2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta 3. Haftamı çalışıyorum, 3 haftada raşor alıp 30. Hafta doğum iznime çıkıyorum canım. Yurtdışına izni alır almaz gideceğim inş
Hadi hayırlısı valla raporu yazsında doktorun çünkü ben bu arada kalan 2 haftaya rapor alamadım, 24 nisanda yazdıracağım doğum raporunu o zamana kadar gidiyorum işe. Neden yazmadı anlamıyorum 2 aydır bu son zaman alırım diye hic almamıştım istersen 29. Haftanda doğum raporunu yazarım dedi ama öncesinde başka rapor vermedi. Artık zorlamaya başladı benide yoruluyorum çabucak.

Kızlar boğazım acımaya başladı nane limon bal kaynatsam sıkıntı olurmu acaba yoksa iyi öksürük başlıcak babamız şehir dışında 3 hafta yok iki oğlanla yanlızım hasta olursam kötü olur

Off kolay gelsin ya. Ben 1 ayı geçti evde yatıyorum diye mi alıştım bilmiyorum ama biraz dolanayım sırtım ağrımaya başlıyor. Ki 6 kilo aldım toplamda. Ya yatmaktan ya ağırlık merkezi değişti o yüzden bilemiyorum. Az kaldı seninde çok az sabır. Gerçi bende evde çok sıkıldım. Sana yazdığımı kendime söylüyorum habire :)

Neden rapor yaZmadığını sormadın mı? Benim doktorum halimi gördü çalışabildiğini çalış çalışamazsan rapor yazalım dedi. ama gittiğimde bu söylediği sözde kalır mı bilmem.

Canim meslegin hem cok kutsal hem de cok zor. Allah kolayliklar versin.
Amin insallah sagol canim.
Canım geçmiş olsun böyle şeyler olabiliyormuş bu meslekte dikkat kendine bişe olmamıştır allahın izniyle
Cok sukur hissettim bebegimi canim .
Yaa sana da gecmis olsun canim ,iyi ki arkadan itmis karnina vurabilirdi .Kizin kac yaşında?Sormak istedigin bir sey olursa ozelden yardimci olmaya çalışırim .Özgül öğrenme guclugunde bireysel egitim cok onemli .

8 yaşında canım 2.sinifa gidiyor taşındı okul değişikliği oldu öğretmeni matematik konusunda destek alması gerektigini önerdi ama şimdi daha iyi olduğunu söylüyor bende gozlemliyorum ama rapor çıktı sonuçta .ama çok sosyal kendini güzel ifade edebilen bir çocuk evet bireysel eğitim alması gerekli ..rapor için heyete gireceğinde ordaki çocukları görünce çok kötü oldu onlar burda ise benim burda ne işim var diyerek kaygı duymaya başladı eğitime başlayacak bakalım etkilenirse devam ettirmem diye düşünüyorum çok teşekkür ederim canım iyiki varsın

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
canım çok geçmiş olsun Allah esirgesin ikinizide

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Çok geçmiş olsun canım mesleğin çok kutsal çok güzel ama çok dikkat etmelisin bu dönemde.

Günaydın kızlar.
Eşimle ilgili çok büyük sorunlar yaşıyorum.
Bana göre şiddet sayılan bir şey yasadim .
Ne vicdan ne merhamet sahibi olduğunu düşünüyorum
Öyle olsaydı bana vurmazdı.

Şu dakikadan sonra nr yapcam bilmiyorm

Ne sebeple bnu yaptı ? su dönemde sakın kendını üzme bebegını düşün ona en ufak zarar gelmesin canım

Ne sebeple bnu yaptı ? su dönemde sakın kendını üzme bebegını düşün ona en ufak zarar gelmesin canım

Gündüzden annesine gitmedim diye gergindi.
Tv sesini kismasini istedim inat etti kapıyı kapattım açtı. Kapıyı kitlicektim anahtarı sakladı.
Gece yanıma gelmiş. Bende yanmda olmasını istemedim. Çünkü instgrmdn biseylerini gördüm. Uykumu böldü. Anahtarı kitletip yine sakladi çıkmayım diye.
Sonra kendisi telefonu bırakıp ben alınca ses oluyomuş diye tartıştık. Oysa onun yaptığını yaptım. Bacagmi üstüne attım diye ilerledi tartışma.

Böyle bi durum olmasına çok üzüldüm, sanırım mevzu insta dan kızlarla konuşması, ne amaçla konuştu acaba aldatmakmı başkaçbişeymi? Tabi yanlış bişey bunu inkar edemem.. tavrı çok net koy, yaptığı hatay anlasın sen hamilesin neticede terbiyesizlik yaptığı. Bana böyle bişe yapsa ben evi terketmiştim canım ama sen bana bakma çözüm yolu daha iyidir. Burnunu sürtmen lazım kasinlikle ki aynı hatalara düşmesin umarım sorunların geçer

Kızla mi konuştu bilmiyorum ama artı onskiz kişileri takip eden hiç gönderisi olmayan birini takibe başlamış muhtemelen konuşuyor bilmiyorum.

Çözüm var mı
Aynı evde yaşamaya devam ettikçe bu yuzssuzlugune devam edicek.

Bende terketmek istedim kapıyı kitledi. Odadan bile çıkamadım.

Hangi hakla sana el kaldırıyor? Bu hakkı ona kim veriyor ? Hamile bir kadına bunu nasıl yapar ? Allah kalbine vicdan merhamet versin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…