde dün çok ayakta kaldım 4 kere falan patron ayağına çağırdı baya bir ayakta kaldım akşam eve zor yürüdüm sonra hemen bacağım uyuştu. Cuma aile hekimine gidip yazdırabilirim gerçi ama bakacağım duruma işte az kaldıkça patron sinir etmeye başladı iyice.
Bu arada ben 11 kilo aldım toplamda.

Cnm sen ikiz bebek bekliyorsun kilon iyi bence ben 8 kilo aldim bu aya kadar bugün bir tartılacam bakayım kac olmuşum.

Ne yapmam gerekiyor benm
Canım üzücü bir olay ama eşini en iyi sen bilirsin geçmişinizi bu hareketleri yapmaya meyilli miydi hep yoksa şimdi yapıyorsa nedeni ne bir sıkıntısı ya da iç dünyasında bir sorun mu var? Önce sakin kal ve bunları çözmeye çalış gerekirse karşına al konuşmaya çalış. Tabiki bir cezası olmalı. Ama şu aşamada ailelerin duymaması bence daha iyi. Duyarlarsa ve sen affedersen onlar asla unutmazlar ve evliliğinde hep önüne gelir bunlar. Zor bir durum şu aşamada. Ama en iyi çözümü sen bulabilirsin bence onu en iyi tanıyan sensin. Öncesinde de böyle şeyler yapıyordu ise karar verirsin kendince. Bilemiyoruz ki ne desek

kızlaarrr prensesim geliyooorr

Gozun aydin canim .Sen niye ogrenememistin ki simdiye kadar ?
Canim allah islah etsin yuvaniza huzur versin .Sakin olmaya calis bebek her seyi hissediyor.Onu umursama bu ona yeter .Karisi tarafindan umursanmamak hic bir erkegin kaldiramayacagi bir sey.

B Bugunneselibirgun Saygısızlık etmiş canım kesinlikle. Normalde böyle bir adam değilse ben olsam sadece birkaç gün mesafe koyar, sonra karşıma alıp nasıl incindiğimi anlatırdım. Ama böyle davranışları daha önce de sergilediyse ya bir aile terapistine giderdim onunla beraber ya da aklına fikrine, yapıcılığına güvendiğim bir aile büyüğü ile konuşurdum ve onunla konuşmasını isterdim.

Nasıl ya bu halinle sana vurdu mu ?
Hem de saçma sapan sebeplerden dolayı
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun cnm
Allah onu da ıslah etsin
Bunun günahını her iki cihanda da odeyemeyecek
Sen sakın kalmaya çalış girebiliyorsan biraz ailenin yanına git kafanı toparla o da otursun adam gibi düşünsün

Inat yapıyor işte. Ben onu annesine gitme konusunda dinlemedim isim olduğu için o da böyle bir çözüm bulmuş kendi kendine ve beni o da umursamıyor.

Bu tarz birşey sergiledi. Ama yaptığı şeye hiçbirşey bahanesi olamaz.
Ama onun tarafından kimse hak vermez bana.

Normalde nasıl biri bilmiyorum ama daha önce bu tarz şeyler yapar mıydı

Canım onceki actigin konu basliklarina baktim da sanirim yeni bir sey degil .Senin adina cok üzüldüm gercekten .Bir aile terapisi alsanız biraz toparlarsiniz .Degilse sen cok yıpranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…