- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.361
Baştan tepki koymak gerek eşimizede söyleyin oda uyarsın ilk oğlumdan tecrübesizdim emziğine reçel batırıp veriyordu emzik almıyo diye bende susuyo diye bişey demiyordum cahildim büyüdükçe çikolatalar cipsler öle çocuk bakmaya ne var bizde öle değil böle dediğimde biZde 2 tene büyüttük bişi olmadı ya diyordu sen büyüttün Burak’ta çocuklarımı ben istediğim gibi büyüteyimİşin kolayını bulmuşlar desene canım çocuk sussun diye çocuğa ne olduğu belli olmayan şeyler ver ne rahat. Sanırım kv bakarken çocuk yetiştirmek çok zor olacak çalışmayı bırakmakta olmuyor her şeyi akışınıa bırakıcaz artık
Basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun..Selam kızlar. Ben yine geldim daha önce babamın vefatını yazmıştım tekrar uğrayamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Acı geçmiyor artıyor ama dayanmak zorundayım. Allah kısmet ederse temmuz başında bir kızım olacak. İsmini Sezen koyacağız. Erkek olsa Kartal Sezer olacaktı. Sezer babamın en yakın arkadaşının adıydı. Ben çok düşkündüm Sezer amcama 25 sene oldu onu da kaybedeli ismi yaşasın demiştik. Kız olduğunu öğrenince babam Sezen koyun o zaman demişti ama ben çok düşünmemiştim açıkcası. Ama babam gidince direkt ismimiz belli oldu. Hem babamın isteği hemde Sezer'e yakın olacak. Doğum yapacağım güne kadar çalışmak zorundayım. Çünkü biz baba kız mali müşavirlik yapıyorduk. Şimdi bir eleman alma ve yetiştirme durumum yok doğumdan hemen sonra da iş başıyım yine. Zor olacak ama hepsi geçer diye düşünüyorum. Su akıp yolunu buluyor nasıl olsa. Şu 3 ay geçip kızımı sağ salim bir kucağıma alsam dünyalar benim olacak. Hem evladım hem yarabandım gelecek. Hepimizin hayatında zorluklar var katlanmak zorunda olduğumuz umarım daha güzel günler bizi bekliyor olur.
Basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun..
Prensesin de ismi kadar çok güzel ömrü olsun inşallah♡
Ben de babamı erken yaşta kaybettim keşke daha çok vakit geçirebilme şansım olsaydı onunla..
Hayatın tek gerçeği ölüm sanırım
Açı geçmiyor da insan zamanla her şeye alışıyor ve hayat bir sürü şeyi alıp giderken insandan onun yerini dolduracak şeyler veriyor..
Doğuma az kaldı inşallah bebisin gelince her şey daha da güzel olacak dert ortağın gülme sebebin yalnızlığını paylaştığın biri olacak hayatında..
Amin canım benm..Allah razı olsun. Babalarımız nur içinde yatsın. Bekliyorum artık yara bandım gelsin diye. O zmn daha güzel olur herşey
Amin canım benm..
Çok az kaldı son aylar daha hızlı geçer hazırlıklar temizlik vs derken nasıl geçtiğini Anlamıcaz bile sağlıkla gelsin yavrularımız
Ben odam olmasına rağmen park yatak aldım cnm odayı biraz daha büyüyünce birlikte seçip her köşesini prensesin zevkine göre yaparsınız ben öyle düşünüyorum şu an 3 yaşında hâlâ park yatağı kullanıyor çok seviyor ve rahat ediyor kardeşine de vermeyecekmis ona büyük olurmuş:) o yüzden portatif beşik aldım benim bebise 1 sene sonra falan oda yaparız inşallah taşınmayı da düşünüyoruz zaten yeni eve kısmet inşallah..Aynen ben alışveriş işinin çoğunu hallettim gibi. Bir tek park yatak kaldı. Kızıma oda yapacaktık ama babam gidince annemi yalnız bırakmayalım dedik eşimle. Onun için o eve mobilya almayıp park yatakla çözeceğiz işimizi. Annemin yanında bir de yatalak dedem var. Evi iyice doldurmamak lazım. Alınanları yıkaması ütülemesi baya bir vakit alır herhalde oyalanacağız bir şekilde.
Ben bugün iğne oldum canım. Önce test yapıyorlar indirekt coombs sonra iğne. Dr 28 haftalikken gel demişti ben de 28+0 a almıştım randvuyu. Daha geç olur mu bilmiyorumKızlar birşey sormak istiyorum. Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var. Doktorum bir sonraki kontrolde koruyucu iğne yapacağız dedi. Biraz araştırdım 28. Haftada iğne yapılması gerektiği yazıyor. Ama benim bir sonraki kontrolüm 29+5 e geliyor. İğne olan veya bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Haftalar çok önemli mi?
Çağan ismi çok güzel cnm anlamını bilmiyorum tabi de kulağa çok hoş geliyor arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor:)Afilim92 bence Mirza :)
Ben de fikir alayım.
Normalde son dönemde aklımda Çağan Berk vardı ama Çağanı anlamayanlar oluyormuş söyleyince.
Şimdi başka alternatifler var, siz ne dersiniz?
