- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.261
Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine de bebeğine deKizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah. durduk yere mi yapıyorlar yaKizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
geçmiş olsun canım bişey olmamıştır bebişe nasıl korunuyor o içim rahat etmez dersen bir doktora görün tekrar geçmiş olsunKizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Eki Görüntüle 2135256 Eki Görüntüle 2135257
Kızlar kış boyu elbise giyip rahat etmiştim. Bahardada günlük elbiseler alıp 1 kaç tane doğuma kadar giymek istiyorum şınları buldum ama nasıl dururlar bilmiyorum 1.70 boyum 90 kiloyum şuan. Mavi çizgili gömlek elbise çok hoşuma gitti. Sizin var mı bildiğiniz böyle hamile elbisesi satan siteler??
Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Dediğin gibi sevmesine severlerde bakım konusu şimdiden kafamı karıştırıyor canım biraz eski kafalılar özellikle ek gıda geçiş döneminde her şeyini hazırlayıp bırakıcam artık. Çocuğum abur cuburu bilsin istemiyorum. Benden çekiniyorlar biraz ama evde olmayıp görmediğim içim ne yapcaklar bilemicem hiç. Amin canım valla hepsine anlayışAllah kolaylık versin canım toruna bakarlar severler evlattan daha tatlıdır onlar için evet bunu biliyoruz.ama yapacaklarını bize yapıyorlar benim ablamın kaynanası torunları severken bebekken tabi ah yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu diye severmiş kimi zihniyette böyle işte güya severler ama geline kızınca sevgileri biter allahtan herkese anlayış empati diliyorum bütün kv kp lere
Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Canım geçmiş olsun, Allah korusun senin işinde zor gerçekten. Bir şey olmamıştır inşallah.
Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine de bebeğine de
geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah. durduk yere mi yapıyorlar ya
Allah korumuş gene canım ya. Gerçekten işiniz çok zor. Ben sınıf öğretmeniyim biz bile zorlanıyoruz çoğu zaman. Kardeşim de özel eğitimci onun da yüzünü tırnağıyla çizmişti öğrencisi.ani şeylere karşı tetikte olman gerek hep. Diğer öğretmen daha yakın olsun fiziksel şiddet uygulayan öğrencilere. Sen çok yaklaşma canım. Ne yapıcakları belli olmaz koru kendini.
O nasıl öğrenci öyle canım? Çok geçmiş olsun. Korkma birşey olmamıştır inşallah. Ben ufak çaplı bir trafik kazasına maruz kalmış ve korkmuştum. Dr bebekler senden daha güvende demişti bulundukları sıvının içinde.
kalsiyum mu eksik acaba ? alta vuruyorsa yalancı kasılma olabilir o da kalsiyum eksikliğinden oluyor bi sor istersenhanimlar bebisim asiri derecede vajinayi tekmeliyor bu haftalarda normalmi korkuorum ya
Canım Allah kolaylık versin o zaman. Zor meslek. Ama eminim onlara çok katkın oluyordur.Sağolun kizlar .Gercekten Allah korudu .Onlem alamadim cok ani gelişti .Verilmis sadakam varmis.Beni elinden aldilar .Sonra 2 kisiyi daha dövdü sakinlestiremediler .Ben gerildigim icin bebegim de gerildi sanirim su an hic hareket etmiyor biraz daha bekleyip doktoru ariyacam .Ben 4 hafta kalana kadar calisim diyordum ama pek mumkun gorunmuyor 8 hafta kalsin direk ayrilcam izne .Karnim kucukken bile koruyamiyorum degil ki daha cok büyüdüğünde
serenity16 ben ozel egitimciyim canim .Bu yil da ağır çocuklarla çalışıyorum. O yuzden cok zorlaniyorum .
ay cok gecmiş olsun ya haklısın tabi korkmakta alla allaKizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
Ay gecmis olsun canim bisey olmaz allahin izniyle amnion sivisi darbeleri azaltio canim melekler korurr derler ya korkma...Sağolun kizlar .Gercekten Allah korudu .Onlem alamadim cok ani gelişti .Verilmis sadakam varmis.Beni elinden aldilar .Sonra 2 kisiyi daha dövdü sakinlestiremediler .Ben gerildigim icin bebegim de gerildi sanirim su an hic hareket etmiyor biraz daha bekleyip doktoru ariyacam .Ben 4 hafta kalana kadar calisim diyordum ama pek mumkun gorunmuyor 8 hafta kalsin direk ayrilcam izne .Karnim kucukken bile koruyamiyorum degil ki daha cok büyüdüğünde
serenity16 ben ozel egitimciyim canim .Bu yil da ağır çocuklarla çalışıyorum. O yuzden cok zorlaniyorum .
