- 30 Mart 2016
- 82
- 198
- 23
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.421
haklarımdan vazgeçmiyorum rapor parası var işsizlik maaşım var ve tazminatım var hepsini yakıp çıkamam. 32. haftaö gelmeden doğu raporu ile veya bildiğiniz başka bir yol varsa çıkabilir miyim? baskı altında çalışıyorumBence kesinlikle işten erken ayrılma canım. Neden hakkın olanı almayasın ki
Hepsimi aynı bunların kendisi her şey veriyor ben bi kere ev yapımı yoğurt yedirtmişdim 7-8 ay cıvarı ishal oldu gorucekdınız anne oğul kan yutdurdular bana, ama en cok sinirlendiğim şey 40 cikdikdan sonra salamadan kendi uyusun isdedim izin verirmi hic ağlamıyor kendi uyumayı seviyor aksıne, hayır bebek bu salanıcak şimdiye kadar herkes saladı eskıden hamak yapıp salıyolardı bebeği, falan ben tamam öğlen salıyım ama gece uykusuna karışma dedim. Sonra onada el atı ben buyuyum ne dersem o bana ne güretle cavap verirsin bende sinirlendi saladım, daha sonra benım odamda uyumasına izin vermedi herkese bebeği vermiyor, sankı ben kotuluynu isdiyorum kotumu uyursun bütün gece, onda da tamam ama uyanıkken emediği için gece beni uyundır emziriyım dedim, ne emzirmesi biberonla şekeri cay verdi, her uyandiğinda emeyı burakdığında da diyet yapdın zayıflıycam diye süt olmadı bebekde emedi diyor, sonra bı acıtasyon bütün gece uyutmuyor bütün gece salıyorum, Öyle böyle. dediğimde salanmaya alıştırmak isdemediğimde niye izin vermedin, sen bebeği ağlat kı kucağna alma bebek kendisi uyusun, ama bunda asla elini bile sürmesine izin vermiycem.
Çok zor canım o yaştan sonra anlamak yerine susturmayı tercih ediyorlar artık kolay kolay yanlız bırakmak istemiyorum zaten aramızda sorunlar var görüşmüyorum inaşallah çocuklarımı takip edebilirimAynı benim kvmi anlattın valla canım geçen gün misafir geldi 1 yaşına gircek onunda çocuğu kvde dedi a dur kek var getireyim kadında yasak dedi bir kereden nolcak falan dedi kv de bende hemen tepkimi gösterdim zaten bir kereyle on kere aynı dedim bir kere verdin mi çocuk hep isticek dedim kadında bana arka çıktı kvde hemen ben 2 tane büyüttüm şekerli yoğurt yediriyordum bir şeyde olmadı dedi ben sonra sustum ne kadar anlatsakta anlamıcaktı çünkü dediğin gibi onlar çocuklarını büyütmüşler bunlarda bizim çocuklarımız bizde kendi bilgilerimizle büyütelim. Eşime şimdiden söyledim anlattım böyle böyle diye bende konuşurum dedi inşallah anlarlar
Canım askermiydiniz sizde doğuya mı çıktı tayin ayy inşallah eş götürülür yer çıkar canım bizde tauinciyiz batıya gidicez kısmetse bakalım neresi olucakKizlar yaaa canim sıkkın tayinimizin cikma durumu var belki ev goturulemez yerlerde cikabilirr cokk kotuyum yaaa
Evet canim 4 sene oldu burda istemioruz dedik ama yinede geldi umarim umarim ev goturulebilir yaaaa cok moralim bozukCanım askermiydiniz sizde doğuya mı çıktı tayin ayy inşallah eş götürülür yer çıkar canım bizde tauinciyiz batıya gidicez kısmetse bakalım neresi olucak
Ay negüzel maşallah onlara. Benimkiler daha 800-850grcıkBenim bebeklerin biri 1150 diğeri 1320 idi geçen cuma.
