- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.401
Teşekkür ederim..benimde düşük genelde ama önceden beri böyke.Çok geçmiş olsun umarım busey çıkmaz.benimde arada nabzın çok arıyor.ama tansiyonumun sürekli düşmesine bagliyorum
Ayy bende de holter var şuanda göğsümde kablolareğlenceli geliyor değişik değişik şeyler yaşıyorum. Nabzin kaç çıkıyor senin? EKG çektiler o normal cikti USG de normal çıktı. Ama bazı ölçümlerde 120 çıkıyor nabzim. Benim çok bı şikayetim yok.
Kizlar yaaa canim sıkkın tayinimizin cikma durumu var belki ev goturulemez yerlerde cikabilirr cokk kotuyum yaaa
Nasıl yani canım anlamadımCanim keske ev goturulebilir bi yer olsa neysee diecemde amaa goturmeyedebilir yani ben napicam 4 sene ayri iki cocukla
Esim tsk personeli bazi dogu illerine aile ile gidilmio yani ole bi yerin cikma olasiligida var gittigi dogu iline bizide goturse bukadar sıkmtı yapmiycamdaNasıl yani canım anlamadım
Merhaba herkese.. 1 haftadır Türkiye'deydim. Dün döndüm. Detaylı ultrason yaptırdım. Çok şükür bebeğin sağlığı iyi. Fakat şeker yüklemesi sonunu gebelik diyabetim olduğu ortaya çıktı. En yüksek 140 olması gerekirken benim şekerim 182İlk sorum benim gibi şekeri yüksek çıkanlar neye dikkat ediyor? Doktorum 2400 kalorilik diyet yapman lazım diyetisyene git dedi. Zaten kilolu hamile kaldım. Fazla kilo almamam lazım. İkinci sorum Ankara'da olup de diyetisyene giden var mı? tavsiye edebileceğiniz biri?
Ayrıca doktor, geçen ay 1 hafta sürekli kanamam olması dolayısıyla, plesantanın aşağıda olması dolayısıyla, yaşımın ileri olması dolayısıyla ve de şeker hastalığından dolayı doğumun erken gerçekleşebileceğini ve 28. haftada Türkiye'ye gelmem gerektiğini söyledi. 28. haftadan sonra Türkiye'de bebeği yaşatabiliyorlarmış. Bulunduğum ülkede kuvöz bile yok malesefAllah'ım zor hamilelik geçiren herkese güç versin. Bizlerden dualarınızı esirgemeyin.
Bence anlam birincil tercih sebebi olmalı :)Aras kulağa hoş geliyor ama anlamı biraz ilginç. TDKya göre 1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.
2. Doğu Anadolu’da bir ırmak. Başka kaynaklarda da at kılı yazıyor.
Çok sağol canımCanim cok bilgim yok ama arkadaşım da da var o da 29 haftalık ken falan gidip yapmıştı iğneyi doktoru sıkıntı olmaz demişti ama yine de bir doktoruna danış
Ben de bir arayıp sorayım canım aklıma takıldı sağolasınBen bugün iğne oldum canım. Önce test yapıyorlar indirekt coombs sonra iğne. Dr 28 haftalikken gel demişti ben de 28+0 a almıştım randvuyu. Daha geç olur mu bilmiyorum
Kizlar kontrole gidiyorum. Bakalim nazli oglum bu sefer yuzunu gostercek mi? Kiz olsa adini naz yada nazli koyardim.
Ben varimmm. Esim gitti inanilmaz hos bir bayan diyetisyen var Huma hanim. Kendisi model gibi yalniz kocanizi goturmeyinD saka şaka. Mutlaka oneririm su an hangi hastanede bilmiyorum ama numarasi var isterseniz atarım ozelden. Muayene ucreti de 65 lira mi neydi
Anladım cnm hayırlısı olsun o zaman inşallah öyle bir yer gelmez yaEsim tsk personeli bazi dogu illerine aile ile gidilmio yani ole bi yerin cikma olasiligida var gittigi dogu iline bizide goturse bukadar sıkmtı yapmiycamda
Çok teşekkür ederim. Özel mesaj atmaya çalıştım ama atamazsınız diye mesaj geldi. Neden bilmiyorum. Siz bana özel mesaj göndermeyi denerseniz sevinirim.