Berk Utku
Efe Yekta
Uras Berk
Canim cok bilgim yok ama arkadaşım da da var o da 29 haftalık ken falan gidip yapmıştı iğneyi doktoru sıkıntı olmaz demişti ama yine de bir doktoruna danışKızlar birşey sormak istiyorum. Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var. Doktorum bir sonraki kontrolde koruyucu iğne yapacağız dedi. Biraz araştırdım 28. Haftada iğne yapılması gerektiği yazıyor. Ama benim bir sonraki kontrolüm 29+5 e geliyor. İğne olan veya bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Haftalar çok önemli mi?
Ben geçen hafta kan verdim ama daha sonucu göstermedim doktoruma geçen hafta gittiğimde 3 hafta içinde kan verebilirsin demisti banaBen bugün iğne oldum canım. Önce test yapıyorlar indirekt coombs sonra iğne. Dr 28 haftalikken gel demişti ben de 28+0 a almıştım randvuyu. Daha geç olur mu bilmiyorum
Çağan tabiki. Anlamayanlari anlayissizlariyla basbasa birakiyorum.Afilim92 bence Mirza :)
Ben de fikir alayım.
Normalde son dönemde aklımda Çağan Berk vardı ama Çağanı anlamayanlar oluyormuş söyleyince.
Berk Utku
Efe Yekta
Uras Berk
Canım allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin.23 yaşındaydım annemi kaybettim henüz 2 yıllık evliydim çok zorlandım bide hamileymişim o zaman bilmiyorduk yazık üzülüyormuş olmuyo diye.çok yıprandık bide geride babam kalınca tek başına daha da yıprandık onu düşünmekten anne babanın yerini hiç bişey tutmuyor hayatın boyunca hep özlüyorsun özlemle hasretle geçiyo ama insan buna da alışıyor napalım allahın takdiri rabbim kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin tekrar başınız sağolsunSelam kızlar. Ben yine geldim daha önce babamın vefatını yazmıştım tekrar uğrayamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Acı geçmiyor artıyor ama dayanmak zorundayım. Allah kısmet ederse temmuz başında bir kızım olacak. İsmini Sezen koyacağız. Erkek olsa Kartal Sezer olacaktı. Sezer babamın en yakın arkadaşının adıydı. Ben çok düşkündüm Sezer amcama 25 sene oldu onu da kaybedeli ismi yaşasın demiştik. Kız olduğunu öğrenince babam Sezen koyun o zaman demişti ama ben çok düşünmemiştim açıkcası. Ama babam gidince direkt ismimiz belli oldu. Hem babamın isteği hemde Sezer'e yakın olacak. Doğum yapacağım güne kadar çalışmak zorundayım. Çünkü biz baba kız mali müşavirlik yapıyorduk. Şimdi bir eleman alma ve yetiştirme durumum yok doğumdan hemen sonra da iş başıyım yine. Zor olacak ama hepsi geçer diye düşünüyorum. Su akıp yolunu buluyor nasıl olsa. Şu 3 ay geçip kızımı sağ salim bir kucağıma alsam dünyalar benim olacak. Hem evladım hem yarabandım gelecek. Hepimizin hayatında zorluklar var katlanmak zorunda olduğumuz umarım daha güzel günler bizi bekliyor olur.
Ben odam olmasına rağmen park yatak aldım cnm odayı biraz daha büyüyünce birlikte seçip her köşesini prensesin zevkine göre yaparsınız ben öyle düşünüyorum şu an 3 yaşında hâlâ park yatağı kullanıyor çok seviyor ve rahat ediyor kardeşine de vermeyecekmis ona büyük olurmuş:) o yüzden portatif beşik aldım benim bebise 1 sene sonra falan oda yaparız inşallah taşınmayı da düşünüyoruz zaten yeni eve kısmet inşallah..
Evet cnm kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme işi biraz uzun sürüyor e bi de çantayi hazırlamak var onları da çok agirlasmadan yapmak lazım 30.haftadan falan sonra .
Ondan sonra da doktor kontrolleri sıklasiyor falan derken bir bakmışsın doğum odasindasin:)
Canım allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin.23 yaşındaydım annemi kaybettim henüz 2 yıllık evliydim çok zorlandım bide hamileymişim o zaman bilmiyorduk yazık üzülüyormuş olmuyo diye.çok yıprandık bide geride babam kalınca tek başına daha da yıprandık onu düşünmekten anne babanın yerini hiç bişey tutmuyor hayatın boyunca hep özlüyorsun özlemle hasretle geçiyo ama insan buna da alışıyor napalım allahın takdiri rabbim kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin tekrar başınız sağolsun
bende Ali Asaf koyacagim canım evet Asaf çok konuluyor musab ta güzel ruyandada gormussun
Canım bence yaygın da olsa asaf :)
canım bana sorarsan Aras... ama madem rüyanda Musab'ı gördün onu da koyabilirsin
Ben Aras ismini çok beğeniyorum ♡
Afilim92 bence Mirza :)
Ben de fikir alayım.
Berk Utku
Efe Yekta
Uras Berk
Uras berk canım kulağa hoş geliyorAfilim92 bence Mirza :)
Ben de fikir alayım.
Berk Utku
Efe Yekta
Uras Berk
Ben de sadece Çağan diyorumAfilim92 bence Mirza :)
Ben de fikir alayım.
Berk Utku
Efe Yekta
Uras Berk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?