Kızlar selam, nabız sorunum vardı kardiyologa muayene oldum pazartesi günü. Kan tahlili istedi bir haftalık nabız ve tansiyon takibi istedi ve ritm holter cihazı takıldı bugün bana. Göğsümde kablolar var bir de boynuma asılı holter cihazı 24 saat benimle kalacak bu ritm ölçüm sonucunu da doktor görecek. Haftaya kontrol var. Kalp USG sinde kapakçığım hassas dedi doktor. Ama korkma bu hassas insanlarda olur dedi. Balık burcuyum duygulardan etkilenirim. Bir şey çıkmayacağını umut ederek haftaya kontrole gidicem.
B Bugunneselibirgun canım saygıyı yitirmeyecek şekilde problemlerinizi çözebilirseniz devamlılık sağlanır diye düşünüyorum. Affetmek büyüklüktür ama önce yaptığı yenilir yutulur gibi olmayan hareketlerini kabul edip düzeltmek istemeli. Eşini en iyi sen tanırsın hep böyle dersen ikna için çabala hatasını kabul etmeli ve ikinizde bundan sonrası saygınızı yitirmeyin. Sen de kendine hakim ol ve sabır dile kendine Allah'tan. Yıkmak kolaydır yapıcı olmak başarıdır bunu eşininde anlaması lazım. Umarım bu zamanları atlatırsınız. Problem tartışma olur ama şiddet kesinlikle olmamalı.
@_elf_ kardeş bazen sosyal medya kafa dağıtmak için elverişli oluyor. Tekrar dilerim Allah bolca sabır versin annene de sana da..
Kp ismi eski isim ise Aras olsun güzel bi isim ise Musab olsun hem rüyanda da görmüşsün bence:)Evet kizlar .Size bir sey danisacagim .Daha once soylemistim esim bebegimize kp ismini koymayi cok istiyor .Ben de bir sartla kabul ettim ikinci bir isim olcak diye .Ben daha hamile değilken Asaf ismini söylemiştim .Esim de cok benimsedi surekli x Asaf olsun diyor ama son zamanlarda cok yaygınlasti isim ben de biraz soğudum .
Simdi aklimdaki ilk isme yakışan isimleri yazayim siz de bana yardimci olun olur mu ?
(Kp ismini sormayin ifsa olmayim :) Hepsiyle uyumlu )
- Asaf
- Aras
- Mirza
- Musab (hamile kalamadigim donemde ruyamda oglum oluyordu ismi Musab tı )
cok üzüldüm hamile bir insan var karşısında bence biraz tavır al hatasını anlasın o ve sen sakinleşince konuşmayı dene inş bi daha tekrarı olmazIkna edeceğimi sanmıyorum. .
canım daha döner merak etme... benim ikinci oğluşum en son kontrole gittiğimde 34. haftaydı ters duruyordu... 36. haftalık doğdu ve normal doğumla yani o iki hafta içinde dönmüş ne zaman döndü anlamadım bileKizlar kontrolden geldim hic mutlu degilim. Ben o kadar normal dogum yok dogal dogum hypnobirthing rahim egzersizi calisiyim benim tosun pasa dimdik oturuyo adam gibi. Gerci tekmeleri hep asagida hissediyorum anlamaliydim ters oldugunu. 2 hafta da ondeymis 29 gibi gorunuyo. Bu saatten sonra doner mi ne dersiniz?? Zaten 8 kilo almisim hayaller toplam 10 kilo almak hayatlar 27de +8. Suratini da gostermedi sadece eliyle degil ayagiyla kapadi parmaklarini saydik.Puff
Canım dönmesi için daha çok erken Daha kaç kere döner Bu yüzden canını sıkma kilo konusuna gelince çok da kilo almamışsın Bence gayet iyi kilon pKizlar kontrolden geldim hic mutlu degilim. Ben o kadar normal dogum yok dogal dogum hypnobirthing rahim egzersizi calisiyim benim tosun pasa dimdik oturuyo adam gibi. Gerci tekmeleri hep asagida hissediyorum anlamaliydim ters oldugunu. 2 hafta da ondeymis 29 gibi gorunuyo. Bu saatten sonra doner mi ne dersiniz?? Zaten 8 kilo almisim hayaller toplam 10 kilo almak hayatlar 27de +8. Suratini da gostermedi sadece eliyle degil ayagiyla kapadi parmaklarini saydik.Puff