Boyun kaç cnmKızlar bu arada 13 kilo aldım ben. Son aylarda kaç kilo alınıyor? Benim standartıma göre 13-18 arası kilo almak normalmiş.. 62 ile hamile kaldım
Mesaj attim. Ayrıca Huma Hanima da mesaj attim sizi anlattim
Yaaa. Çok teşekkür ederim. KK iyi ki var.
Hepsimi aynı bunların kendisi her şey veriyor ben bi kere ev yapımı yoğurt yedirtmişdim 7-8 ay cıvarı ishal oldu gorucekdınız anne oğul kan yutdurdular bana, ama en cok sinirlendiğim şey 40 cikdikdan sonra salamadan kendi uyusun isdedim izin verirmi hic ağlamıyor kendi uyumayı seviyor aksıne, hayır bebek bu salanıcak şimdiye kadar herkes saladı eskıden hamak yapıp salıyolardı bebeği, falan ben tamam öğlen salıyım ama gece uykusuna karışma dedim. Sonra onada el atı ben buyuyum ne dersem o bana ne güretle cavap verirsin bende sinirlendi saladım, daha sonra benım odamda uyumasına izin vermedi herkese bebeği vermiyor, sankı ben kotuluynu isdiyorum kotumu uyursun bütün gece, onda da tamam ama uyanıkken emediği için gece beni uyundır emziriyım dedim, ne emzirmesi biberonla şekeri cay verdi, her uyandiğinda emeyı burakdığında da diyet yapdın zayıflıycam diye süt olmadı bebekde emedi diyor, sonra bı acıtasyon bütün gece uyutmuyor bütün gece salıyorum, Öyle böyle. dediğimde salanmaya alıştırmak isdemediğimde niye izin vermedin, sen bebeği ağlat kı kucağna alma bebek kendisi uyusun, ama bunda asla elini bile sürmesine izin vermiycem.Aynı benim kvmi anlattın valla canım geçen gün misafir geldi 1 yaşına gircek onunda çocuğu kvde dedi a dur kek var getireyim kadında yasak dedi bir kereden nolcak falan dedi kv de bende hemen tepkimi gösterdim zaten bir kereyle on kere aynı dedim bir kere verdin mi çocuk hep isticek dedim kadında bana arka çıktı kvde hemen ben 2 tane büyüttüm şekerli yoğurt yediriyordum bir şeyde olmadı dedi ben sonra sustum ne kadar anlatsakta anlamıcaktı çünkü dediğin gibi onlar çocuklarını büyütmüşler bunlarda bizim çocuklarımız bizde kendi bilgilerimizle büyütelim. Eşime şimdiden söyledim anlattım böyle böyle diye bende konuşurum dedi inşallah anlarlar
Benimki de aynı öyle canım nasıl baş edeceğim İnan hiç bilmiyorumAynı benim kvmi anlattın valla canım geçen gün misafir geldi 1 yaşına gircek onunda çocuğu kvde dedi a dur kek var getireyim kadında yasak dedi bir kereden nolcak falan dedi kv de bende hemen tepkimi gösterdim zaten bir kereyle on kere aynı dedim bir kere verdin mi çocuk hep isticek dedim kadında bana arka çıktı kvde hemen ben 2 tane büyüttüm şekerli yoğurt yediriyordum bir şeyde olmadı dedi ben sonra sustum ne kadar anlatsakta anlamıcaktı çünkü dediğin gibi onlar çocuklarını büyütmüşler bunlarda bizim çocuklarımız bizde kendi bilgilerimizle büyütelim. Eşime şimdiden söyledim anlattım böyle böyle diye bende konuşurum dedi inşallah anlarlar
Insalahhh canimmm dua edin kizlarrr nolurAnladım cnm hayırlısı olsun o zaman inşallah öyle bir yer gelmez ya
Bence kesinlikle işten erken ayrılma canım. Neden hakkın olanı almayasın kikızlar çalışıyorum ve rapor almak için 32. haftam 25 mayısta doluyor. O tarihten önce haklarımdan vazgeçmeden çıkamaz mıyım?
İşyerime rapor günüme kadar çalışmak istediğimi söyledim. Raporlu personeli işten çıkaramazlar raporum bitincede tazminatımı verip iş çıkışımı yapacaklar ama tazminat vermek istemedikleri için rapor günüm gelmeden çıkmamı istiyorlar. bunun başka bir yolu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?