2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence kesinlikle işten erken ayrılma canım. Neden hakkın olanı almayasın ki
haklarımdan vazgeçmiyorum rapor parası var işsizlik maaşım var ve tazminatım var hepsini yakıp çıkamam. 32. haftaö gelmeden doğu raporu ile veya bildiğiniz başka bir yol varsa çıkabilir miyim? baskı altında çalışıyorum

Heyy yavrum sizinkiler mukemmelmis. Benimki 2 ayliktan sonra gercek bal verecegiz diyor. Cok af edersiniz ahhh verir. Ama diyor iste. Bal dogqlmis yermis. Cikolata yasak olamazmis. Bizim bayramda hani misafire tuttugumuz bi kutu cikolata varya iste onu bir kisilik porsiyon zannediyorlar. Komsu çocuğuna koca kutuyu verip al ye bakalim dedi. Cocuk saskin saskin bakiyor filan. Allah en iyisini bilir. Nasipse dogum temmuzda eylulde haberleri izleyin

Çok zor canım o yaştan sonra anlamak yerine susturmayı tercih ediyorlar artık kolay kolay yanlız bırakmak istemiyorum zaten aramızda sorunlar var görüşmüyorum inaşallah çocuklarımı takip edebilirim

Kizlar yaaa canim sıkkın tayinimizin cikma durumu var belki ev goturulemez yerlerde cikabilirr cokk kotuyum yaaa
Canım askermiydiniz sizde doğuya mı çıktı tayin ayy inşallah eş götürülür yer çıkar canım bizde tauinciyiz batıya gidicez kısmetse bakalım neresi olucak

Canım askermiydiniz sizde doğuya mı çıktı tayin ayy inşallah eş götürülür yer çıkar canım bizde tauinciyiz batıya gidicez kısmetse bakalım neresi olucak
Evet canim 4 sene oldu burda istemioruz dedik ama yinede geldi umarim umarim ev goturulebilir yaaaa cok moralim bozuk

Ona göre davranışlarında sorun yok.
Öyle sorun olduğunu düşünse bana trip yapmaz.

Anneme anlattım sorunu o da babana ve kayinbabana anlat dedi.

Kizlar kontrolden geldim hic mutlu degilim. Ben o kadar normal dogum yok dogal dogum hypnobirthing rahim egzersizi calisiyim benim tosun pasa dimdik oturuyo adam gibi. Gerci tekmeleri hep asagida hissediyorum anlamaliydim ters oldugunu. 2 hafta da ondeymis 29 gibi gorunuyo. Bu saatten sonra doner mi ne dersiniz?? Zaten 8 kilo almisim hayaller toplam 10 kilo almak hayatlar 27de +8. Suratini da gostermedi sadece eliyle degil ayagiyla kapadi parmaklarini saydik. Puff

Kp ismi eski isim ise Aras olsun güzel bi isim ise Musab olsun hem rüyanda da görmüşsün bence:)

canım daha döner merak etme... benim ikinci oğluşum en son kontrole gittiğimde 34. haftaydı ters duruyordu... 36. haftalık doğdu ve normal doğumla yani o iki hafta içinde dönmüş ne zaman döndü anlamadım bile

kızlar ya yapacağım süsler için pleksi bakıyorum ama hep kalp ya da kelebek tarzında farklı model istiyorum bulursanız bana da söyleyin olur mu

Canım dönmesi için daha çok erken Daha kaç kere döner Bu yüzden canını sıkma kilo konusuna gelince çok da kilo almamışsın Bence gayet iyi kilon p

kızlar ya yapacağım süsler için pleksi bakıyorum ama hep kalp ya da kelebek tarzında farklı model istiyorum bulursanız bana da söyleyin olur mu
canım ben kral tacı yaptırdım kolonya sisesine yapistirmak için

Daha çok doner diyorlar.benimkide ters ama doktor dogyma kadar doner dedi.bskalim.umarim sağlıklı doğumlarımız olur.

O zaman tahminim doğru canım, ben de öyle dedim heralde şekil değiştirdi Korkuttu beni, sağol canım

Gitçektim aslında canım ama vazgeçtim, çünkü hiç hissetmiyo da değilim çok şükür.. dediğin gibi pozisyonu değişti ben de öyle hissediyorum.

Aynen canım y insan çok endişeleniyor. Ben doktora gitmedim ama çok araştırdık. Şimdi artık büyüdükleri için hem yerleri daha azalıyomuş hem de daha çok yoruldukları için uyku uyuma ihtiyaçları artıyormuş.. bi de pozisyon da değiştiriyolar, bizi korkutuyolar. Rahatladım şimdi biraz bunları öğrenince. Şimdi işte 3 gün öncesine kadar çok sert ve sık hissediyodum şuan daha az aralıklarla daha kibar hareketler hissediyorum

Canım kiloyu çok takma 15 e kadaa normal alman. Ben şuana 5 kilo aldım cok almak istemememdeku sebep çatlamamak için yoksa kilolar bebek emince gidiyor
Ben de 28. Haftadayım ve şuana kdar 14 kilo aldım daha ne kadar alırım allah bilir.. 61dim 75 oldum şuan.. durduramıyorum kendimi yiyorum elimde değil.. sağlıksız da beslenmiyorum aslında ama ne ysem yarıyor.. umarım gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…