2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine de bebeğine de

Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah. durduk yere mi yapıyorlar ya

geçmiş olsun canım bişey olmamıştır bebişe nasıl korunuyor o içim rahat etmez dersen bir doktora görün tekrar geçmiş olsun

Görsin,Ebru giyim,gebe ve ehamile.com var benim takip ettiğim canım. Fiyatlar çok uygun olmuyor tabi. Ama ben de 23nisan için şık bi elbise almak istiyorum. Eğer istanbuldaysan Ebru giyim Bakırköy meydanın orda.mağazasına da gidebilirsin.

Allah korumuş gene canım ya. Gerçekten işiniz çok zor. Ben sınıf öğretmeniyim biz bile zorlanıyoruz çoğu zaman. Kardeşim de özel eğitimci onun da yüzünü tırnağıyla çizmişti öğrencisi.ani şeylere karşı tetikte olman gerek hep. Diğer öğretmen daha yakın olsun fiziksel şiddet uygulayan öğrencilere. Sen çok yaklaşma canım. Ne yapıcakları belli olmaz koru kendini.

Dediğin gibi sevmesine severlerde bakım konusu şimdiden kafamı karıştırıyor canım biraz eski kafalılar özellikle ek gıda geçiş döneminde her şeyini hazırlayıp bırakıcam artık. Çocuğum abur cuburu bilsin istemiyorum. Benden çekiniyorlar biraz ama evde olmayıp görmediğim içim ne yapcaklar bilemicem hiç. Amin canım valla hepsine anlayış

O nasıl öğrenci öyle canım? Çok geçmiş olsun. Korkma birşey olmamıştır inşallah. Ben ufak çaplı bir trafik kazasına maruz kalmış ve korkmuştum. Dr bebekler senden daha güvende demişti bulundukları sıvının içinde.

Sağolun kizlar .Gercekten Allah korudu .Onlem alamadim cok ani gelişti .Verilmis sadakam varmis.Beni elinden aldilar .Sonra 2 kisiyi daha dövdü sakinlestiremediler .Ben gerildigim icin bebegim de gerildi sanirim su an hic hareket etmiyor biraz daha bekleyip doktoru ariyacam .Ben 4 hafta kalana kadar calisim diyordum ama pek mumkun gorunmuyor 8 hafta kalsin direk ayrilcam izne .Karnim kucukken bile koruyamiyorum degil ki daha cok büyüdüğünde
serenity16 ben ozel egitimciyim canim .Bu yil da ağır çocuklarla çalışıyorum. O yuzden cok zorlaniyorum .
Canım geçmiş olsun, Allah korusun senin işinde zor gerçekten. Bir şey olmamıştır inşallah.

Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine de bebeğine de

geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah. durduk yere mi yapıyorlar ya

Canım Allah kolaylık versin o zaman. Zor meslek. Ama eminim onlara çok katkın oluyordur.

ay cok gecmiş olsun ya haklısın tabi korkmakta alla alla

Ay gecmis olsun canim bisey olmaz allahin izniyle amnion sivisi darbeleri azaltio canim melekler korurr derler ya korkma...

Çok geçmiş olsun cnm öğrenci kac yaşında yani ergen fln mi ? Tobe yarabbim insanlarda saygı kalmamış.

Canm cok gecmis olsun, Allah korusun beterinden icini rahat tut bisey olmamistir ins, en yakin arkadasimin basina gelmisti sacini falan yolmustu, yasida biraz buyuktu, bireysel egitimdelerdi, kameradan gorduler zor aldilar cocugu, sonrada arkadasim ozel egitimi birakti yine bizim okul oncesine dondu..

Sağolun kizlar bebeğim bir kez de olsa tekme atti cok şükür. Siz olmasaniz ağlardım herhalde bisey oldu diye .Ozel egitimi isteyerek sectim .Meslegimi cok seviyorum .Sadece hamile olduğum icin zorlaniyorum .Değilse mudahale konusunda caresiz kalmam.Bir de yas olarak 14 15 yas .Neyse ki yalniz degildik buna da şükür.
ay cok gecmiş olsun ya haklısın tabi korkmakta alla alla

Ay gecmis olsun canim bisey olmaz allahin izniyle amnion sivisi darbeleri azaltio canim melekler korurr derler ya korkma...

Çok geçmiş olsun cnm öğrenci kac yaşında yani ergen fln mi ? Tobe yarabbim insanlarda saygı kalmamış.

Hayırlısı olsun canim bebeğini hissetmeme sevindim.
Keşke öğrenci grubunu hamile kaldığında degistirseydin

Cok sukur hareket etmis sevindim, her meslegin zor yanlari illaki var, insanin isini severek yapmasi kadar guzel bisey yok, Allah kolaylik versin ve tekrarini yasatmasin cnm

Hayırlısı olsun canim bebeğini hissetmeme sevindim.
Keşke öğrenci grubunu hamile kaldığında degistirseydin
Maalesef oyle bir sansim yoktu canim. Bizde ders saati az oldugu icin hafiflerle çalışanlar takas yapmaz.
Cok sukur hareket etmis sevindim, her meslegin zor yanlari illaki var, insanin isini severek yapmasi kadar guzel bisey yok, Allah kolaylik versin ve tekrarini yasatmasin cnm
Sağol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun.

ben başka odaya geçerim gelecek hali yok ya emzirip gelim derim yüz ifademden anlar kitle kapıyı aynen canım

Allah'ın izni ile bebişine bişey olmaz cnm bak ne güzel tekme atmış sen korktun ya biraz oda ondan hareketsiz kalmıştır. Hem bebisler içerde güvendeler kesenin içindeki sıvı onları darbelere karşı koruyor. Tekrar geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…