2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar.grip olmuşum.

Boğazım agriyor burnum tıkalı

Ve burnumdan ağır yara cikiyor.

Ne yapabilirim bu yara için.cunki bu yara bende 4 kere falan çıktı.cok kötü oluyor 1 ay geçmiyor yeri yanıyor ve zonkluyor

Bepanthen kullanabilirsin .Gecmis olsun .

ayprensesii canım epeydir yoktum cinsiyeti sormuşsun 6 şubatta yazmışım sana inşallah kız bebeğimiz olacak.
Elif Eylül'üm annesinin minnak prensesi

Özel Etimed Hastanesi ne gidiyorum
hayırlı olsun... eğer özel mesaj atmadıysan yada kesin deil dediysen o yüzden eklmemişişmdir genlde kesin olmayanlar sonra haber vericem diyorlar...

Kızlar selam, nabız sorunum vardı kardiyologa muayene oldum pazartesi günü. Kan tahlili istedi bir haftalık nabız ve tansiyon takibi istedi ve ritm holter cihazı takıldı bugün bana. Göğsümde kablolar var bir de boynuma asılı holter cihazı 24 saat benimle kalacak bu ritm ölçüm sonucunu da doktor görecek. Haftaya kontrol var. Kalp USG sinde kapakçığım hassas dedi doktor. Ama korkma bu hassas insanlarda olur dedi. Balık burcuyum duygulardan etkilenirim. Bir şey çıkmayacağını umut ederek haftaya kontrole gidicem.

@Pembegomlek canım saygıyı yitirmeyecek şekilde problemlerinizi çözebilirseniz devamlılık sağlanır diye düşünüyorum. Affetmek büyüklüktür ama önce yaptığı yenilir yutulur gibi olmayan hareketlerini kabul edip düzeltmek istemeli. Eşini en iyi sen tanırsın hep böyle dersen ikna için çabala hatasını kabul etmeli ve ikinizde bundan sonrası saygınızı yitirmeyin. Sen de kendine hakim ol ve sabır dile kendine Allah'tan. Yıkmak kolaydır yapıcı olmak başarıdır bunu eşininde anlaması lazım. Umarım bu zamanları atlatırsınız. Problem tartışma olur ama şiddet kesinlikle olmamalı.

E _elf_ kardeş bazen sosyal medya kafa dağıtmak için elverişli oluyor. Tekrar dilerim Allah bolca sabır versin annene de sana da..

Çağan ismi çok güzel cnm anlamını bilmiyorum tabi de kulağa çok hoş geliyor arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor:)
Benim oyum Uras Berkten yana ♡
Çağan'ın anlamı da çok hoş aslında. Bayram, şenlik demek. Ama eşim ısrarla anlaşılmaz diyor. Onun dışında aynı şeyi söyleyenler olunca da Çağan'dan vazgeçtim istemeyerek.

Merhaba herkese.. 1 haftadır Türkiye'deydim. Dün döndüm. Detaylı ultrason yaptırdım. Çok şükür bebeğin sağlığı iyi. Fakat şeker yüklemesi sonunu gebelik diyabetim olduğu ortaya çıktı. En yüksek 140 olması gerekirken benim şekerim 182 İlk sorum benim gibi şekeri yüksek çıkanlar neye dikkat ediyor? Doktorum 2400 kalorilik diyet yapman lazım diyetisyene git dedi. Zaten kilolu hamile kaldım. Fazla kilo almamam lazım. İkinci sorum Ankara'da olup de diyetisyene giden var mı? tavsiye edebileceğiniz biri?
Ayrıca doktor, geçen ay 1 hafta sürekli kanamam olması dolayısıyla, plesantanın aşağıda olması dolayısıyla, yaşımın ileri olması dolayısıyla ve de şeker hastalığından dolayı doğumun erken gerçekleşebileceğini ve 28. haftada Türkiye'ye gelmem gerektiğini söyledi. 28. haftadan sonra Türkiye'de bebeği yaşatabiliyorlarmış. Bulunduğum ülkede kuvöz bile yok malesef Allah'ım zor hamilelik geçiren herkese güç versin. Bizlerden dualarınızı esirgemeyin.