Aynen.cok üzüldüm hamile bir insan var karşısında bence biraz tavır al hatasını anlasın o ve sen sakinleşince konuşmayı dene inş bi daha tekrarı olmaz
canım ben kral tacı yaptırdım kolonya sisesine yapistirmak içinkızlar ya yapacağım süsler için pleksi bakıyorum ama hep kalp ya da kelebek tarzında farklı model istiyorum bulursanız bana da söyleyin olur mu
Daha çok doner diyorlar.benimkide ters ama doktor dogyma kadar doner dedi.bskalim.umarim sağlıklı doğumlarımız olur.Kizlar kontrolden geldim hic mutlu degilim. Ben o kadar normal dogum yok dogal dogum hypnobirthing rahim egzersizi calisiyim benim tosun pasa dimdik oturuyo adam gibi. Gerci tekmeleri hep asagida hissediyorum anlamaliydim ters oldugunu. 2 hafta da ondeymis 29 gibi gorunuyo. Bu saatten sonra doner mi ne dersiniz?? Zaten 8 kilo almisim hayaller toplam 10 kilo almak hayatlar 27de +8. Suratini da gostermedi sadece eliyle degil ayagiyla kapadi parmaklarini saydik.Puff
O zaman tahminim doğru canım, ben de öyle dedim heralde şekil değiştirdiBitanem benimde öyle oldu dört beş gün önce karnımın üstünden aşağı ındı ve uç gün hep orda durdu orayı az az tekmeledi doktora gittim hareketi az dıye hiç birşeyi yok pozısyon degıstırmıs ıce dönmüş organlara dönmüş dedı bır gün sonra gene yukarı cıktı buraları tekmelıyor sakın korkma canım benim
Gitçektim aslında canım ama vazgeçtim, çünkü hiç hissetmiyo da değilim çok şükür.. dediğin gibi pozisyonu değişti ben de öyle hissediyorum.aynı şeyler bende de oluyor dönem dönem galiba pozisyon değiştiriyorlar canım ondan az hissettiğimiz oluyor ama yinede içine sinmediyse bir dr git ,mesela ben dün kontrol için doktordaydım bebek yan yatar pozisyondan kafası göbeğe ayağı da kasıklara olan poziyona geçmiş ben hiç farkında değilim durumun
Aynen canım y insan çok endişeleniyor. Ben doktora gitmedim ama çok araştırdık. Şimdi artık büyüdükleri için hem yerleri daha azalıyomuş hem de daha çok yoruldukları için uyku uyuma ihtiyaçları artıyormuş.. bi de pozisyon da değiştiriyolar, bizi korkutuyolar. Rahatladım şimdi biraz bunları öğrenince. Şimdi işte 3 gün öncesine kadar çok sert ve sık hissediyodum şuan daha az aralıklarla daha kibar hareketler hissediyorumAy canım bende tamamen aynı durumdayım. Sanki mesajı ben yazmışım. 5 Nisanda şeker yüklemesi yaptırdım o gün maksimum derecede hareketliydi. akşama doğru hareketleri azaldı günde 2-3 hareketini hissediyorum onlarda çok kuvvetli değil. geçen hafta çok güzel tekmeliyordu annesini miniğim. gitgide daha net hissedeceğim sanarken 4 gündür azaldı. dünya duruyor benim için kızım hareket etmeyince.
Ben de 28. Haftadayım ve şuana kdar 14 kilo aldım daha ne kadar alırım allah bilir.. 61dim 75 oldum şuan.. durduramıyorum kendimi yiyorum elimde değil.. sağlıksız da beslenmiyorum aslında ama ne ysem yarıyor.. umarım gider kilolarCanım kiloyu çok takma 15 e kadaa normal alman. Ben şuana 5 kilo aldım cok almak istemememdeku sebep çatlamamak için yoksa kilolar bebek emince gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?