Çok geçmiş olsun cnm öğrenci kac yaşında yani ergen fln mi ? Tobe yarabbim insanlarda saygı kalmamış.Sağolun kizlar .Gercekten Allah korudu .Onlem alamadim cok ani gelişti .Verilmis sadakam varmis.Beni elinden aldilar .Sonra 2 kisiyi daha dövdü sakinlestiremediler .Ben gerildigim icin bebegim de gerildi sanirim su an hic hareket etmiyor biraz daha bekleyip doktoru ariyacam .Ben 4 hafta kalana kadar calisim diyordum ama pek mumkun gorunmuyor 8 hafta kalsin direk ayrilcam izne .Karnim kucukken bile koruyamiyorum degil ki daha cok büyüdüğünde
Canm cok gecmis olsun, Allah korusun beterinden icini rahat tut bisey olmamistir ins, en yakin arkadasimin basina gelmisti sacini falan yolmustu, yasida biraz buyuktu, bireysel egitimdelerdi, kameradan gorduler zor aldilar cocugu, sonrada arkadasim ozel egitimi birakti yine bizim okul oncesine dondu..Kizlar ogrenciden dayak yedim cok korktum .Hem isiriyor hem vuruyor aramizda masa vardi .Atladi üstüme o sırada karnim masaya sksti Insallah bisey olmamistir .4 5 kisi zor aldi elinden.Yuzumu isiracakti hala titriyorum kasiklarim agriyor
ay cok gecmiş olsun ya haklısın tabi korkmakta alla alla
Ay gecmis olsun canim bisey olmaz allahin izniyle amnion sivisi darbeleri azaltio canim melekler korurr derler ya korkma...
Çok geçmiş olsun cnm öğrenci kac yaşında yani ergen fln mi ? Tobe yarabbim insanlarda saygı kalmamış.
Canm cok gecmis olsun, Allah korusun beterinden icini rahat tut bisey olmamistir ins, en yakin arkadasimin basina gelmisti sacini falan yolmustu, yasida biraz buyuktu, bireysel egitimdelerdi, kameradan gorduler zor aldilar cocugu, sonrada arkadasim ozel egitimi birakti yine bizim okul oncesine dondu..
Sağolun kizlar bebeğim bir kez de olsa tekme atti cok şükür. Siz olmasaniz ağlardım herhalde bisey oldu diye .Ozel egitimi isteyerek sectim .Meslegimi cok seviyorum .Sadece hamile olduğum icin zorlaniyorum .Değilse mudahale konusunda caresiz kalmam.Bir de yas olarak 14 15 yas .Neyse ki yalniz degildik buna da şükür.
Cok sukur hareket etmis sevindim, her meslegin zor yanlari illaki var, insanin isini severek yapmasi kadar guzel bisey yok, Allah kolaylik versin ve tekrarini yasatmasin cnmSağolun kizlar bebeğim bir kez de olsa tekme atti cok şükür. Siz olmasaniz ağlardım herhalde bisey oldu diye .Ozel egitimi isteyerek sectim .Meslegimi cok seviyorum .Sadece hamile olduğum icin zorlaniyorum .Değilse mudahale konusunda caresiz kalmam.Bir de yas olarak 14 15 yas .Neyse ki yalniz degildik buna da şükür.
Maalesef oyle bir sansim yoktu canim. Bizde ders saati az oldugu icin hafiflerle çalışanlar takas yapmaz.Hayırlısı olsun canim bebeğini hissetmeme sevindim.
Keşke öğrenci grubunu hamile kaldığında degistirseydin
Sağol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun.Cok sukur hareket etmis sevindim, her meslegin zor yanlari illaki var, insanin isini severek yapmasi kadar guzel bisey yok, Allah kolaylik versin ve tekrarini yasatmasin cnm
ben başka odaya geçerim gelecek hali yok ya emzirip gelim derim yüz ifademden anlar kitle kapıyı aynen canımAynenn sen birde dogduktan sonra her emzirme seansinda burnunda biten kv tipi var iste o bende, her seferinde cocugun memeyi nasil tuttugunu gorucek illa ya mahremiyet falan hakk getire anlamiyor, bu sefer tecrubeliyim ama ya kapiyi kitlicem yada anne sen gec iceri vs dicem
Allah'ın izni ile bebişine bişey olmaz cnm bak ne güzel tekme atmış sen korktun ya biraz oda ondan hareketsiz kalmıştır. Hem bebisler içerde güvendeler kesenin içindeki sıvı onları darbelere karşı koruyor. Tekrar geçmiş olsun cnm.Sağolun kizlar bebeğim bir kez de olsa tekme atti cok şükür. Siz olmasaniz ağlardım herhalde bisey oldu diye .Ozel egitimi isteyerek sectim .Meslegimi cok seviyorum .Sadece hamile olduğum icin zorlaniyorum .Değilse mudahale konusunda caresiz kalmam.Bir de yas olarak 14 15 yas .Neyse ki yalniz degildik buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?