Çok geçmiş olsun umarım busey çıkmaz.benimde arada nabzın çok arıyor.ama tansiyonumun sürekli düşmesine bagliyorum

Ortaya karışık oldu kafam iyice karıştı .
Aras'a kayiyor gönlüm oteki ismini begenmeyecek buyuyunce biliyorum .En azindan soylemesi kolay Aras i
Aras kulağa hoş geliyor ama anlamı biraz ilginç. TDKya göre 1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.
2. Doğu Anadolu’da bir ırmak. Başka kaynaklarda da at kılı yazıyor.

Ayy bende de holter var şuanda göğsümde kablolar eğlenceli geliyor değişik değişik şeyler yaşıyorum. Nabzin kaç çıkıyor senin? EKG çektiler o normal cikti USG de normal çıktı. Ama bazı ölçümlerde 120 çıkıyor nabzim. Benim çok bı şikayetim yok.

Aras kulağa hoş geliyor ama anlamı biraz ilginç. TDKya göre 1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.
2. Doğu Anadolu’da bir ırmak. Başka kaynaklarda da at kılı yazıyor.
At kili mi onu hic gormedim arastirirken

Kızlar bebeğin kafası üç hafta önde ya Dr pek yorum yapmadı ama benim canım sıkıldı biraz. Önceden iki hafta falan çıkıyordu fark bu ölçümde üç çıktı. Biraz normal doğum olmayabilir gibi konuştu sadece.

Aynı benim kvmi anlattın valla canım geçen gün misafir geldi 1 yaşına gircek onunda çocuğu kvde dedi a dur kek var getireyim kadında yasak dedi bir kereden nolcak falan dedi kv de bende hemen tepkimi gösterdim zaten bir kereyle on kere aynı dedim bir kere verdin mi çocuk hep isticek dedim kadında bana arka çıktı kvde hemen ben 2 tane büyüttüm şekerli yoğurt yediriyordum bir şeyde olmadı dedi ben sonra sustum ne kadar anlatsakta anlamıcaktı çünkü dediğin gibi onlar çocuklarını büyütmüşler bunlarda bizim çocuklarımız bizde kendi bilgilerimizle büyütelim. Eşime şimdiden söyledim anlattım böyle böyle diye bende konuşurum dedi inşallah anlarlar

Kizlar yaaa canim sıkkın tayinimizin cikma durumu var belki ev goturulemez yerlerde cikabilirr cokk kotuyum yaaa

Geçsin zamanda nasıl geçerse geçsin iş güç her şey uyar bana :) Bizde ilk çocuk acemiliği var bakalım yaşayarak göreceğiz artık.
Aynen cnm her şeyi yaşayarak öğreniyor insan:)
Çağan'ın anlamı da çok hoş aslında. Bayram, şenlik demek. Ama eşim ısrarla anlaşılmaz diyor. Onun dışında aynı şeyi söyleyenler olunca da Çağan'dan vazgeçtim istemeyerek.
Çok güzel bir anlamı varmış cnm neyini anlamıyorlar ki çok güzel ya seslemince de güzel cümle içinde de kızınca da :)♡♡♡ esin istiyor olsaydi elalemi boşver dicem de esin de önemli
Allah yar ve yardımcınız olsun cnm zamanında doğum yapmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla gelir yavrum benim şekerim yok ama diyetisyene gittim geçen ay çok zor olmadı aslında gayet sağlıklı beslendm 1 ay boyunca hiç kilo almadım şimdi bıraktım diyetisyeni hem çok masraf oluyor hem de listeye tam anlamıyla uyamadim kendim dikkat ediyorum
Bence diyetisyenle sorunsuz bir şekilde doğuma kadar ilerlersin sıkma canını
Doktorunu dinle 28. Haftada türkiye ye gel cnm orda imkan kısıtlı ise ne olur olmaz bir süre idare edersin doğumdan sonra da dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…