- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.341
@hadess
Bana da hep öyle diyordu ama sanırım her şey yolunda gittiği için naz yaptığımı sanmıştır. İkiz gebeliğe göre çok iyisin dedi hep, yalandan yazmak istemedi herhalde. Ama iş yerinde dün çok ayakta kaldım 4 kere falan patron ayağına çağırdı baya bir ayakta kaldım akşam eve zor yürüdüm sonra hemen bacağım uyuştu. Cuma aile hekimine gidip yazdırabilirim gerçi ama bakacağım duruma işte az kaldıkça patron sinir etmeye başladı iyice.
Bu arada ben 11 kilo aldım toplamda.
bende Ali Asaf koyacagim canım evet Asaf çok konuluyor musab ta güzel ruyandada gormussunEvet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
Simdi aklimdaki ilk isme yakışan isimleri yazayim siz de bana yardimci olun olur mu ?
(Kp ismini sormayin ifsa olmayim :) Hepsiyle uyumlu )
- Asaf
- Aras
- Mirza
- Musab (hamile kalamadigim donemde ruyamda oglum oluyordu ismi Musab tı )
Canım bence yaygın da olsa asaf :)Evet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
Simdi aklimdaki ilk isme yakışan isimleri yazayim siz de bana yardimci olun olur mu ?
- Asaf
- Aras
- Mirza
Benim bebeklerin biri 1150 diğeri 1320 idi geçen cuma.Bende 25+1im 10 kilo aldım. Sen 28e göre iyisin maşallah. Önemli olan bebişlerin kilosu. 1 kiloya ulaştılar mı?
canım bana sorarsan Aras... ama madem rüyanda Musab'ı gördün onu da koyabilirsinEvet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
- Asaf
- Aras
- Mirza
bende haftaya gidicem çok merak ediyorum cimcimeyi nasıl oldu büyüdümü kilosu kaç... bu arada maşallah senin bebişlere deBenim bebeklerin biri 1150 diğeri 1320 idi geçen cuma.
Teşekkür ederim canım, ben iki haftada bir gittiğim için iyi oluyor arası çok açılmadan görüyorum bebişlerimi. 20 nisan benim son iş günüm olacak inşallahbende haftaya gidicem çok merak ediyorum cimcimeyi nasıl oldu büyüdümü kilosu kaç... bu arada maşallah senin bebişlere de
Inat yapıyor işte. Ben onu annesine gitme konusunda dinlemedim isim olduğu için o da böyle bir çözüm bulmuş kendi kendine ve beni o da umursamıyor.
Bu tarz birşey sergiledi. Ama yaptığı şeye hiçbirşey bahanesi olamaz.
Ama onun tarafından kimse hak vermez bana.
Türkçe isim sevdigim icin benim oyum ArasEvet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
- Asaf
- Aras
- Mirza
B Bugunneselibirgun canım öncelikle geçmiş olsun, allah sabır versin. Bir erkek anneci ise çok zor oluyor geçinmek. Evliliğinin genelini düşün, tart ona göre hareket et. Hemen ben evden gideceğim demek çözüm olmuyor maalesef, döndüğünde herşeyi kabul ettiğini düşünüp daha fazlasını yapabilir. Böyle bir süreçte zor şeyler yaşamışsın. Terapi veya danışma yardımı alabilecek durumdaysan en azından profesyonel kişilerden destek almış olursun. Ama iyice düşünüp karar vermeden hareket etme derim. allah yardımcın olsun.
Konuyu şuan kimseye açmam sanırım.Kendi tarafından bir büyük de olabilir canım. Ve kesinlikle bahanesi olamaz haklısın. Ama sakin olmaya çalış. Kendini ve bebeği üzmemeye çalış. İnşallah kısa sürede hatasını anlar da çözersiniz durumu.
benim daha çok canım ya Allah nasip ederse 15 hazirana kadar çalışıcam sonra izne ayrılıcam bakalım kısmet.... senin az kaldı ne güzelTeşekkür ederim canım, ben iki haftada bir gittiğim için iyi oluyor arası çok açılmadan görüyorum bebişlerimi. 20 nisan benim son iş günüm olacak inşallahsonrası Allah kerim.
Sen o zaman 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorsun, iyi bir şey aslında ne kadar geç olursa o kadar iyi ama ben aklı selim bir patronum olmadığı için çok sıkıntı yaşıyorum. Doğum iznim bittiğinde ücretsiz izinle bebişler 6 aylık olana kadar izinde kalmayı hedefliyorum bakalım.benim daha çok canım ya Allah nasip ederse 15 hazirana kadar çalışıcam sonra izne ayrılıcam bakalım kısmet.... senin az kaldı ne güzel
Gecmis olsun canim. Bence de bi kac gun uzaklas sakinles. Boyle durumlarda ben kizdigim kirildigim seyleri tek tek yazar liste yaparim. Sonra sakinlesince karsima alip tek tek bak bunu yaptin bu beni cok uzdu/kizdirdi sence yaptigin dogru/iyi bisey mi tarzinda yuzlesirim. Sakin ve guclu durursan hatasini anlayip utanir insallah.Ben en azından haftasonu ders rapor hazırlama bahanesiyle babaannemde kalmayı düşünüyorum
Biraz sakinlesirim
Konuyu şuan kimseye açmam sanırım.
Gecmis olsun canim. Bence de bi kac gun uzaklas sakinles. Boyle durumlarda ben kizdigim kirildigim seyleri tek tek yazar liste yaparim. Sonra sakinlesince karsima alip tek tek bak bunu yaptin bu beni cok uzdu/kizdirdi sence yaptigin dogru/iyi bisey mi tarzinda yuzlesirim. Sakin ve guclu durursan hatasini anlayip utanir insallah.
Bir noktaya kadar kol kırılır yen içinde kalır bence. Ama tekrar eden şeylerin bir daha olmayacağının garantisi yok maalesef canım. Bu tür davranışlar kemikleşmeden biraz müdahale etmekte bence fayda var. Sadece birkaç gün dinlenip unutmak uzun vadede işini çözmeyebilir. Aile büyüğü olmuyor ise terapist öneririm ben özellikle. Ben terapistten fayda gördüm eşimle. Aile büyükleri bazı ailelerde faydalı oluyor, benim babam beni daha çok zora sokar, ilişkimi bozar mesela, öyle ise hiç bahsetme.
Ben Aras ismini çok beğeniyorum ♡Evet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
- Asaf
- Aras
- Mirza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?