2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun umarım busey çıkmaz.benimde arada nabzın çok arıyor.ama tansiyonumun sürekli düşmesine bagliyorum
Teşekkür ederim..benimde düşük genelde ama önceden beri böyke.

Ben de alıştım artık en çok 116 çıktı ama daha fazlası vardır. Çok oynakken ölçmüyorum canım alemsin valla bana da bi garip geldi bu holter işi, KV gibi her bişeye ay onu da es geçmiyim yapalım modundayım. Şaka bir yana kontrol önemli
Kizlar yaaa canim sıkkın tayinimizin cikma durumu var belki ev goturulemez yerlerde cikabilirr cokk kotuyum yaaa

Hayırlısı olsun..inşallah gönlünüze göre olur canım.

Kızlar bu arada 13 kilo aldım ben. Son aylarda kaç kilo alınıyor? Benim standartıma göre 13-18 arası kilo almak normalmiş.. 62 ile hamile kaldım

Ben varimmm. Esim gitti inanilmaz hos bir bayan diyetisyen var Huma hanim. Kendisi model gibi yalniz kocanizi goturmeyin D saka şaka. Mutlaka oneririm su an hangi hastanede bilmiyorum ama numarasi var isterseniz atarım ozelden. Muayene ucreti de 65 lira mi neydi

Kizlar kontrole gidiyorum. Bakalim nazli oglum bu sefer yuzunu gostercek mi? Kiz olsa adini naz yada nazli koyardim.

Sırf yuzunu daha iyi gorelim diyw hic bir problem yokken 250 lira verip detayliya girdik. Sonuc elini yuzune kapatti ve hic acmadi. Bi eliyle gozunu kapatti digerini de emdi. Parmagini eme eme tepindi. Oyle acidilar ki bi hak daha verdiler yarin gidiyoruz bakalim gosterecek mi yuzunu tonton. Erkekte naz mi olurmus ya. Cinsiyete gelince bacaklarini pergel gibi acıyor 12 haftada ayan beyan gosterdi ama yüzümüz ayip

Çok teşekkür ederim. Özel mesaj atmaya çalıştım ama atamazsınız diye mesaj geldi. Neden bilmiyorum. Siz bana özel mesaj göndermeyi denerseniz sevinirim.

Kızlar bu arada 13 kilo aldım ben. Son aylarda kaç kilo alınıyor? Benim standartıma göre 13-18 arası kilo almak normalmiş.. 62 ile hamile kaldım
Boyun kaç cnm
Bn de çok merak ediyorum bazıları çok alınır diyor bazıları da son 3 ayda çok alınmaz bebek alır sadece diyor
İlk gebelikte 27 haftaya kadar 20 kg almıştım
Son 10 hafta da 10 kg almisim

Hepsimi aynı bunların kendisi her şey veriyor ben bi kere ev yapımı yoğurt yedirtmişdim 7-8 ay cıvarı ishal oldu gorucekdınız anne oğul kan yutdurdular bana, ama en cok sinirlendiğim şey 40 cikdikdan sonra salamadan kendi uyusun isdedim izin verirmi hic ağlamıyor kendi uyumayı seviyor aksıne, hayır bebek bu salanıcak şimdiye kadar herkes saladı eskıden hamak yapıp salıyolardı bebeği, falan ben tamam öğlen salıyım ama gece uykusuna karışma dedim. Sonra onada el atı ben buyuyum ne dersem o bana ne güretle cavap verirsin bende sinirlendi saladım, daha sonra benım odamda uyumasına izin vermedi herkese bebeği vermiyor, sankı ben kotuluynu isdiyorum kotumu uyursun bütün gece, onda da tamam ama uyanıkken emediği için gece beni uyundır emziriyım dedim, ne emzirmesi biberonla şekeri cay verdi, her uyandiğinda emeyı burakdığında da diyet yapdın zayıflıycam diye süt olmadı bebekde emedi diyor, sonra bı acıtasyon bütün gece uyutmuyor bütün gece salıyorum, Öyle böyle. dediğimde salanmaya alıştırmak isdemediğimde niye izin vermedin, sen bebeği ağlat kı kucağna alma bebek kendisi uyusun, ama bunda asla elini bile sürmesine izin vermiycem.

Benimki de aynı öyle canım nasıl baş edeceğim İnan hiç bilmiyorum görümcemin çocuğu oldu, reçelli emzik veriyorlardı çocuğun boynu poposu pişik olmuştu dedim verdiğiniz reçelden olabilir bu alerjik reaksiyon. Ne dediysem anlatamadım bütün sülale biz böyle yetiştirdik ne oldu moduna girdi tek başıma kaldım öyle. Üç aylıkken peynir vermeye başladılar çocuğa, çocuğun her yanı pişik kuş günü. Ben de karışmıyorum artık en azından ben size karışmadım siz de bana karışmayın derim diye düşünüyorum.

kızlar çalışıyorum ve rapor almak için 32. haftam 25 mayısta doluyor. O tarihten önce haklarımdan vazgeçmeden çıkamaz mıyım?
İşyerime rapor günüme kadar çalışmak istediğimi söyledim. Raporlu personeli işten çıkaramazlar raporum bitincede tazminatımı verip iş çıkışımı yapacaklar ama tazminat vermek istemedikleri için rapor günüm gelmeden çıkmamı istiyorlar. bunun başka bir yolu yok mu?

Bence kesinlikle işten erken ayrılma canım. Neden hakkın olanı almayasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…